Olay şu..
Sevgilimin Instagram'inda eski sevgilisini araştırdığını gördüm ve kadına yazdım kadın evliymiş kocası benim mesajlarımı okumuş. (Evliyken görüşmüşler sevgilimle) neyse kadının kocası benle muhatap oldu tartıştık falan olayı toparlamaya çalıştım ama olmadı.. ardından birkaç gün sonra bu olay sevgilimin kulağına gitti.. sevgilim önce arkadaşımla haber yollamış dedi hesap sordu ardından dedi ki kadınla ben konuştum kıskanırsın diye söylemedim dedi. Benim tâbi içimde şüphe var. Neyse ben bugün kadınla konuştum tekrar kadın dedi ki ben sevgilinle asla konuşmadım o beni Haziran ayında depremden dolayı aradı. Merak etmiş beni. Tersledim kapattım.
Kadın diyor ki sevgilinin gerçek adını bile bilmiyorum unuttum, ama konuşmanın devamında sevgilimin adını söylüyor. Çocuklarının üzerine yemin etti ben sevgilinle konuşmuyorum dedi. Ayrılma hikayelerini biliyorum bana yalanladı ben rahim kanseriyim benim iki tane sakat çocuğum var falan dedi.. kafam karıştı kim doğru söylüyor kim yalancı.
Sevgilimin Instagram'inda eski sevgilisini araştırdığını gördüm ve kadına yazdım kadın evliymiş kocası benim mesajlarımı okumuş. (Evliyken görüşmüşler sevgilimle) neyse kadının kocası benle muhatap oldu tartıştık falan olayı toparlamaya çalıştım ama olmadı.. ardından birkaç gün sonra bu olay sevgilimin kulağına gitti.. sevgilim önce arkadaşımla haber yollamış dedi hesap sordu ardından dedi ki kadınla ben konuştum kıskanırsın diye söylemedim dedi. Benim tâbi içimde şüphe var. Neyse ben bugün kadınla konuştum tekrar kadın dedi ki ben sevgilinle asla konuşmadım o beni Haziran ayında depremden dolayı aradı. Merak etmiş beni. Tersledim kapattım.
Kadın diyor ki sevgilinin gerçek adını bile bilmiyorum unuttum, ama konuşmanın devamında sevgilimin adını söylüyor. Çocuklarının üzerine yemin etti ben sevgilinle konuşmuyorum dedi. Ayrılma hikayelerini biliyorum bana yalanladı ben rahim kanseriyim benim iki tane sakat çocuğum var falan dedi.. kafam karıştı kim doğru söylüyor kim yalancı.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ortalık çok karışık knka sen oraya girme bence 😀 yeni birini verek biz sana KS den el değmemiş oğlanlardan
Seninkinin akli halen eski sevgilinde anlasilan birak oteki kadininda yuvasi yikilcak
Görüşüyorlar mı sence?
Bnce hayir ama unutamamista yani icinden silmis bi durum değil belkide onu unutmak icin seninle
Onu unutmak için olsa sevinirim neden biliyor musun en azından aşk acısı çekiyor yüreğine söz geçiremiyor derim ama bu bambaşka bir olay. Yani konuşmaları... Arkamdan iş çevirip bile bile gözümün içine baka baka kadınla oyun yapmaları benim çok ağrıma gider.
Karsidaki kadin evli inan onun esi icin cok daha vahim bi durum herzaman soylerim aldatmanin hicbir affi siginmasi olamaz varsa anlasamadiginiz bisry herkes kendi yoluna sonra naparsa yapsin ama bnce elbette elimde ne konustuklarini gordugum bi sayfa yok o yuzden karsi tarafin evli olmasi ve senindd bu kadar ustunde durduguna gore belliki hayatinda cok bise değil guvenilir bi omuza sahip olma isteginin bna verdigi enerji bnce sevgilin eski sevgilisini unutmak icin seninle senin ya da bi baska masum kizcenin degerini gorebilecek bakis acisi yok cunki akli orada haliyle burdaki melek olsa ne yazar aslinda burdaki kotu biri olsa daha cabuk unutmasini saglar
Aslında haklısın. Benim anlamadığım nokta şu. İkisi iş birliği içinde mı değil mi
Zannetmem sadece ayni sehirde ve birbirlerine cok yakinlarsa is ortami olur oturdugunuz semt vs o zaman ister istemez yuzyuze bi bakisma ve kipirdama olabilir ama bunlar yoksa sadece anlamsiz bi ask acisi kocaman bosa gecen bi zaman dilimi herkes adina senin icin tekonerim kalbini dinle kalbinde guven yoksa zorlama o kalp sana omur boyu lazm
Zere güven yok bugün de sevgilimin doğum günü üstelik. Aynı şehirde oturuyorlar sevgilimle o kız. Kızı aramış Haziran ayında. Ben kıza yazmadan iki gün önce.. sonrasında zaten olaylar oldu. Bilmiyorum kim yalancı kim doğruyu söylüyor offf kafam karıştı.
Madem guvenmiyosun ustelikte eski sevgilsiyle gorustugunu biliyosun o zaman neden halen sevgilisiniz neden halen kalbini kirdiriyosun dunyadaki tek erkek o değil dunyadaki tek kizda sen deilsin bnce en az 6 ay kafa dinle iyi kotu erkekleri kendinden uzak tut bazen dinlenmek en iyi ilactir ayrica bu aldatma olaylari o kadar yipratici seylerki insanin yillarini mahfedebiliyor bni bibucuk yilik sevgilim aldattiginda tee lisedeyken bile 5 sene kendime gelememistim iyi kotu tum kizlar nefet objesiydi sadece bunu kendine yapma ustelikte artik karsi taraf evli yani bunun bi aciklamasi yok sen ister iyi ister kotu ol aldatma affedilmesi icin paha bicilemez buyuk bi oyun
Görüştüklerini bile inkar etmişti yani nasılsın merak ettim depremde iyi misin demek aldatmak mı sence
Neyse kizce sabah vardiya var ben zorunlu olarak yatar umarim en yakin zamanda gozlerinde renkli renkli kelebekler ucusur zaman geri sarilamiyo sana ve ailene deger verip sahip cikmayacak olan kendi yolunda ne isterse yapsin ki karsi taraf senin 2 katin zor durumda evli cocuklu mazallah adam bu cocuklar bndenmi die bile suphelenir karisik bu isler bu kisilere guvenip yuva yolunda ilerlenmez iki taraf icinde once guven ask biyere kadar ayakta tutar
Halen aklinda demek soyle dusun bn gemide calisiyorum farzetki senin eski sevgilin benim ve geminin battigi haberini aldin artik bi baskasi var hayatinda ustelik ona asiksin beni arayip iyimisin dermiydin cidden ustelik bn baskasiyla evlenmisim herkesin kendi hayati varken
Şöyle bişey ki kadın evliyken konuşmuşlar bunlar manita olmuşlar
Afedersinde oha ama bu depremle alakali bi durum deilki yani baya bildigin kadin kocasini aldatmis buda seni pess ne diyim sana iyi geceler ve coook gecmis olsun kizce kisaca bu adamdan sana ne es olur ne arkadas
Teşekkür ederim iyi geceler
Konuşmuşlar gibi
Arkamdan oyun çeviriyor gibiler mi yani
Öyle hissettim valla
Konuştuklarını biliyorum sevgilim kadının kendisini aradığını söyledi ama kadın da şimdi diyor ki ben sevgilini aramadım
Benim hissettiklerim doğru çıkar
Konuştuklarını biliyorum sevgilim kadının kendisini aradığını söyledi ama kadın da şimdi diyor ki ben sevgilini aramadım?
Eski sevgilisine tabikide
Sence görüşüyorlar m
Bilmiyorum ama akıllı ol erkeklere guvenme
Benim canım yanarsa herkesin canı yanar nasıl anlarım oyun olup olmadığını kadın sabah beni arayacakmis
Sevgilin yalan söyluyor kadinda eşi yaninda oldugu icin yalan söylemek zorunda kaliyor kadinı arama bir sey deme günah ama sevgilinin agzına sıççccc
Annemin evindeyim bu olaylar yüzünden dedi
Sen beni dinle iste annesi falan var diye oyle konusmus ha kocasi ha annesi kendini onun yerine koy böyle bir halt yesen annenin yaninda ne diyebilirsin sen sevgilinin sucu çok üzüldum sevgilin çok katı kalpliymiş
Ben anlamadım şimdi ikisi iş mi çeviriyor arkamda birlik mi oldular
Ya bak kadın hatasini biliyor onu kendi yerine koy bu cepte okayyy. Sevgilin kıza yazmis yakalandık kizda diyorki benim cocuklar sakat falan bize kim bakazak ailem kabul etmez bunlar boyle bir çözum bulmuş sen kıza iyi davran günah yuvası bozulmasin hata yapmis bizimde ilerde yuvamiz olur ,,, bunun tüm sorumlusu senin adi sevgilinde
Kız çocuklarının üzerine yemin ediyor diyor ki ben sevgilini aramadım o beni aradı Haziran ayında bir defacık konuştuk sonra kapattık konuyu. Aramadı görüşmüyoruz da dedi. Ama işin garip yanı ne biliyor musun? Sevgilim kıs hakkında toksik, şarlatan falan demişti bunu kıza dediğimde bozuldu.
Ooo ya kiz duzgün olsa yaparmi boyle seyi kizla her halti yemişler kizın temiz oldugunu demedim kız yapmis kızdada suc var sen kendini düsun ne sadakan var ki boyle biriyle evlenmeden gordjn yuzunu
Ben kız düzgün ya da düzgün değil demiyorum. Ya benim kafam allak bullak oldu sağlıklı düşünemiyorum. Sorum şu. İkisi sence görüşüyor mu? Sevgililer mı? Evet ya da hayır.
Sevgililer ve gorüşmüsler yesss
Anladım. Kadın paçayı sıyırmak için suçu sevgilime atıyor beni kandırmak için inandırmak için onu kötülüyor. Zaten kadın bi hiç görüşmedim diyor bi Haziran'da görüştüm oturdu şimdi taşlar yerine. Bende bu işi bozarım 😂kadına bir anlık acıdım. Üzüldüm. Sakat çocuğum var falan dedi diye. Ağladı hatta. Ama gör bak.. neler dönecek neler