Sevgilime inanmalımıyım?

3 yıllık ilişkimiz var 2 ay sonrada düğünümüz sohbet ederken aklıma geldi ilk aylarımızda nişanlım online sınavına girmek için arkadaşlarının evine gitti ordan çıkarken bana telefonun arkasındaki ikimizin resmîni kaybettiğini söyledi oradaki arkadaşı bakmak istemiş oda vermiş baktıktan sonra cebine koymuş eve geçerken de düşürmüş bana ilk başta çok saçma geldi neden çıkardın ki resmi kızlar varmıydı dedim oda kanıt olarak video gösterdi sadece erkekler var , bu konuları tekrar açtık ve içime şüphe düştü düğüme az kaldığı için bu aralar kaygılarım çok artıyor korkuyorum evlenmekten bugünde bu konu yüzünden tartıştık iki gün peş peşe o eve gitti sınav için hatta akşamına birlikteydik ilk günün videosunu gördüğüm için içim rahat sadece erkeklerin olduğunu gözümle gördük ama ikinci gün için resim video falan yok kimse çekmemiş bana ispat etmek için bugün o arkadaşları mı tek tek aradı tek tek resim video istedi sorular sordu kanıt için gerçekten çok uğraştı allah var çocuklarda kızlar yoktu vs falan dedi ama hala içinde şüphe var sizce kızlar varmıdır gizliyor olabilir mi gizleyen insan ispat için bu kadar uğraşırmı tek tel herkesi kanıt için ararmı (çocukların çoğunun numarası silinmiş numaralarına ulaşmak içinde çok çabaladı) olsa söylerdim neden söylemiyimki diyor kız arkadaşları ozaman vardı bende bir şey demiyordum , içimi nasıl ferahlatabilirimmmm?

Güncellemeler
11 ay
İkinci gün gittiğinde resimimizi binanın girişinde yerde buldu
Sevgilime inanmalımıyım?