Sevgilime inanmak istiyorum?

Arkadaşlar benim üç senelik bir ilişkim var. Ben üniversite kazandım ve memleketimden ayrıldım. Sevgilimle bir ayda bir buluşuyoruz. Şimdi bu bana buraya geldiğimden beri bana soğuk davranıyor gibi geliyor ama ben çok üstüne gidiyorum farkındayım korkuyorum çünkü soyacak diye biliyorum ama ne yapayım elimde değil sevgilim çok çalışıyor. Hani işi yoğun. Sürekli WhatsApp'a giriyor bir hafta fazla girme de çok sevinmiştim üç günden beri yine girmeye başladı. Soruyorum kiminle konuşuyorsun diye kimseyle diyor bakıp çıkıyorum diyor hatta beni suçlu görüyor ben girmiyorum gibisinden yemin ettiriyorum ediyor ya ona güveniyorum ama birazcıkta olsa şüphe var bana fazla mesaj atmıyor ben atmadıkca ama çok açık onu da yapıyor gene çok seviyorum ama aşırı derecede çok bağlandım arkadaşlar ben böyle devam edersem onu kaybedeceğim ama elimde değil kendimi tutamıyorum onu WhatsApp'ta açık gördüm de mesaj atıyorum. Bana bekle işim var dese bile onu açık gördüğümde bile mesaj atıyorum sürekli kiminle konuşuyorsun diyorum ama çok sinir oluyorum daha ölç gördüğümde arkadaşlar lütfen yardım edin gerçekten bunu kaybetmek istemiyorum nasıl tutacağım kendimi nasıl hakim olacağım kendimi
Sevgilime inanmak istiyorum?