Kavga ettiğimizde hastaydım 2 hafta sonra mesaj atıp geri çektim ne yazdın dedi önemli değil dedim hastaydin nasıl oldun dedi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Günaydın yazsaydın
He valla
Bu kadar vurdum duymaz nasil oluyorlar
Hasta olduğumu unutamamış ama
Son mesajı okumuştur
Bilmem olabilir
Neden beklemiş bir hafta? merak eden sorar kusecekse yine küser
Demi haklısın artık yazmim
Ya konuşmak istiyorsan konuş ama iyi düşün sana karşı ne kadar değer verdiğini gör
Tek taraflı değer ile de yurumez
Sen karar vermelisin buna ama dediğin doğru. Sana deger vermiyirsa senin değer vermen gereksiz
Başka biri ile tanıştım o da aksine erken cvp veriyor işi varsa sadece geç görüyor değer verdiğini hissettiriyor ve aklı fikri bel altı değil
Diğeri öyle miydi?
Ya zaten konu cinsellik geldiğinde poha sarmaya başlıyor
Ciddiyeti yok oluyor denebilir
Henuz bu yeni kisi için erken daha cicim gunlerindesiniz 😊 biraz zaman ver o zaman nasil gerçekten ilgili mi değil mi göreceksin
Yani diğeriyle hemen sevgili oldum kötü konulara girdi kısa sürede çok fazla şeyi konuşmaya başladık ama bunun için aynı şeyi söyleyemem biraz utangaç biri ağırdan gidiyor
Gercek niyetini çabuk belli etmiş diğeri iyi erken anlamışsın. Ya o konulara konuşmanın ötesine gitmediğin sürece sıkıntı olmaz çünkü dönüşü var. Yaparsan dönüşü yok. Güzel yavas gitmesi ilgilenmesi sana deger vermesi
İlk günden terbiyesizlesti engelledim özür diledi benden uzaklaş diye yaptım gerçekten tanışmak istediğini düşünmedim dedi doğru mu ki
Diğeri ahlaklı gibi ama bilemem tabi
Klasik yalan 😂
Diğeri de bunun zıttı namazlı niyazi felan
Ikisi de farkli kisilikler 😊 belli istediğiniz bir kisi profili yok mu ilgi göstersin yeter der gibisiniz
Yani önce beni sevmeli değer vermeli 2. kisi bunu belki yapar ama 1. kisi yapama diye düşünüyorum sevgi duygusundan yoksun biri
1. Kisi hakkinda sezgilerin guven
2. kisi icin izle onu bakalim nasil çıkacak
1 kişi ile sevgili miyim dersen sanmam en başından beri sevgili değildik bence iki erkekle sıradan sohbet ettim bu gördü felan yok aldatıyon şu bu o zmndan sonra birazcık olan ilgisi de kayboldu
Arkadaş henuz sevgili degilsiniz kimle isterse konuşur ne aldatmasi? Hem sevgili olsaniz da yine konuşabilir seni aldattığını nerden çıkardın?
İşte ona göre ben aldatmisim ben varken başka kızla gorusucektik gitmedim dedi yalancının teki bu gelmiş bana aldattın diyor ben aldatabiliyom ama kendisi aldatamiyor
Kendisi erkek ne yapsa yeridir tövbe tövbe bu tarz insanlardan midem bulanıyor
Bence sen git cikolata felan dagit cocuklara 😊 kendinizi kurtarmissiniz
Arkadaş bir de tıp okuyor düşün
Oo ego tavandir o zaman
Ztn tavan kendini bir şey sanıyor
Alsın artik o egosunu kendine DAM yapsın damsız girilmiyor
İnan hastaydib nasıl oldun dediğinde bile şaşırdım çünkü o kadar umrunda değilim diye düşünmüştüm
Onu da konuşmaya bahane olmasi için sormuştur
Ses atmış lan manyak hayırdır öyle gülüyon saçını felan da boyatmissin şarkılar söylüyon diyor
Yuh artık çüş
Sana ne lan
Konusma üslubu böyle
Neymis sen onun kölesi misin?
O karşındaki herseyden önce bir insan hemde kadın. Kibar ol. Onun senin hödük arkadaşlarınla mi karıştırdın?
Sesi atardım da size gönderilmez gibi burdan
Ama birinin analizine çok ihtiyacım da var
Merak ettim yaa
Yok burdan atamazsiniz
Benim icin sorun değil
Ondan wptaki sesi nasıl aticam ama
Var ama zahmetli bir yol 😅
Tamam sizin dediğiniz gibi yapalım