Sadece görüntülü konuşuyoruz mesaj sesli felan aynı sehirdeyiz ama neden böyle acele ediyor tanışalım 15 gün oldu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Var mı senin gibi aslanlar
Kız lavaboya gitse haber veriyo 🤣
ahaha
30 yaşında mı la kız
23
3-6 ay tanımadan bağlanma kıza
Abi bide söyle bişey var çok hızlı gerçekleştiriyor herşeyi nedir bu acele bilemedim 🤣
Taze terkedilmiş biri tahminen. Seni ilgiye boğuyor ki sen de onu ilgiye boğ. Ex'i geri dönerse kız seni şutlar 😃 hepsi tahmin ama dikkatli ol
Olabilir 😂😂 baya bi ilgiye boguyor
Sen sanırım ciddi bakmıyorsun olaya. Kafa rahat 🤣🤣
Abi yani şüpheleniyorum ilk defa böyle bir olay başıma geldi kaç gün oldu böyle konuşuyor benimle bide ceyizini felan almıs galiba yeni ayrıldı dönerse sırlaya bilir 🤣
Sen şu an onun ilgi deposusun 😂
Sürekli aramak sesini duymak istiyor mu
Yes yes 😂😂😂 doru valla
Sürekli arıyor ilgi gösteriyor bana insten tanıştığımız için ben yazdım mesaj attım kesin beni aldatma başkalarıyla diyor heralde aldatıldı bana öyle geliyor 🤣
Evet taze terklik vakası gibi. Senin listendeki kızları silmeye zorlayabilir. Başka kimseyle konuşma diyebilir. Senin ilginle iyileştikten sonra 1 hafta geçmeden soğuk yapıp terk eder 😃 😳
Bu işin profesyoneli olmuşsun abi sen 😂😂👌👌
Bakalım terk edecekmi
Kızları vs sil diyor
Est kardeşim, pro değilim ama toksik kızların genel davranışı onlar 😃
Halbuki kendisi senle beraber 10 erkeğe daha yazmaya devam eder.
İşi okulu olmadığı halde mesajlarına saatler sonra dönüyorsa anlarsın zaten başkasıyla fingirdediğini 🤣🤣
Söyle bişey var abi direk cevap veriyor yani çalıştığı yerde molaya çıkınca direk arıyor eve geçince 1/2 saat görüntülü konuşuyoruz ama sonrasını bilmiyorum 😂🤣
Aslında güzel bir histir bu, insanın içindeki boşluğu dolduran bir ilişki tipi ve havalara uçuyor olmalısın 😃 ama ilişki biterse de bir o kadar kocaman boşluk seni bekler.
Umarım senin için kötü sonuçlanmaz ama her an kızın ex i dönecek gibi tetikte ol 😂
Tamam bakalım abi teşekkürler 😂
Rica ederim bro bol şans tekrar 😃😃
Not: Kızları asla silme 😃
Haklısın abi 😂😂
Heran uçabilir 🤣
🤣🤣 eyw bro
Abi tekmeyi yedim 😂😂
Vay gancıkkkk garıı. E ama mutlusun sen kardeşim 😂
Valla abi ne yalan söyleyim biraz koyduda 😂😂 engellemiyo beni
Elinin altında durman onun hoşuna gider. Sıkıldıkça gelir senle konuşur ama sen onla konuşmak istediğin zaman kapıları yüzüne kapatır, soğuk yapar
Abi rahatsız oluyorum senden diyor yazma bana diyor beni insten karşılıklı takipten çıktı mesaj kutusu açık çıkardıktan sonra üzgün üzgüm profil resim koydu
Ex i ona geri dönüp bir daha tekme çaktığı için ona üzgündür. Senle ilgili bir şey olsaydı üzgün profillerle uğraşmak yerine direkt sana ulaşırdı. Zira kapın halen ona açık
Abi hayatımda biri yok diyor
Bakıyorum insten sürekli birilerini ekleyip siliyor profilden bakıyorum
Kanı bozuk kaśar işte. "Hayatımda biri var" dese sen onu tamamen silersin diye gizliyor. Başkalarını ekleyip duruyorsa fingirdektir zaten
Valla sürekli birilerini ekleyip siliyor abi fakehesap açtım bir kaç tane kabul etmiyor isteği heralde seçici takılıyor 😂😂 bide fake hesaplar yüksek takipçili anlamasın diye
Abi kız zaten aşırı güzeldi🤣🤣 sasırmıstım
😂😂 Zenginleri ekliyordur o
Olabilir abi 😂😂
Bide arabalı bir profil bulup istek atayım 🤣🤣
Dene bakalım 😃
Tamam bakalım 😂👍🏻