Sizce nelere dikkat etmeliyim
Daha önce bu şekilde buluştuğum birisi olmadı. bulunduğum şehri gezdirmem lazım mı?
Direk eve geçsem absürt olur mu?
Kızla ciddi bir iliski dusunmuyoruz ikimizinde amacı belli zaten.
Tecrübesi olanlar konuda yazarsa sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kanka sen kolla g*tü benden sana tavsiye uyup uymamak senin bilceğin iş.
ne anlamda reis?
Amacınız sexse direkt eve geçin ama değilse elin boş gitme çiçek vs al ve gezdir
Amaç seks de olsa direk eve geçilmez kızı önce bir kahvaltıya götürürsün biraz gezdiririm. Karşındakine değersiz muamelesi yapmaya gerek yok .
Sonuçta sana değer vermiyor sadece altına girmek için geliyorsa böyle şeylere gerek yok
Bir kadın olarak diyorum bunu
evet amacimiz bu. cicek alirsam absurt duracagini dusunuyorum sehri gezdirmem icinde flort olmamiz gerektigini dusunuyorum. direk evede goturmek hanzo isi gibi olur ama sonucta amacimiz belli yani. ne yapacagimi sasirdim
Eve davet et hemen o işe başlama film vs aç ortam yap sonra devamı gelir
Ulan sen neyin kafasını yaşıyorsun kız oğlana değer vermese beğenmese istemese ta o mesafeden o kadar yolu gelir mi. Yuhh abi yaaa ben yapamıyorum bari b*k atıp kızı kotuleyeyim kafası.. tiksiniyorum bu eziklerden.
Smxmskx Türkiye gibi bir yerde yapamamak mı
sehri gezdirmeye veya bir yerde oturup kahve icmeye vs gerek yok o zaman.
cok tesekkur ederim verdigin cevaplar icin
Bazı kızlarda şey vardır bi erkeği arzularlar ve o arzulanan erkekle yatmak için herşeyini koyarlar bu takıntı meselesidir bu kızında tamda bu kız belli amaçla geliyor sevgisi olsa başta öyle yaklaşmaz zaten flört halinde yaklaşılır şimdi kız yatmak için geliyorsa yemeğe götürürse kız güler bak arkadaşım der geçer budur yani
yemin ederim bahsettigin olayin aynisini yasiyorum. kiz surekli bana seni deli gibi arzuluyorum vs diyor. sanaldan birisine ilk defa bu kadar istek duydugunu belirtiyor. istedigi tum ozelliklere sahipmisim uzun boy, genis omuz tipim vs tam ona goreymis oyle diyor
ozaman sizinde soylediginiz gibi direk eve gecmek en mantiklisi sanirim
Evet direkt eve geçin güzel bir ortam ayarlayın film falan açın alkol vs tarzı ve güzel şeyler söyleyin güzel kokuyorsun vs
iyide ben alkol kullanmiyorum iste kendisi kullaniyor ama. nasil bir ortam yaoalim sence?
Grinin elitonu vs açabilirsin 365 gün seks içerikli olsun filmler ona alkol alın kendinize ne seviyorsanız cips falan güzel bir ortam karanlık olsun ama daha çekici gelir ve kıza sarılın yaklaşın bi iki adım atın baktınız size karşılık vermiyor sizde atmayın adım belki istemiyordur
bulusacagimiz evde internet yok iste. film acmadanda olur diye dusunuyorum. neyse cok tesekkur ederim verdiginiz yanitlar icin analizleriniz ve tavsiyeleriniz nokta atisi gercekten.
sanaldan bir kizda bu kadar istek uyandirmamda cok hosuma gitti acikcasi yoksa tipi pek tipim degil durust olmak gerekirse
amaç belli ise gezdirmek de absürt olur
o zaman direk eve geçmemiz en mantıklısı. peki evde nasil bir ortam hazirlamaliyim ondada direk ise koyularsam cok absurt olmazmi sizce?
buradan ilerisine yorum yapamıyorum bunu bilen yazsın
Zaten kaşarmış tek sana vermiyo alışmıştır
agir bir yorum soylediklerin ne kadar dogru olsada
Sıra bende derse dikkat et
yok reis o konuda eminim
Orspu ali
ne alaka