- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılEskiden olsa gözümü kör ederdim. Sonra gözlerim hep açık bakmaya başladı. Olgunlaşmak diyorum bunun adına. Yanlış bir şey olduğu zaman hoşuma gitmediğini söylüyorum. Şikâyet ediyorum.
Sınırlarımı en baştan çizdiğim ve anlattığım gibi karşı tarafında buna uymasını isterim. Benim için kurallar önemlidir. Öyle tartışma sebebi yaratacak şeyler de değil aslında. Uygulaması kolay olan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBen genellikle karşımda ki insanla sorun yaşıyorsam yani bana karşı hatası varsa ya da bana yapılmayacak bir şey yaptıysa ya da hatasını bildiği halde özür dilemiyorsa benim verdiğim değeri o bana vermiyorsa ben buz oluyorum :D yani elimde değil ama o insanı siliyorum direk.. ve bir daha da affetmiyorum. çünkü güvenimi sarsan bir insana tekrar güvenemem ya da samimi olamam..
https://www.youtube.com/embed/VREnTCTeS4k17 Yorumla- +1 yıl
Ama şey, soru şu aslında aşık olduğun insanla sınırları baştan belirler misin yoksa gözünü kör edenlerden misin?
- +1 yıl
Kusura bakma abla yanlış anlamışım o zaman kişilik karakter görünce 🌺 ben baştan belirlerim yani flört gibiyse ama sevgili olduysak ve uzun zaman geçirdiysek zaten artık ona kör şekilde aşık olmuşum demektir.
- +1 yıl
Oraya attı ya sorumu 😃
- +1 yıl
Ben yaparım :D shdjs bak yapıyorum şimdi
- +1 yıl
Çok iyiymiş abla sdjsdj :D eline sağlık o zaman
- +1 yıl
He güzel oldu 😃
- +1 yıl
:D 🥳
+1 yılBundan sonra baştan belirlryenlerdenim : ))
141 Yorumla- +1 yıl
En güzeli ya, sonradan geç oluyor.
- +1 yıl
En baştan bazı şeyler kabul edilmezse, hiç olmazsa en baştan duygusal bağlanmadan olay bitmiştir olur...
- +1 yıl
Sanki yüreğe söz geçiyor da 😃
- +1 yıl
İşte yürek devreye girmeden biter, en baştan sınırlar belirlenirse : ))
- +1 yıl
Eğer sınır belirlemeye geldiyse konu zaten iş işten geçmiştir 😅
- +1 yıl
Sence sınırları en baştan belirlemek mümkün değil midir?🤔
- +1 yıl
değil gibi ya, çok zor cidden. Ne bileyim tatlı tatlı flörtleşirken “ben bunu kıskanırım yapma” diyemiyorsun. Karşındaki insan şey der “sen hayırdır hangi sıfatla?” 😃
- +1 yıl
Evet, o sıfatı söyleyemiyoruz maalesef, öyle olunca da iletişim ister istemez kesiliyor : ))
- +1 yıl
Ama şey vardır mesela baştan bilirsin o insanı az çok böyle ters bir adam, bunları yaparsam sinir olabilir gibi bu açıdan bakınca sosyal medya çok önemli :D önsöz gibi bir şey bence
- +1 yıl
Evet mesela bu sitede az çok kimin ne olduğu, nelerden hoşlandığı, neleri sevmediği soru, görüş ve yorumlardan belli oluyor. Buna rağmen rahatsız olunan şeyler yapılıyorsa hiç başlamamak en iyisi gibi duruyor : ))
- +1 yıl
Tabii sorular ve görüşleri iyi gözlemlemek lazım, benim misal her görüşüm veya sorum benden bilgi vermez. Trol soruya ciddi bir şey yazmam :D örnek olsun.
- +1 yıl
Seni yeteri kadar tanıdığımı düşünüyorum : )) Nerede ciddi nerede trol nerede espri yaptığını çok iyi biliyorum, her ne kadar bazen dengesiz olsanda😂
- +1 yıl
😬 dengeyi kaybetmek gerek bazen djdj
- +1 yıl
Bazen kaybet ama süreklilik arz edince sıkıntı oluyor : ))
- +1 yıl
Bana sıkıntı olmadığı sürece sıkıntı yok demektir djkd
- +1 yıl
Sıkıntı yoksa sıkıntı vardır😂
- +1 yıl
Eni boyu bir anlamı olmayan bir sözdür bu 😅 söylenmek için söylenmiş
- +1 yıl
En boy denklem derken matematik bilgini de göstermiş oldun 😂
- +1 yıl
Bak son cümlede kullandığım eni boyu kelimesinin matematikle uzaktan yakından alakası yoktur 😃
- +1 yıl
Alakası olmasa da en ve boy bir matematik terimidir hanımefendi 😂
- +1 yıl
Eni boyu bir anlamı olmayan bir sözdür bu 😅 söylenmek için söylenmiş
Yamaç Koçovalıya iletiyorum bunu 😂 - +1 yıl
Buradaki eni boyu aslında enine boyuna veya enikonu diye kullandığımız terimlerin :D kısa versiyonudur. Hala matematikle ilişkilendirmeye çalışma
- +1 yıl
Tamam be sus 😂
- +1 yıl
denerim 😃
- +1 yıl
Başarabilir misin 😂
- +1 yıl
Hayır denedim başaramam :D susmak bana göre değil djslsf
- +1 yıl
Nedense hiç şaşırmadım 😂
- +1 yıl
Engellersem konuşmam 😅
- +1 yıl
Kendini mi engelleyeceksin😂
- +1 yıl
Yok sen beni ben seni 😃
- +1 yıl
Hadi engelle 😂
- +1 yıl
Tamam bb
- +1 yıl
İyi hadi bakalım : ))
- +1 yıl
Tenk yu : ))
- +1 yıl
Sus be rica ederim 😃
- +1 yıl
Hep sustur zaten 😂
- +1 yıl
shsj sanki söz dinliyor, anca konuşuyorsun dinlemiyorsun 😅
- +1 yıl
Yarın sadece seni dinleyeceğim 😂
- +1 yıl
Anlatacak ne kaldı ki :D ama ok anlaştık. Hele bi dinleme
- +1 yıl
Söz ağızdan bir kez çıkar : ))
- +1 yıl
🤝😌
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBaştan belirliyorum... ama sonrası yok bende🙄 sözler veriyorum kendime, onu yapma, şunu etme, dur, sus, ama kime diyorum hey yavrum hey..
13 Yorumla- +1 yıl
Sınırlar aşılıyor yani :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💗
- +1 yıl
Rica ederim 🩵☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSınırlarımı daima belirlerim saygı benim için önemli öyle kör filan olmam.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olunca gözüm kör olur, birçok dediğini yaparım taviz de veririm ancak sınırlarım yine de vardır. Bana ters gelen, bunu yaparsam olmaz ki dediğim şeyleri yapmam.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Sevginin de bir sınırı olmalı 😃
118 Yorumla- +1 yıl
Soruyla alakasız bu cevap
- +1 yıl
Gıcık mısın
- +1 yıl
Koş git 😅
- +1 yıl
Hemen de anlaşılıyor uykunun geldiği djjd 😃
- +1 yıl
Bize her yer :D aynı.
- +1 yıl
Ne zaman zarhoş oldun da galdıramıyon golları 😃
- +1 yıl
Evleniyon mu :D altın fırlatacam tuuut
- +1 yıl
Yollamam o vakit 😌
- +1 yıl
Ye tamam ye 😅
+1 yılSevdiğim insanın aramdaki sınırları tabii ki belirlerim öncelikli oturur konuşurum onun neyi sevmediğini benim neyi sevmediğimi kimin çizgilerinin ne olduğunu bilerek hareket etmeyi doğru bulurum çünkü insan her şeyden önce karşısındaki kişinin sınırlarını bilerek hareket etmesi gerekir, bir insanla sevgili olabilirsiniz ilişki yaşayabilirsiniz evlilik yapabilirsiniz ama herkesin karakteri farklıdır evlendikten ya da birlikte olduktan sonra o kişinin huyu ya da karakteri hiçbir zaman için değişmez, o yüzden mesela benim sınırım değilim inancım ailem dolayısıyla bunların aşılmasını hiçbir şekilde kabul etmem karşımdaki kişinin de kendine göre sınırları olabilir.
10 YorumlaHiçbirini yapamayan biriyim sevdiğim insan beni reddediyor çünkü 😄🤷♂️
12 Yorumla- +1 yıl
Reelsdeki kadın mı :D
Yok ya benim gözüm öyle kolay kolay kör olmuyor. İlişkinin içeriği ne olursa olsun her zaman bir mesafe ve sınır oluyor. Bireylerin kendi özel alanları olması gerektiğini düşünüyorum.
10 YorumlaHep bunun zararını gördüm biliyor musun?
O sınırı baştan belirlemedim hiç, karşılıksız içten değer verdim neyse bu kadar işte..15 Yorumla- +1 yıl
değil mi? Ama işte sınırları konuşmayı unutuyoruz
- +1 yıl
Hayır aşkın gözü kör etmesine izin veriyoruz o kadar
- +1 yıl
Yoo yapmıyoruz
+1 yılSınırlarımı zorlayabileni daha çekici buluyorum... Kendimi kaybetmeyi de seviyorum. Ama suistimal edilmediği sürece buna izin veriyorum. Suistimale açık değilim. Edildiği anda sınırımdan uzaklaştırırım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de yapmam. Tamamen onun davranışlarına göre değişir bu. Çok sevdiysem, yoğun duygularım var ise bunu bir şekilde belli ederim. Anlarsa anlar. Ona göre hareket eder ama hislerime güvenirim. O gel çağrısı yoksa davet etmem.
10 Yorumla
+1 yılBen bodoslama mesela seni cok seviyorum yaradana kurban
11 Yorumla- +1 yıl
Oy oy 😃
+1 yılGenelde sınır belirlemem sevdiğim insan ile ama birkaç ufak detay içeren sınırlar koyarım.
Yarın öbür gün ayrılık olunca ne ben onun yüzüne bunu vurayım, ne de o gelsin bana vursun.20 Yorumla
+1 yılBazı noktalarda sınırım çok keskin olur en başından itibaren ancak onun dışında sevginin akışına bırakırım kendimi, kasmam. Kapılırım o kişiye de hissiyata da.
20 YorumlaHerseyi ilk başta oluruna bırakırım sonra yasandikca birer birer ortaya çıkar kendiliğinden. Baştan kasmaya gerek yok relax olacaksın bazı şeyleri oluruna bırakırım
10 Yorumla
+1 yılBu sınır mevzusu kadında erkekte farklı işleyebilir. Biz sınır koymayı beceremiyoruz sınır koyunca kendimizi veremiyoruz. Erkekler hakkında fikrim yok🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılIlk başta sınırı belirlerim ona göre ilerlerim diyeceğim ama ruh halime göre değişiyor ((:
113 Yorumla- +1 yıl
Ruh halin sürekli değişiyor mu senin
- +1 yıl
İçimdeki çocuğu tutamadığım anlar oluyor, o biraz kuralsız sınırsız plansız takılıyor. 😄
- +1 yıl
İçinde çocuğu öldürme 😌
- +1 yıl
Kiiii* 😅
- +1 yıl
Umarım 😄 sende
- +1 yıl
Bende mi?
- +1 yıl
İçindeki çocuğu öldürme yani
- +1 yıl
Tamam yaşatayım 😁
- +1 yıl
Oluyor mu öyle 😄
- +1 yıl
Oluyor tabii elinden tutup parka götürecem
- +1 yıl
Çikolatada al, beyaz çikolata seviyor mu
- +1 yıl
Hayır eti karam gurme alıcam 😏
- +1 yıl
Ooo bitter çikolatayı hiç sevmem ama eti karam çok severim 😄 Yine bir dengesizlik.. Gecen güzel olsun
Sevdiğim insanı bir anda sevmiyorum. Başta sınırları belirtiyorum buna göre yavaş yavaş ilerliyoruz sonrası zaten geliyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Baştan belirlerim sınırı aşarsa ağzının üstüne lahmacun küreğiyle vururum
15 Yorumla- +1 yıl
Colin bey şiddete karşıyız 🙄
- +1 yıl
Lahmacun küreği? 😬
- +1 yıl
ahahah tamam 😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben aşkın ve sevginin arasında bunların ılmadını çok saçma buluyorum sınır tarla içindir seven için deyil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Sınırlarım vardır aşılamayacak sınırlar ve baştan söylerim ki sonradan sen bunları söylememiştin ya da neden böyle yapıyorsun diye olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s +1 yılBaştan belirliyorum
Gözümü kör etmem için aşık olmam lazım20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Benim gözüm hep kör olmuştur bu zamana kadar artık kör olacak bir göze sahip değilim...
10 YorumlaBirini seversem gözüm başkasını görmez, kısaca aptallık yapıyorum sevgili hayatımda.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Duruma bağlı, baştan değerlendirmen gereken bir durum ise başa dönerim.
10 Yorumla
+1 yılSınırlarını en başta koyacaksın ki sınırlarını umursamayıp ihlal ediyorsa bil ki onu senin kararlarına saygı duymuyor yani o kişiyle olmayacağını anlarsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGözüm hiç kör olmadı…. sevmekse biraz da sınırlarından vazgeçmektir
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam sınırım da olmaz kurallarımda.
17 Yorumla- +1 yıl
Büyük konuşanlarda bugün.
- +1 yıl
Kendi dönemim için konuşuyorum diyelim.
- +1 yıl
Ok
- +1 yıl
bb
- +1 yıl
Taklitçi. bye
- +1 yıl
oyyy
- +1 yıl
🙄
+1 yılBaştan belli ederim niyetimi. Boşuna zamanımı kimse alamaz...
10 Yorumla
+1 yılSınırları baştan belirlerim
40 YorumlaRutine girince işler gevşiyor be birader..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sınırları zamanla genişleten..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi neden kaybedeyim seviyorum diye?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sınırları severim… :)
10 Yorumla
+1 yılBen kör kütük olurum aşıksam
10 Yorumla
+1 yılBen artık kılımı bile kıpırdatmayanlardanim
10 Yorumla
+1 yılBaştan belirtiyorum ben ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılMesafe önemli bu anam babam bile olsa
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılsınır koymam anı yaşarım.
10 Yorumla
+1 yılBaştan belirtirim direk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılGözünü kör edenlerdenim.
10 Yorumla Sınırımı baştan belirlerim
10 Yorumla
+1 yılGözüm kör olur ya sınır koyamam hiç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Sınır koyarak bir işe başlamam
10 Yorumla
+1 yılAkışına birakirim
10 Yorumla
+1 yılSinir belirleri
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. baştan belirlerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılpek sınırım yoktur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan belirlerim her zaman iydiir
10 Yorumla Sınırı baştan çizmek lazım sonra cılkı çıkıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Gözüm kör oluyor maalesef
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAkışına bırakırım
20 Yorumla
+1 yılBelirler öyle devam ederim
10 YorumlaSınırlar belirlemem
10 Yorumla
+1 yılBaştan belirlerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside olmuştur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. İkisi de olmuştur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBelli ederim baştan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesafe iyidir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası