Ben iki kulvarda da bulunuyorum sanırım, karar veremedim. 🤖
Ya siz? ✨️

Ben iki kulvarda da bulunuyorum sanırım, karar veremedim. 🤖
Ya siz? ✨️

Ben ne uzaklaştırırım ne de yakınlaştırırım yani eğer bir insanı seviyorsam arkadaş olarak samimiysem kafa dengiysem o zaman uzaklaştırmam ama eğer zıt karakterde ise ya da sevmediğim özellikleri varsa evet o zaman kesinlikle uzaklaştırırım ya da hiç bir şekilde iletişim kurmazdım o insanla.
En tarafsız, yargısız, saf dönemimiz çocukluğumuz olduğunu düşündüğüm için çocukken yakın olduğum arkadaşlarımdan kopamam.(birisiyle ile iletişimimiz kesilmişti o İngiltere'ye gittiği için onuda aradım buldum. Her yaz mutlaka görüşürüz birlikte zaman geçiririz). Onun dışında da frekansa göre arkadaş canlısı bir tarafım vardır diyebilirim.
Aslında isteğime bağlı istediğimi çekiyor istemediğimi uzaklaştırıyorum anlaşmak önemli..
İyi değilsem uzaklaştırırım iyiysen ve mutluysam yakınlaştıranım ✮
Cevap
11Cevap
İstediğimi yakınlaştırıyorum, istemediğimi çok güzel uzaklaştırıyorum.
Bu durum birazda karşımdaki insanın karekterine bağlı.. Benim için ilk izlenim çok önemlidir.. Nerde nasıl davranması gerektiğini bilmesi gerekir.. Karektersiz insanlara öcü gibi görünebilirim.. Aslında özünde güler yüzlü, tatlı dilli, sohbeti seven bir insanım.. Karekter sahibi olan insanlar ise tam anlamıyla bu şekilde görebilirler..
mesafelı duruyorum ve bunu kasıtlı olarak yapıyorum.. yakınlastıgımda duygusal bag hıssedıyorlar cunku.. sonra ben kendımı kotu hıssedıyorum... gercekten arkadas olablecegım bırıne ınanırsam o zaman gardımı dusururum
Uzaklaştırırım genelde.. Benimle anlaşmak çok kolay değil..
Hakedene anca gidersin esirgemem ama sevdiklerim koynuma gelsin😂😂😂😂
Uzaklaştırdığım da oluyor çektiğimde. Karşılıklı anlaşmaya bağlı oluyor genelde
değişiyor yerine göre ama ikisi için de pek çabalamıyorum
ben kendim oluyorum.
Ben bazen uzaklaştırıyorum istemeden hayattaki en büyük korkumda bu.
Bazı insanlardan kaçmak istiyorum bazı insanların yanında olmak istiyorum
İnsanları şeytani cazibemle uzaklaştırma çelişkisi içerisindeyim.
Uzaklaştırmaya çalışırım. Tanısalar çok severler ama onlara o şansı vermiyorum jsjdsh
Son dönemlerde uzaklaştırdım..
Bu İnsandan insana değişim gösteriyor bende.
Uzaklaştırıyorum varlığım zarar benim
Hangisini istiyorsam onu yaparım
Uzaklaştırıyorum çok yoruyolar beni çünkü
İnsanına göre değişiyor ya. Net bir şey diyemem
Ruh halime gore desem
Kişiye göre
Yakinlaştıran
Anlaşamayan tiplerdeniz
Uzaklaştıran
Uzaklaştıran
Uzaklaştıran
Uzaklaştıran galiba.