Ben hobi olarak pole dansı kursuna gidiyorum. Benle görüşmek isteyen bir çocuk vardı benden hoşlanmış biraz konuştuk iki defa görüştük. Sonra pole dansı yapıp yapmadığımı sordu bende sanırım paylaşımlarımı görmüş , sadece kursa gidiyorum hobi amaçlı dedim. Ben daha fazla senle görüşemem dedi gitti. Acaba bu mu neden yoksa bahane mi aradı?
Merhaba, bir diğer adıyla direk dansı yani aslında bu konu çok tartışmaya açık bir konu ve belki bana katılmayacaksınız ama erotizmi çağrıştıran bir şey sonuçta. Yanlış anlamayın içim fesat olduğundan değil ama genel olarak insanlar böyle düşünür ve biz de Türküz sonuçta. Bizde bu tarz şeyler çok yanlış anlaşılmaya müsait olur. Sizi bu şekilde kabul edebilecek birisi de olur ama o kabul etmedi diye hiç kimse etmez diye bir şey yok. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kendine güveni olmayan ve yanındaki kadınla kendini aynı seviyede goremeyen biri için soru hakkını kullanmamalısın. Kafana takma ve bu konuyu unut gitsin. Harika bir spor ve eglenceli bir dansın içerisindesin. Hem kaslarını guclendirecek hem fizigini bicimlendirerek daha ozguvenli olmanı saglayacak.
Bizim ülkemizde farklı bir dans olarak değerlendirilse de , aslında en zor sanatlardan biridir Pol dance. Yabancı bir çok ülkede bu dansı yapan insanlara ciddi saygı duyuluyor çünkü cidden kolay değil... Çok estetikli ve izlemesi heyecan verici oluyor. İlgin ve yeteneğin varsa kimseye aldırma devam et
elbette kötü değil ama direk dansı ülkemizde şehveti cinselliği temsil eden bir dans olarak görülüyor bu yüzden insanların kafasında direk dansı kötü bir şeymiş gibi bir algı oluşuyor
Valla pole dans yapan sayısı az ve değişik ama bunda bir sakınca yok, hobi olarak bile yapan birine denk gelsem benim ilgimi çekerdi. artık kafasında ne canlandıysa kaçıp gitmiş, kıymetini bilememiş
Yok kötü değil aslında ya evet direk dansı cinselliği öz göz önüne getiriyor ama sen bunu göz önüne getirmezsen iyi bence dans yani ama dediğim gibi kötü gözle bakabilirler ama aldırma bence sen