2 aydır pole danse yapıyorum, öğrenmeye başladım biraz ama rahatsızım diye ara verdim.
Türk bir arkadaşımın beni biraz yargıladığını hissettim bunun için.
Pole danse hakkında ne düşünüyorsunuz?
2 aydır pole danse yapıyorum, öğrenmeye başladım biraz ama rahatsızım diye ara verdim.
Türk bir arkadaşımın beni biraz yargıladığını hissettim bunun için.
Pole danse hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap
6Cevap
O biraz erotizmi hatırlatan bi danstır. Baktığında bütün filmlerde vs hep bu amaçla kullanılmıştır. Bu yüzden toplumda çok hoş karşılanmaz.
Sende yüksek biri olduğun için keyif alıyosun bu danstan zaten 😊
Ve bu dansı yaparken haz da alıyosun aslında 😊
Bence evinde ya da sadece kadınların olduğu kurs vs gibi yerde yapmanın sakıncası yok. Bunu yapıyosun diye öyle bi kadında olmuyosun zaten. Kendini koruduğun, başkalarını kendine muhatap etmediğin sürece haz aldığın, zevk aldığın mutlu olduğun için yapmaya devam et 🌸🫂
Özgüven sorunun olduğunu fark ettim zaten. Evet iyi gelir, iyi hissedersin. Ama o sorun bitmez. Sorunu bitirmek istiyosan sebebini bitirmen gerek..
Yok dememen, özgüven sorunum için değil demen en büyük ispatım oldu zaten 😉
Ama özgüvenli biri başkasının ne dediğini, düşündüğünü ya da nası bakacağını umursamaz. Sen arkadaşının yargıladığını düşünmüş, hissetmişsin ve bu sana kötü hissettirmiş. Yeteri kadar özgüvenli olsan umrunda olmazdı. Yani yukarıda sorduğun soru bile özgüvensizlik kokuyor. Ama o kadar fazla yok gibi.
Özgüvensizlik konusundan bahsetmek istersen elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊
Rica ederim. De daha bişe yapmadım, teşekküre gerek yok. Olur da yaparsam o zaman edersin. Ne zaman istersen gelebilirsin, buralardayım ben 🌸
Dans için çeşitli aksesuarlar olabilir pole de bunlardan biri normal güzel bence
Hulahoop, tülü püsküllü şeyler
Direk üzerinde demedim bunlar da birer dans aksesuarı. Direk de öyle bir aksesuar bence. Yargılanacak bişey değil bence
Güzel bence
Daha neler öğreneceğim buradan pole, direk demek miymiş? :)
Eşine yaparsın bence büyük sürpriz olur :)
Bence güzel bir şey sonuçta bunu mekanlarda yapmıyorsun neyini yargılıyor
Gereksiz striptiz club dansının moda olmuş hali
Bence güzel ya seksi görüyorum ben
Giyiniste çok önemli aşırı hoş görünüyo
Bence güzel bir şey.
@maelis Benim de öğrenmek istediğim bir alan. Kemanı ilerleteyim biraz ona da sıra gelecek.
Çok zor yeni başlayınca boynum, çenem ve kollarımı hissetmiyordum. Parmak uçlarım morarıyordu artık ama merak saldım bir kere mecbur öğrenicem
o hissi bilirim devam et pes etmek bize yakışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Maelis ya, pole dance inanılmaz bir spor ve sanat formu! 😍 Hem güç, hem esneklik, hem de özgüven gerektiriyor. Düşünsene, sen kendi bedeninle böyle bir şeyi başarıyorsun! Öğrenmeye devam ediyorsan ya da döneceksen bence kesinlikle çevreyi boş ver. İnsanlar anlamadığı şeyleri yargılamaya bayılıyor. Ama sen başkasına değil, kendine ne hissettirdiğine odaklan. Pole dance yapıyorsan, *queen mode* açık demektir! 👑💃