Sizce konuyu kapatıyımmı uzatlmck kadar boş birşeymi?

Uzun süreli iliskimde sevgilime karsı defalarca hata yaptm. hatta bikere onunlayken başkasına karsı hoslantm oldu flört durumu falan oldu söyledim affetti. onun istemi dışında muhatap olduğum normal erkek arkadslrm oldu sevgilim onlarn niyetinin farklı olduklarını söyleyip arkadsçada olsa kimseyle muhatap olmamı istemyrdu bende onu dinlemyp üc fört defa tekaraldm hatalrımı en son aynı hatayı yapınca bu sefer kavga ettik bitti diyip beni terketti engelledi benden sonra sırf intikam için ( o benimle beraber baskalryla konusuyrsa ben ayrldktan sonra niye konusmuyum mantğyla) yalandan içindeki intikam ateşini söndrmek için hayatını birini koydu kızı tanmyrdu bile sevmiyordu da sadce öfkeden konuşmuştu beş gün konuşmuştu sonra beni aradı barsmak için biz barşnca onu direk engelledi... nasl beni terkedip yerime baskasını koydun dedim çok öfleydim sana sadce içimdeki intkam ateşi için yaptm o benimle milletle muhatap oluyrsa ben neden ayrken olmuyum mantığı... sizce o kızı sevmiş olablrmi yoksa sadece içindeki intkam ateşi için sadece öfkedenmi konusmus zaten beşinci gün kendisi barsmak için aradı onu direk engelledi yoksa kız kullanlmısmı sadece... evet onunla beraber konuştum diğer erkeklerle ama arkadsca o ayrldktan sonra konusmustu ama yalandan ilişki yapmistı dört günlügüne intkam için... sizce bu konuyu kapatymmı o kızla zaten bir amacı yoktu dimi sadce içindeki intkam ateşi icinmi yapmıştı öfkesi dinince kendisin beş günden sonra aradı barsmak için
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kıskanc bir kadnm beş günde olsa sevdiğim adamn benden ayrlıp kendi içinde ki intkm ateşi için öfkesinden dolayı yalanla biriyle beraber olması canımı yaktı sizce boş birseyimi takntı yapyrm zaten beş gün sonra öfkesi dinince kendi aradı barsmak için
Sizce konuyu kapatıyımmı uzatlmck kadar boş birşeymi?