Güncellemeler
+1 yıl
Ben kıskanc bir kadnm beş günde olsa sevdiğim adamn benden ayrlıp kendi içinde ki intkm ateşi için öfkesinden dolayı yalanla biriyle beraber olması canımı yaktı sizce boş birseyimi takntı yapyrm zaten beş gün sonra öfkesi dinince kendi aradı barsmak için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kapat bence
bence daha fazla uzatmana gerek yok eğer gerçekten aranızda sevgi varsa böyle şeylerle birbirinizi yıpratmayın
Senin yorumunu beklyrdum... gerçekten yorumlarn çok mantıklı
Ben hala olayın etkisindeyim... kızı sadece benden intikam almak için kullanms olmussada beş gün konuşmaları bende kıskanclk yapyr.. kendisi dedi bana kızı tanmyrdm bile içimdeki intkam ateşi için konuştum o benimle beraber konusuyrsa ben ayrldktan sonra niye konusmuyum zaten kendisi aradı barsmak için onu direk engelledi demekki asla kalmcktı onunla
yorumlarımı beğendiğin için teşekkür ederim maalesef uzun uzun yazamıyorum işte olduğum için ama şöyle söyliyim hazır müsait olmuşken aranızdaki olaylar öyle çok büyütülecek şeyler değil yani tamam kötü şeyler iyi şeyler değil ama sonuçta olmuş bitmiş olduğu için çok büyütülecek bir şey değil daha fazla büyütmeye tekrar tekrar o konuları açmaya hiç gerek yok geçmişi geçmişte bırakın en iyi yol bu eğer bunu yaparsanız ilişkiniz güzelce devam eder ama yapamazsanız sürekli o konuları açmaya devam ederseniz tartışmalar kavgalar büyür sonrada ayrılık aşamasına gelir ilişki o yüzden dediğim gibi aranızda gerçekten sevgi varsa böyle küçük şeyleri dert etmeyin uzatmayın
Yani yalandan bir iliskiydi gerçekliği yoktu sadece içindeki öfke ve intkam için kız kullanlmstı
evet kalmicakmış zaten onunla belli sırf seni kıskandırmak için yapmış saçma bir hareket ama uzatma bence daha fazla
anladım kızı kullanmış sadece işte o yüzden uzatmaya gerek yok yalandan konuşmuş kızla gerçek bir şey yok ortada şu an senin yaptığın takıntılık gibi geldi bana dediğim gibi uzatmaman gerekiyor ne senin nede onun uzatmaması lazım yoksa kavgalar tartışmalar vs iyice büyür sonra da ayrılma noktasına gelip 2 yabancı olursunuz
Ona dedim neden bana beş gün sonra döndün dönmesydin kalsaydn ne güzel bulusurdunuz falan dedim.. bana sacmala dedi onu zerre sevmyrdum öfke ve intkam için konuştum asla kalmazdm ben seni seviyordum kendim aradm seni senle barsmak için
işte zaten seni sevdiği belli kurcalama daha fazla tamam yaptığı hareket çok saçma çok ergence bir hareket ama sana karşı bir sevgisi var seni seviyor aşık yani o yüzden kurcalama daha fazla bence uzatmaya gerek yok bunu
Yok ben bilmiyordum zaten engeldeydim kıskandrmk için değil çünkü zaten haberim yoktu... ben onun haberi olamdan ögrendim içindeki intikam ateşi için konuşmuş... o benimle beraber konusuyrsa ben onunla değilken niye konusmym mantıgı
Baya öfkelndirmisim demekki
O kadar hatadan sonra
yani saçmalık işte başka bir şey değil ergenlik bas baya ergenlik gerçekten ama dediğim gibi o kadar büyütülecek bir şey değil
evet baya öfkelendirmişsin ama hepsine rağmen hala seni seviyor ve barışmak için arıyor seni bu iyi bir şey gerçekten seviyor seni yani çok belli hem de baya seviyor o yüzden uzatma bence bu konuyu kapat gitsin mutlu mesut devam edin güzelce ne güzel birbirinizi sevdiğiniz bir ilişki çöp olmasın
Amacı zaten onunla kalmak onunla bir şey yaşamak değildi yani kız sadece kullanlms o zaman
Çok saol iyi geldi yorumlarnn
evet zaten amacı bir şey yaşamak olsaydı o kızı hemen engellemezdi kızı sadece kullanmış o kadar
Evet haklsn böyle saçma bir sebepten dolayı ilişkimizi bitirmylm demekki amacı sadece içindeki intkm atesini söndrmekti... öyle olmasydı barsmak için beş gün sonra kendisi aramazdı demkki bir gerçekliği yoktu yalandı
Senden başka kimseyi sevmedim dedi bana... canımı çok yaktın hatalrnla dedi ve seni kaç defa uyardm.,. sende benim yerimde olsaydn belki sende sırf içindeki intkm için konusrdn belki kendini benim yerime köy dedi
Sevgilin senin uyarmalrına rağmen sürekli baskalryla muhatap oluyor sende ayrldktan sonra o benle beraberken yapyrsa ben ayrken niye yapmym demezmisin kendi içinde intkm almak istemezmisin dedi bana
işte yalanmış bir gerçekliği yok bu olayın dediğin gibi saçma bir sebepten dolayı ilişkinizi bitirme birbirinizi ne güzel seviyorsunuz devam etsin işte kurcalamayın sende hata yapma oda hata yapmasın mutlu mesut yaşayın bu arada rica ederim ne demek önemli değil yorumlarımı beğendiğin için ben teşekkür ederim
Allah razı olsun kardeşim... ne zamn seninde bir meselen olsa davet etmen yeterli 🙂
Çok teşekkür ederim sende bir meselen olursa davet etmen yeterli
Saol kardeşim 👋
Çocuğun hala senin yanında olduğuna dua et
Yani o kızla bir amacı yoktu sadece kendi içindeki intikam için mi konuşmuş dört gün beşinci gün kendisi aradı barsmak için...
Bunca hatalarına rağmen eğer hala senin yanındaysa affediyorsa gerçekten evet sevmiş çocuk eğer o kıza karşı bir şey hissetseydi de onunla devam ederdi seni arayıp onu hemen engellemezdi
Yani içindeki intkam icinmi konuşmuş sadece.. demekki bir amacı asla yoktu kızla sevmyrdu ötesi asla olmucaktı...
Galiba kız sadece kullanlms
Sıfırdan yeni bir ilişki başlatilabilir
Ben çok takıntı yapyrm ya onunla kalsaydı dönmesyedi diye.. ben ona böyle söyleyince sen delirdinmi insan sevmediği tanımadıgı biriyle kalablrmi sadece seni sevdim dedi. seni kaç defa uyrdm aynı hatayı yapma sen gene yaptn bende çok öfkelydim sana o benimle beraber konusuyrsa bne ayrken nedn konusmuyum mantıgı. beş gün sonra kendisi aradı beni barsmak için zaten onu direk engelledi. demekki asla kızla zaten kalmcktı intkam ve öfke için konusmustu
Bence büyütecek bişey yok, dediğim gibi sıfırdan başlayın ama kendi hatalarını bazı yanlış hareketlerini yapmamaya çalış , iyice düşün ve onları törpüle
Evet haklsn sadece öfke ve intkam için yalandan bir ilişki yapms kızı tanmyrdu bile beş gün sonra kendisi aradı barsmk icin
İlişkilerde oluyor böyle ayrlklar. ayrln çiftler eski sevgilisini kıskandrmak için ya da canı yansn diye yalandan birileriyle cıkyrlar asında bir amaçları yok yenisiyle eskisiyle barşsnlar diye kullanllyrlar asıl sevdiği eskisi ve onu untamamıs yenisi kullanlms oluyr sadce onunla hicbisi yasamyr ileri gitmyr diğeriyle barşnca o çope gidiyr hemen zaten çünkü gerckligi yok
Aslında bu normal bişey değil herkes yaptığı için normalmiş gibi geliyor
Ayrıca sen demiştin ya sürekli hata yapıyorum diye, onu çözmeye çalış dedim ki başka sorunlar yaratmasin
Haklsn kardeşim.. artk ben bu konuyu acmym o zaman... çok gereksiz bir mevzu uzatmaya degmez
Evet artk hata yapmamaya özen gösterecem
Mutluluklar
Saol kardeşim