Merhabalar Herkese 🌸

Sizce bir insan kendini yeterince hatta belki daha bile fazla seviyorsa, yine de sevgiliye ihtiyaç duyar mı?
Merhabalar Herkese 🌸

Sizce bir insan kendini yeterince hatta belki daha bile fazla seviyorsa, yine de sevgiliye ihtiyaç duyar mı?
Kimse tamamen kendine yetemez. Yalnızlık sadece Yaradana mahsustur. Herkes bir eşe ihtiyaç duyar, insan her bakımdan donanımlı da olsa sevilmeye ihtiyaç duyuyor, herkes tarafından sevilse de romantik ilişki içinde olmaya, karşı cinsin alakasına ihtiyaç duyuyor.
Günaydın 🌸 Evet tabi ki de vardır.. çünkü kendini sevmek insana yeterli gelmez hiç bir zaman.. yani sadece insanlar için gerekli değil ki.. çiçekler hayvanların bile bence sevgiye ihtiyacı vardır.. çünkü yalnız bir insan mutlu olamaz hiç bir şekilde.. bana zaten yalnız da mutluyum diyen birisi samimi gelmez. tabi ki de sevgili olması zorunluluk değil. mesela anne sevgisi.. çocuk sevgisi.. abla sevgisi.. evcil hayvan sevgisi. eş dost arkadaş yani kısaca bu tür sevgi ilgi herkes ister bence.. ben de kendimi aşırı seviyorum ama her zaman birisine sarılmak derdimi dökmek omzuna yatıp ağlamak da istiyorum. bunlara ihtiyaç duyuyorum çünkü.. ama tabi bu benim görüşüm herkesin düşüncesi farklı da olabilir
Hayır, kendini seven ve kendi halinde izole olabilmekten memnun olan birinin romantik bir partnere veya sevgiliye ihtiyacı yoktur. Romantik bir ilişki içinde olmanın kişisel bir tercih olduğunu ve bunun herkes için bir gereklilik olmadığını kabul etmek önemlidir. İnsanların ihtiyaçları ve arzuları büyük farklılıklar gösterir ve bazı bireyler bekar olmada ve kendini sevme ve kişisel gelişime odaklanmada tatmin ve mutluluk bulabilir.
Alaka kuramadım🤔 kendini seven herkes yalnız olur sevgilisi eşi olmaz yani öylemi🤔😂 Kendini seven, kendine değer veren biriyle ilişkiye başlayınca özgüvensiz pasif biriyle yaşadığın ilişkide ki farkı anlarsın. Kendini sevmeyeni ben neden seveyim ki🤔
Cevap
33Cevap
Kendiyle barışık, mutlu olan ve kendisini seven bir insanın dışarıdan gelebilecek sevgiye ihtiyacı yoktur..
Tek sorunum bence bu kendimi çok seviyorum ve başka birini severken bile kendim odaklıyım bencil değilim aslında ama bazen birtakım huylarımı tasvip etmiyorum. Beni seven birinin varlığı beni çok ilgilendiren bir konu değil mesela benim kimi sevdiğimle daha çok ilgiliyim
Kendine duyduğun sevgi başka, bir insandan aldığın sevgi bambaşka. Bu ikisini birbirine karıştırmak doğru olmaz. Kendini seven her insan yalnız kalsa aşk dediğimiz şey bu kadar var olabilir miydi? Bence aşk duygusu insan hayatında herkesin yaşayıp yaşayabileceği en güzel duygu. Bir kere yeri çok özel, çok anlamlı...
Ya yoktur diyen herkes yalan söylüyor bence kendini yeterince sevsen de sevgi ilgi yine ister insan en azından seviliyorum hissini tatmak ister hani saçlarının okşanmasi bile yeter bazen aramiyor değilim kendimi çok seven bir insanım gerçekten sevilmeye ihtiyaçim olduğunu hissettiğim anlarda oluyor maalesef
Herkes tamam olmak ister. Cunku kabul edelim etmeyelim kadin da erkek de yarimdir ve daima birbirine muhtactir. Bu fitridir. Direnmeye, yok saymaya, kendini kandirmaya, gercekleri inkar etmeye luzum yok.
Bu arada ben sevgilililkten degil evlilikten bahsediyorum. Ciddi olan seyleri onemserim cunku.
Her sevgi farklıdır. İnsanın kendini sevmesiyle, başka birinin sevmesi, bir de duygusal yoğunluk hissettiği birinin sevmesi farklı etkiler bırakır. Birbirinden farklı olgular bana göre.
Sevgiliyi ben kendimi sevmiyorum biri beni sevsin diye mi yapılıyor 🧐 kendini seven bir insan bence daha mantıklı aklı makul ilişki yaşayabilir bana göre hatta
Duymaz Çünkü Kendini seviyorsa artık hiçbir şey onun için sorun olmaktan çıkar. Kendini sevmek ne güzel 👍
Bence sevgili zaten bir ihtiyaç değildir. O enerji tutuyorsa sevgili olmak hayata kalite getirir sadece.
İnsanın derdini paylaşmak için dert ortağına ihtiyacı vardır.
Bazen sadece kendini sevmek yetmez. İnsan kendisini seveni de ister.
Aksine daha çok ifhtiyaç duyabilir, bu kendini sevmeyle orantılı mı
Elbette insanız vardır ama olmasada olur bunu dert etmez.
Kendini sevmek egoyla alakalıdır birisi tarafından sevilmek ise bambaşka
Kendini sevmekle alakası yok. Bir başkasını da sevebilirsin kendini severken..
Kendini sevmekle ilgisi yok ki bunun. Kalp her zaman diğer yarısını arar.
Ben kendimi seviyorum ama hayatımda hiç sevgilim olmadı sevgi ilgi değer görmedim bunun eksikliğini hep hissediyorum
Ben kendimi sevmiyorum ama sevgiliyede ihtiyacim yok
İhtiyaç duyar tabii ki, hep elizabeth nereye kadar asddjdk
İllaki sevgili olmasına gerek yok arkadaşa da ihtiyaç olabilir.
Vardir elbette ama saglikli bir iliski olur olursa da
Kendiyle her zaman barışık olan biri , birine ihtiyaç duymaz pek.
Bana göre ihtiyacı olan karşılıksız sevgidir. Kendimizi seviyoruz fakat kendimizi başka birinin gözünden sevemeyiz. İşte o sevgi ihtiyaçtır. Bu arkadaş olur, kanka olur dost olur sevgili eş olur
kendini yeterince seven birinin de illaki ilgiye sevgiye ihtiyacı vardır oda ister biri tarafından sevilmeyi güven duygusunu tadabilmeyi. Sevgi karşılıklı olduktan sonra çok güzel bir duygu umarım herkesi kendi gibi insanlar sever :)
Vardir.. ama illede olacak değildir.. kendine yetebilmek elbette önemli.. ama düzgün adam yok.. bulana kadar aramaya devam bu süreçte kendini korumayada devam.
İlla ki vardır herhalde
Elbette kendşni çok sevebilir beğenenilitsin fakat aşkla tadılan sevgi çok başkadır. Her insanın o sevgiye ihtiyacı vardır.
Kendini sevmek apayri sevgilinin sevmesi apayri bir duygu kendini tabiki sev ama deger verdigin biri tarafindan sevilmekte guzel
Birde şöyle soralım sevgiye ihtiyacı olmayan insan var mıdır?
Ruhen ve bedenen ihtiyaç bence kendini ne kadar seversen sev
Hayır. Zaten o yüzden severken illa acıttım/acıtıyorum. Minnoşluk iç dünyası fakir adamın işi
Bazi işler için evet :D
Eksik yonlerini tamamlamak icin vardir
İkisinin birbiriyle o kadar da alakası uok aslında
Bence yoktur benim gibi
Bence insanoğlu sevgiye muhtaç. En fazla bir süre ötelersin ancak tamamen sevgisiz yaşamak hiç benlik değil.
Kendi gibi sevecen birisi ile olur
kadınsa vardır erkekse sevmeye ihtiyacı vardır
İkisi farklı şeyler.
Evet vardır yalnızlık Allah’a mahsustur
Her canlı sevilmeye ihtiyaç duyar.
Tamamlanması için vardır bence 😃
Kabul edebileceğimiz bir gerçek var ki her insan eksiktir hayatta: Onu tamamlayabilecek bir sevgiliye, eşe ihtiyaç duyar. Ben kendimi seviyorum okey, bunda sorun yok ama eksiğim. Hayatımda beni tamamlayabilecek birisine ihtiyacım var. Kendimi seviyor olmam bunu değiştirmez ki
Kendini sevmek başka başkasını sevmek başka.
Eee yani tabi ki var
Olabilir sayin Doro
Ona kendisiyle mutluluklar dilerim.
Neden olmasın
Vardır
hmm evet
Hayır yoktur bence
vardır aşkom
Hyır
Resimdeki vücut güzelmiş.
Yokkk
Varr