Bu çocuk bana sadık mıydı? Beni gerçekten sevdimi?

X kişisi ile önce arkadaş olmuştuk sonra ben çıkma teklifi ettim ve sevgili olduk Etrafında ona zarar veren ve benimde çok rahatsız olduğum bazı kişiler vardı Ben bunu belirtince beni çok kırmıştı Snap puanı 55 bin bir sürü kız var saçma sapan puan kasmak için fotolar atılmış ve instada sözde dayıları trollemek için fake hesanı vardı ne kadar p**nocu varsa takip etmiş. Bu tür konular yüzünden 5. ayımızda beni terk etti o da şöyle oldu Benimle buluşup bu konuları halletmek istediğini söyledi Buluştuk sra vermek istedi bunun anlamı da benim için ayrılık ya da vicdan azabı çekmek istemediğim için ara verip başkaları ile birlikte olmak istiyorum demektir bence. O gün ben bunu kabul etmedim ağlamaktan ayakta zor duruyordum koskoca günde bana sadece 2 saatini ayırmıştı gerisinde de arkları ile buluşmuştu Yanımda böyle olmasını istemezdim diyip ağladı ama brni o halde bırakıp sözde arkadaş olduğu kızın yanına gidip ons gül alıp gülüştüler hiç bir şey olmamış gibi bunudw gözümün önünde yaptı Benimle adam akilli konuşmamıştı sonuç ne belli değildi Brn o gün hastanrlik olmuştum bayılıp kafamı çarpmıştım gözüm mosmor Neyse akşam hastanede mesaj yazmak için tele baktığımda hem o hem de arkları brni her yerden engellemiş arkadaşımıda aramış beni terk ettiğini söyledi durumumı bilmesine rağmende hiç aramadı sormadı. Kısaca başkalsrından öğrendim ayrıldığımızı. Gözümdeki morluk daha geçmeden geri döndü pişman olduğunu ve etrafındaki kişilerin etkisinde kaldığını söyledi. Affettim. 1 ay geçti bu seferde ailesi yüzünden beni terk etti 1 hafta sonra ise beni fake hesaptan kandırmaya çalıştı Ben şüphelenip hesabın numarasını kontrol etmiştim ve o olduğunu bildiğim için ne yaptığını merak edip ona ayak uydurdum 1 hafta sonra beni arayıp sana güvendim nasıl başkası ile konuşursun diyip bana hakaret etti oysa ki gerçeği çok iyi biliyordu. Bu da ikinci ayrılık Yine 5 ay sonra geri geldi. canım ben afettim Bu sefer değiştiğine inandım Artık ince düşünüyordu mutlu ediyordu bu esnada kız dolu snap hesabı silip snapchatı sildi. Tabiki bu uzun sürmedi üniversiteye başladı ve yine eskiden neyse o oldu Sürekli bir şeylerini yakalıyorum tiktok indirmedim hesabım yok dedi ama ona ait 3 hesap ortaya çıktı vr takibi kız dolu. Galerisinde orası burası açık kızlar onun kız erkek fark etmez düzgün kişiler ile arkadaş olmasını istemiştim Kendi iyiliği içinde geçerliydi Bi baktım nerde saçma sapan kişiler varsa arkadaş olmuş Zaten son günlerde bana gereğinden fazla iyi davranıyordu Hasta iken evime gelip çorba ve ilaç getirmişti Ama bunun karşılığı varmış Hasta iken bile bana dokundu Neyse ben bi kaç gün önce bu son olanları düşünüp Ayrılmam gerek mi diye kararsız kalmıştım İçimde de kötü bi his vardı Bunla buluştuk ve sözde iyi düzgün kızın hesabını gördüm kız es*ort O gün ağlamaktan nefes alamamıştım öfke nöbeti geçirmiştim O ise tele baktı umurdamadı beni Sonrada o halde bırakıp gitti O an anladım farkına vardım O gece küfür ederek terk ettim

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılır ayrılmaz yeni snap hesabı açmış bir de ve naptıysa artık puanı hemen 6 bin olmuş. 5 yıldır uygulamayı kullanıyorum puanım anca kardeşim sayesinde 77 oldu
Bu çocuk bana sadık mıydı? Beni gerçekten sevdimi?