Beni gerçekten sevdi mi?

Sevgilim çok kısa sürede bana evlilik teklifi etti birbirimizi biraz daha tanıyalım dedim her konuşmamız görüşmemiz evlilik konusunu açıyordu kabul ettim ailesini bize gönderdi sonra babası beni istemedi söyle sevgiline eğer senle evlenmek istiyorsa kapanacak başı açık istemiyorum onu ikinci olarakta bizimle aynı evde kalacaksınız köyde yaşayacaksınız bizimle dedi bende kabul etmedim babasını ikna etmeye çalıştı ama başaramadı babası onu tehdit etti eğer lafımı çiğnersen sana maddi destek vermem evlatlıktan red ederim dedi evden kovdu onu sonrasında geldi benden ayrıldı bitiş o bitiş bidaha ne aradı ne yazdı ben olayın şokuna uğradım sadece her şey aniden gelişti ve bitti hakkını helal et dedi bana bende helal etmediğimi söyledim beni en başta aileme karşı mahcup ettiği için ikinci olarakta duygularımla oynadığı için madem bunlar yaşanacaktı neden evlenelim diye tutturdun neden kabul ettiğimde adam olup sevgine sahip çıkmadın bu kadar mı parasız kalmaya korkuyorsun dedim gerçekten sevmemiş dimi?
Beni gerçekten sevdi mi?