Konu uzun ve derin sonuna kadar okursanız her şey net
Arkadaşım olayları pek anlatmasada bildiğim kadarı bugüne kadar bildiklerim doğrultusunda burdaki kız erkek fark etmeden bi fikir en azından.
Çocukluk arkadaşım 5 senedir biri ile görüşüyodu 4 ay öncede nişanlanmışlardı. her şey güzel birbirlerini tanıyolar aileler falan anlaşmış düğün tarihi konuşulcak işte gidipte. Fazla uzatmıyım diyorumda olay uzun :)
Aileler anlaşmış her şey olumlu giderken geçen hafta 1 aydır görüşmediği insanla ayrılmışlar. Şimdi bunun neresi garip derseniz karşılıklı güven problemi olduğu için arkadaşımın içine doğanları karşı tarafa söylüyo ve gerçekmiş gibi lanse ediyomuş. Cezaevine girmiş 1 kere yaralamadan bende duydum aynı sokakta sayılırız bende tanıyorumda arkadaşımla görüştüklerinden ilgi alanı dışı konumuza dönersek bu çift beraber alkol içebilen ama çocuk durmadan içen yani bayılana kadar dur yokmuş öyle demişti bi abla, arkadaşının annesiydi oda. Arkadaşları çevresi genişti ama buranın dışındada birileriyle görüştüğü vardı karşı cins olarak değil ama normal arkadaşları her insanın olduğu gibi :)
Bu kişi içerden çıkıp bi kaç kavgaya karışcak gibi olup durdurulmuştur gene alkol var günün sonunda şöylede bi durum var kimse içmesini istemiyo ama inadına içiyomuş bi yerde ipin ucu kaçıp kişi kaza geçiriyo ameliyat olucak haber veriyo evdekileride ara diye neyse gidiyolar hastaneye kişi ameliyatta saat 21:45 bana mesaj atmıştı konuşuyoduk arkadaşımla saat 01:00 civarı çıkmış 5-6 gün hastanede kalıyo arkadaşım kalamıyo tabi gece işe gidiyo sonra ziyaret falan kişinin sol yüz bandajlı uyanıyo aşağıdada narkozdan su demiş hemşireye kızmış bi yudum istiyo vericem çekil demiş bizimki neyse vermiş nolduysa artık kendine gelmiş sonra taburcu olunca platin koymuşlar suratına raporlar alınmış kontrole çağırmışlar vs.
Aradan 15 - 20 gün geçmiş olaylar tam kapanıcak arkadaşım atmye giden yolda görüyo nereye falan o evde sanıyomuş uyandığını çıktığını söylememiş ama tek sorun bu değil bizimki görünce hemen alkol içmeye gidiyo bu demiş annesini aramış sormuş oda evde yok kendisini ara demiş gördü zaten aramamış sonra dayanamayıp aramış nereye diye oda atmye olduğunu söylemiş.
Sorun şurda başlıyo ATM nin konumun yukarıki yolu roman mahallesine çıktığı için bizimki gene kendi kendine para çekip eve dönmesini bekleyince dönmüyo. Yani bu kişi parayı çekip orayamı gitti bide 2000 çekiliyo sonra bi 1000 tlmiş 30 dk arayla oda ayrı yerden, arkadaşta hesap açık olduğu için nerdeki atmden çektiği gözüküyo mobilde bizimki parayı atıyo başka hesaba 50 tl bırakıp mobilden daha fazla içip harcamasın diyede o çekmiş 3000 sabahta aramalar mesajlar niye aktardın diyede açıklamalar yapılmış ve bitirilme kararı alınmış ailelerede söylenmiş konuşulmuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence bitmesi gerekiyorsa bitir.
Her türlü biter içinde sevgi saygı güven yoksa böylece biter
@Yokgibihersey @newbeginning olayı tam anlamıyla sordum işte herkeste biter biter :) bitmiş zatende bi fikir olurdu arkadaşa
İçki karakol hastane bune ank tek doğruları ayrılmak
Yani bu da ciddiyetsizlikten kaynaklanıyo 1 seneden sonra ayrılmaya dogru gidilmiyo bu kadar tanısmısken devam edelim diyosun boslukta kalmamak için cıkılmıs sanki
Guvenmeme sebebine bakmak lazim
Bitirmeye yer ararsan her turlu biter
He öylemi
biter