4.5 senelik bir ilişkim vardı daha onu tanıdığımda 14 yaşlarındaydı daha ilk sevgilim o ilk onun elini tuttum onunda elini tutan ilk kişiyim hep ilk ve son evleneceğim çocuklarımın annesi olucak insan diye düşünmüştüm 30 Eylül akşamı watsaba durum atmış bende gözükmüyor du ve bu wp durumu defalarca bu şekilde gözükmüyordu bilmiyorum sürekli tartışırdık ama hiç ayrı kalamazdık birlikte çok şey atlattık ailelerimizle bile tanıştırmıştık 30 Eylül ün ertesi günü sabah aradı bende kırgınım konuşmadım daha sonra gitmiş dönerciyd halalarıyla ordaki çocuk telefon numarasını istemiş vermiş bizim ortak hesabımız vardı instagram onu kendi hesabına çevirdi bana ağza alınmıcak şeyler söyledi bilmiyorum gsrçekmi değilmi daha sonra 1 ay geçti bu bana seni seviyorum diyor mesaj atıyor takip ettiği çocuktada tarih var bizim konuşmadığımız gün ve onun baş harfi en sonunda baktım benle resim çekildiği yerde sarmaş dolaş resim çekilmiş onunla arabasına binmiş benim elimi tuttuğu gibi elini tutmuş gerçekten seven insan bunu yapabilirmi ya bunu gördüm dünyam başıma yıkıldı daha sonra bu çocuğun ailesini felan ekledi instagramına ama nasıl üzülüyorum benden sonra hiç beklemezdim kendini yamamaya mı çalışıyor bilmiyorum daha sonra çocuğun sapık olduğunu öğrenmiş kesmiş ilişkisini ve bu cocuk ona bir şey yapıp yapmadığını bile bilmiyorum ben bu benim ne numaramı engelliyor ne siliyor fake hesaptan takip ediyor ama eskisi gibi değil umursamıyor üzülmüyor takmıyor önem vermiyor ve bunca şey yapmasına rağmen hala cüzdanında resmimi taşıyormuş herşeyim duruyormuş resimlerim duruyormuş ve çok seviyormuş hala öyle diyor geçen gün iş yerine gelen çocuğun adını söylemişti instagramdan onu bile eklemiş takip ediyorum devamlı etmek istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ailesi beni hiç istemedi benim ailem de hem yalanlarından hemde bana yakıştırmadılar ben sevdim sahip çıktım ama olmadı ben onu unutmak istiyorum ama olmuyor ne yapıcam bilmiyorum böyle içime kapandım 45 gün oldu 10 kilo zayıfladım yemek yeme isteğim yok hayattan zevk almıyorum ne yapıcağımı hiç bilmiyorum ve bu insana okadar güveniyordum ki yapmaz diyordum ailemde artık nişan düşünen kız bunu yapmazdı bugün bunu yapan yarın eve dostunu alır acabalarla yaşarsın diyor haklılar da ben o ailesinden kurtulmak için ailesi bile istemiyor onu bıkmış hepsinden benimde durumum yoktu alamadım onu yanıma o yüzden kendini başka insanlara atmaya çalıştığını düşünüyorum seven insan gerçekten seven insan yapamazdı bunu 1300 km vardı aramızda 1 sene oldu taşınalı onun için neler çektim çok şey yaptım ama olmadı yaptıkları zoruma gidiyor bunca şeye rağmen hala kabullenemiyorum yaptıklarını kendime lütfen yardım edin
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba 👋🌹
bitmiş sana da değer vermiyor. Bence bırak artık.
Anlıyorum seni. Bence acını yaşa ama birdaha ona dönme dönmesine izin verme. Gerçekten seven insan gitmez , gidemez. Sen çok güzel sevmişsin, sen gibi sevene denk düşersin inşallah.
Ya çocukla resmini gördüm benle çekildiği yerde arabasına binmiş çocuk sapıkmış bide 10 yaş büyük neler yaşadılar bilmiyorum bile bide seni seviyorum bi tek seni sevdim fotoğrafın cüzdanımda resimlerimiz duruyor diyor uygulamadan instagramına bakıyorum sürekli durum atmışmı kimleri eklemiş ne yapıyor kafayı yicem istemiyorum gitsin istiyorum bakmamak umursamamak olmuyor
Sen niye şu an buradasın bence böyle konularda buraya gelmek çok büyük çaresizlik kendimden biliyorum. İşte insan sevince helede çok sevince mantığını bırakıyor bende bir zamanlar burada bir cümle okurum da belki bana iyi gelir birileri bana akıl verir vs diye. Değmez İnan ki böyle insanlar için otur ve düşün sen şu an neden uyumuyorsun buradasın? Bu mu senin değerin evet diyorsan affet dene tekrar ama ondan ne köy olur ne kasaba kardeşim
Unutmak istiyorum bakmamak takip etmemek umursamamak
Kız çok fena olum daha gözünü açmadan senle çıkmış 18 ine gelince de hop yeni maceralar aramış. Uzak dur
Nasıl olcak reis bende öyle istiyorum zaten seviyorum diyo bide numaramı silmiyor etmiyor şaka gibi ya
Seni cepte görüyor. Üzdüğünün farkında. Farkında olduğu için de her defasında daha çok edepsizlik edip seni daha çok üzmeye çalışıyor ve senin de bunu görmeni istiyor. O kiz sosyal medyada vs etrafında olduğu sürece unutamazsın. Unutmanın yolu her yerden engellemek.
Ama ben onunda acı çekmesini istiyorum engelliyorum geri kaldırıyorum heryerden engelli geçen gün arıyor bide gurur yapıyorsun sende konuşmak istiyorsun diyor bide engellememde bakıyorum sürekli uygulamadan instagramına bakıyorum ne atmış diye yaşama isteğimi kaybettim
Olum tamam da bu kızdan hayır gelmez bırakın ileride 5 çocuğunuz da olsa boynuzu takar başkasıyla gider o zaman komple hayattan soğursun
Biliyorum ne yapıcam ben onu bilmiyorum
Başkasını jet hızıyla buluyorsun düştüğün boşluktan kurtuluyorsun. Sen kızlarla konuşmadan anlayamazsın. O kiz da halen erkeklerle gününü gün ettiği için üzülmüyor boşta kalmıyor kiz. Yalnız kalsa üzülecek ama fena kiz sürekli konuştuğu birileri var seni de cepte buluyor eninde sonunda gelecek kafasıyla. O gelene kadar da kimle ne yaşadıysam kardır kafası var kızda
Ben onu kabul edemem sürekli bir şüphe olur içimde ona karşı
Böbrekleri beş para etmez biriymiş. Hayal kırıklığı olabilir ama evlenseydin daha kötü olurdu. İyi kurtulmuşsun.
Canım çok yanıyor be hala seviyorum felan diyor bide engelleyemiyorum böyle nasıl bağlandıysam takip bile etmemek aklıma gelmesini bile istemiyorum olmuyor
Bir an önce kop ondan derim. Zorlu olur ama alışman gerek
Yapamıyorum 45 gün oldu onla kurduğum hayalleri başkasıyla düşünemiyorum
Daha yeni. Normaldir. Arkadaşın var mı yakın?
Tek konuştuğum 1 arkadaş var semt değiştirdik uzaklaştık herşeyden yanlız hissediyorum çok
Kardesim bana yaz ozgur_. baycan yardımcı olucam sana instgrm
Teşekkür ederim kardeşim :)