4.5 senelik ilişkinin bitişi ve hayal kırıklığı?

4.5 senelik bir ilişkim vardı daha onu tanıdığımda 14 yaşlarındaydı daha ilk sevgilim o ilk onun elini tuttum onunda elini tutan ilk kişiyim hep ilk ve son evleneceğim çocuklarımın annesi olucak insan diye düşünmüştüm 30 Eylül akşamı watsaba durum atmış bende gözükmüyor du ve bu wp durumu defalarca bu şekilde gözükmüyordu bilmiyorum sürekli tartışırdık ama hiç ayrı kalamazdık birlikte çok şey atlattık ailelerimizle bile tanıştırmıştık 30 Eylül ün ertesi günü sabah aradı bende kırgınım konuşmadım daha sonra gitmiş dönerciyd halalarıyla ordaki çocuk telefon numarasını istemiş vermiş bizim ortak hesabımız vardı instagram onu kendi hesabına çevirdi bana ağza alınmıcak şeyler söyledi bilmiyorum gsrçekmi değilmi daha sonra 1 ay geçti bu bana seni seviyorum diyor mesaj atıyor takip ettiği çocuktada tarih var bizim konuşmadığımız gün ve onun baş harfi en sonunda baktım benle resim çekildiği yerde sarmaş dolaş resim çekilmiş onunla arabasına binmiş benim elimi tuttuğu gibi elini tutmuş gerçekten seven insan bunu yapabilirmi ya bunu gördüm dünyam başıma yıkıldı daha sonra bu çocuğun ailesini felan ekledi instagramına ama nasıl üzülüyorum benden sonra hiç beklemezdim kendini yamamaya mı çalışıyor bilmiyorum daha sonra çocuğun sapık olduğunu öğrenmiş kesmiş ilişkisini ve bu cocuk ona bir şey yapıp yapmadığını bile bilmiyorum ben bu benim ne numaramı engelliyor ne siliyor fake hesaptan takip ediyor ama eskisi gibi değil umursamıyor üzülmüyor takmıyor önem vermiyor ve bunca şey yapmasına rağmen hala cüzdanında resmimi taşıyormuş herşeyim duruyormuş resimlerim duruyormuş ve çok seviyormuş hala öyle diyor geçen gün iş yerine gelen çocuğun adını söylemişti instagramdan onu bile eklemiş takip ediyorum devamlı etmek istemiyorum ama kendime engel olamıyorum ailesi beni hiç istemedi benim ailem de hem yalanlarından hemde bana yakıştırmadılar ben sevdim sahip çıktım ama olmadı ben onu unutmak istiyorum ama olmuyor ne yapıcam bilmiyorum böyle içime kapandım 45 gün oldu 10 kilo zayıfladım yemek yeme isteğim yok hayattan zevk almıyorum ne yapıcağımı hiç bilmiyorum ve bu insana okadar güveniyordum ki yapmaz diyordum ailemde artık nişan düşünen kız bunu yapmazdı bugün bunu yapan yarın eve dostunu alır acabalarla yaşarsın diyor haklılar da ben o ailesinden kurtulmak için ailesi bile istemiyor onu bıkmış hepsinden benimde durumum yoktu alamadım onu yanıma o yüzden kendini başka insanlara atmaya çalıştığını düşünüyorum seven insan gerçekten seven insan yapamazdı bunu 1300 km vardı aramızda 1 sene oldu taşınalı onun için neler çektim çok şey yaptım ama olmadı yaptıkları zoruma gidiyor bunca şeye rağmen hala kabullenemiyorum yaptıklarını kendime lütfen yardım edin
4.5 senelik ilişkinin bitişi ve hayal kırıklığı?