Güncellemeler
+1 yıl
Zaten bi gün bitircektik
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bunun arkadssiyal önce oldum oda evli ama bekar sanmıştım.2 yıl ilişkimiz sürmüştü. Simdi bununla beraberim. Ama zatrn bitecekti sizce bu bir kadın miydi
Arkadaslari kendi dahi şaşkın çünkü o çapkın bir adamdı. Ve benimle 5 aydir görüşüyor. Bir iki kez ayrılmak istedi tekrar baristik. Bensiz oda yapamadı. Cevresinde çok kadın vardı ama o benle sürdürdü. Dun bana gelecekti mesaj atmadı ama resim gordum içki kadehi vardı ama tek çekilmiş resmi daha doğrusu karşıdaki kişi çekmiş. Sizce kadinmiydi. Yarin mutlaka arar beni ama aramazsa ne dusunmeliyim? zaten bitecekti bir gün ama sizce kimdi arkadsdi oabilirmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evli biriyle birlikte takılmak yakında seni ortada bırakmak demek tecrübeyle sabit
Çok haklsijn
Seni şu an maalesef sadece kullanıyor sonra gidecek ve karısına sarılıp uyuyacak 🤷
Seni kullanıyor işte evlilerle geziyor zaten bende takılırım demiş bunu bile bile devam edene de burada nasihat veremicem
Nasıl yani evlilerle geziyor derken
Aldatılmaktan mı korktun, adam karısını seninle aldatıyor zaten seni de başkasıyla aldatacak :D
Evliler daha çapkın ama nerden buldun böyle adamlar sende her adamla beraber oluyosun sanırım sen de evlisin sanırım
Karşıdaki kadınsa napcaksın sen yine ayrılmazsın sen aşık ve seviyosun kadınsın çünkü
Sıkılmıştır artık senden bulamıyorsa birini devaö eder eğer bulduysa ayrır yolları
Yarın ararsa devammi
Bi süre daha devam 😀 aramazsa bana yazarsın 😂😂
Hayir ya önümü dedim
Çapkınss başka kadındır karısını bile aldatmış seni mi aldatmayacak
Haklsn sence kmdi
Bağka sevgilisidir
Ama benim göreceğim yere koymuş resmi
Seni dehlemek için işte
Nasıl yani
Yazma bana başkası var demek istiyor def ol diyor
Gereckten mi
Evet niye ki? Karısını seninle aldatn swni gerçekten sevdiğini mi sanıyordun, amacı sizi kullanmak günün sonunda da en kötü karısı var zaten siz onun oyuncağısınjz. Basitsiniz evli bir erkeğin koynuna girecek kadar basit
Tm haklsn ama ben bosandim boşluktan oldu. Simdi bunun arkadasi ile beraberdim ilk ben onu çok sevdim onla 2 yıl iliskim oldu. Ve onu kadınla kilitli kapı ardında gördüm o kadını dami kullaniyor
Evet iğrenç biri zaten kendi hibi iğrençleri bulup kullanıp atıyor
Karşısındaki kişi kadin miydi kiskandin mi pardon ama adam evli? İgrneç ya hiç mi gururun yok sahipli birisini sahiplenmeye çalışman? Valla bravo
Çok zorluk yaşıyorum benimde psikolojim iyi degl bosandim
Kim olduğu önemli mi gerçekten... o içki kadehinden sonra karısının elini tutup yatak odasına geçecekler...
Cok haklsn ben bu durumdan nasıl kurtulurum
Sadece bu yazdığım şeyi bile düşünüp ona yaklasmazdim ben.
Evli insanlarla takilma. Üzülen hep sen olacaksın. Bu kullanılmıştır hissi de değil. Aptallık.. bu his senin yakanı birakmayacak bı ömür hatirlayacaksin. Kendine saygın kalmayacak.
Nolur yardim et bana
O zaman beynini s... yim senin 😌
Kesin zengin veya yakışıklı biri
Parada gözüm yok 53 yaşında karizma sadece
Bizde de var Maddi gelirimiz de yerinde neden bakar varken o anlamıyorum istesen sana aşık olacaklar var
Dikkatli ol derim
Neden
Tecrübe ettim de evli ilişkiyi sonu hüsran ondan dedim
Yaşlar kac sizin fark cokmu
52 36
Ne anlıyorsun yaşlı bence Zengin ise bilmem
Evli adamla ne işin var
Heyecan iyidir
aldatılıyorsun
Nerden anladin
medyumdum eskıden