Niye hep cimri erkekler karşıma çıkıyor?

Ya bıktım valla liseden beri hep bana sarkan eden flört ettiğim sevgili olduğum erkekler cimri. Yani zaten lüks beklentim yok. Zaten hep erkek ödesin kafasında da asla değilim ama ağırlıklı erkek ödemeli ya da hediye almalı centilmenlik yapmalı yani madem romantik ilişki yaşanıyor. Düz arkadaş değiliz yani sonuçta. Hani mesela haftalar aylarca peşimden koşuyor mesela hoşlandığını söylüyor sonra buluşuyoruz hesabı zorla ödüyorlar yokuz diye yemek yemiyorlar ve bunu yapanlar 30 yaşında mühendis adamlar bekar yani. Hani parası var maaşı var öğrenci bile değil. Ya da flört ediyoruz hiç düzgün bir hediye çiçek yemek almıyorlar. Sinema kahve yemek ödeseler bile basit böyle yüzleri düşüyor böyle para harcamak istemiyorlar. Taksi yol parasına bile söyleniyorlar. Vallahi bıktım bu erkek profilinden. Çevremde bazı kızlar var mesela sevgilileri işsiz ya da öğrenci olmasına rağmen aylarca yıllarca kıza asla para ödetmemiş hep işte hizmet ediyor hediyeler alıyor ediyor. Nasıl oluyor bu ben anlamıyorum ya?
Niye hep cimri erkekler karşıma çıkıyor?