Engellemek güzel mi😅…
hiç engellemedim kimseyi yeniyim
Engeller geçerim
Atmam hoş geldin derim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Engellemek güzel mi😅…
hiç engellemedim kimseyi yeniyim
Kimseye engel atmıyorum çocukca buluyorum bana romantik mesaj atanlar oluyor cevap vermediğim halde engel de atmıyorum mesela. Gönül kırmak tarzım değil.
Romantik birisin çünkü hahah
Romantık değilim pek sadece olgunca davranmak yakışır bana.🙂
Hmmm resim romantik bir yan bakış var ama. ….
Pp romantikim diye bağrıyor hahaha
Görünüşüm romantik yerine göre romantiklik seviyem iyi. Ancak mantıklı olduğumu söyleyenler daha fazla. Zekam yönünden takdir edilirim genelde.
Aşka inanmıyorum aşk bana göre geçici bir heves uzun süre o duygu sende kalmıyor illaki bitiyor. O yüzden engellerdim kriterlerime uygun olan kişiylede yola devam ederdim
Ama. Bu gerçek olandan…. Seni sonsuza kadar canı gibi sevecek biri….
Diğeri kriterlerine uyan ama aklı sende olmayan …. 5 sene sonrada ben senş hiç sevmemiştim diyen bir adam mı istiyorsun
Beni sonsuza kadar canı gibi sevecek kişi annem babamdan başkası olamaz ilk başlarda aşk çok güzel hissettiriyor alıp seni uçuruyor en çok bana değer veren o diyorsun ama sonrasında yükseklerden düşüyorsun aslında aşk denen şeyin geçici bir heves olduğunu anlıyorsun aşk zaten neden olur birinin dış görünüşünü beğenirsin veya çok hoşuna giden bir özelliği olur ilk görüşte sana farklı gelir ve aşık olursun ama sonra alıştıkça sıradanlaşır ve o aşk duygun yerini alışmışlığa bırakır ilk başlarda gözünü çok farklı gelen aşık olduğun insana sahip olmussundur çünkü yani geçici olan bir şey için istediği kadar deli divane aşık olsun etkilemez beni acı bir tecrübe yaşadım o yüzden inanmıyorum aşk ilişkilerinin çok mutlu sonla biteceğini. İkinci dediğine gelicek olursam kriterlerime uyup aklı bende olmayanı tabikide istemem benim demek istediğim tüm kriterlerime uyması değil zaten öyle insanı bulamam da az çok mantığıma uyucak ben bu çocukla olurum uyum sağlarım birbirimizi mutlu ederiz karekterlerimizde uyuşuyor böyle düşündüğüm bir insanla olurum.
Teşekkür ederim yorumun için seni anlıyorum benim profilimdeki masalı oku 🌹
Sondan başlayalım…. O ama bşr erkek ve şu kafada olacak … olsa da olur olmasada … ve mutsuzluk yakın olacak…
Bir söz bar aşık olduğunla aşık değilken evlen….
İnşam rağmenlerle sevmeli
Duyguya değil karşıya aşık olmalı
Onun her haliyle mimiğiyle zerresiyle saniyesiyle sevmeli
Yürek koymalı ki… ama önce iyi yürek olmalı… ozaman gerçek aşk olur o da bitmez…
Şunu unutma ailen hep yanında ama gerçek o kişi sonra ailen olacak kişi…
Senş anlıyorum sağ sapmışın mutsuzluk görmüşün
Şimdi sola gitcem öbür yolu gördüm diyorsun ama haberin olsun ora da mutsuzluk
Profilinizdeki masalı okudum ve sonundaki cümle mükemmel "masallara inanan biriyle evlenmem" 👏🏻
Dediğiniz gibi yürek koyarak seven bir aşığı ben gerçek hayatta görmedim yakın çevremde de rastlamadım. Bu dediğiniz şeylerde bana masallarda olur gibi geliyor veya dünyada böylesini bulucaksak ancak eski zamanlarda olur çünkü o zamanlarda o saf masum aşk vardı şimdi insanların gözü hep birbirine kayıyor gerçek aşkı isteyen bir insan ilk olarak kendini dizginler ki gerçek saf masum aşkı yaşayabilsin. Aksi takdirde gerçek aşkı asla yaşayamaz ancak yaşadığını düşünür. Evet mutsuzluk gördüm çünkü gerçek aşkın işe yaramayacağını tescilledim. Eskiden insanlar sevdikleri insanları mektup yazarak severlermiş birbirlerinin yolunu gözlerlermiş kalbiyle yüreğiyle sevdikleri için ne mesafeleri umursarlarmış ne bedenleriyle kavuşmayı bu olgunlukta insan şu dünyada çok çok az dediğin aşkı sen karşılıklı yaşayabileceğine cidden inanıyor musun? 🙂
Ben o masalda kaldım…
Evet böyle yüreğiyle seven erkekler var ….
Ama o masalda ki gibi artık böyle bir. … şeyin kıymeti yok… masllar eski insanlar diyoruz ama kızlar … bak hep çektiren piskopatları seviyor savunuyor….
Masallardan vazgeçip iyileştiğini sanıyor
Çünkü o psikopat dediğimiz erkekler ilk başta masallardaki gibi bir aşk yaşatıyorlar başta gerçek yüzünü göstermiyorlar kızlarda onların aşkına inanıp sadık olunca ilgi verince o erkek psikopatlaşıyor ve her şeyi kendine hak gören bir canavara dönüşüyorlar. Sonrada kızlar psikopatlara aşık oluyor deniliyor. İşte bu yüzden ben kimsenin aşkına inanmıyorum seven insan ilk başta mesafeli yaklaşır önce tanır tanıdıkca yavaş yavaş adım atar. Ben artık böyle insanlardan hoşlanıyorum bence her aşk acısı yaşıyan her kızda bu tarz insanlardan hoşlanıyor.
Bu söylediğin karaktersiz insanlar….
Karakterine güvenmediğin iyi bir insan olduğuna emin olmadığın insan için kalbini veremezsin buna katılıyorum….
Ama çok büyük haksızlık yapıyorsun…. O önce iyi davranıp sonra gerçek yüzünü gösterenler… karaktersiz ve oyuncu insanlar….
Senin yüzüne gülüp arkandan erkek arkadaşlarına dalga geçevek kadar düşük insanlar…. Ve inan masal dediğin de sadece göz boyama … orada sana gerçekten değer verecek fedakarlık yapacak kendinden vazgeçecek bir şey varmı…
Bir erkek gerçekten seviyorsa yüreğini kalbini gururunu herşeyini sevdiği güvendiği kadının avcuna bırakır … o da baş tacı eder ….
Ama o erkek o güçlü erkek bunu bırakırsa o kızın avcuna herşeyini vermiş olur…. Ve sen ona hakim olursun…. Baş tacı edersen mutlu eder yere atarsa sen acı çektirirsin….
Ama hediyeler yalandan içi boş jestlerde o geçici ve sahte dir ….
Canavarlarla iyi rol yapıyor diye
İyi insanlar canavar kategorisine girmezzz
Benim masalımı oku….. bir daha
orada püf nokta ne biliyor musun ejderhaları yenen masal değil ejderhaların bile gönlünü ferth eden masal olması
Böyle seven aldatır mı?
Böyle seven kandırır mı?
Mesafeli diyorsun tabiki değer vererek davranmalı….
Seni anlıyorum ama
Bana sevgi fazla göstermesinki kandırılmayim der gibi oluyor …. o seni hiç sevmeyip sonra büyük bir boşluk olacak… çünkü aklında bir filmde sahne gördüğün de sen yanında olsan da keşke başkası olsa derse yüreği bu sana çok ağır gelir ….
Makul olsun dediğinde onlar bu sefer yarı kalple sevecek ve yarı gönül ve kalple seven erkek ilerde çok acı verir….
Doğrusu ne biliyor musun … masaldan vaz geçmek değil… masallardan çocuklardan çok öğreneceğimiz var…. Karaktere önem vermek …
Gerçek sevgi iyi yüreklere mahsustur bunu anlamak….
İyi insandan kismeye zarar gelmez
İyi bir insan bulabilirsen tabi bu dönemde 😂
Ozmaan sahip çık sonuna kadar …. iyi bir yürek kalmadı…anca öyle biri gerçekten. yüreğini koyup sevebilir
Karaktersizlere masalı kullanıp suistimal ve kadınlara değersiz bakma yöntemi olarak görenlere prim verme o günümüzün hastalığı
Erkeklere de sorsan şunu diyor
Aşk acısı çektim… kıclar değer bilmiyor hepsine artık böyle kandırmaca ve değesizleştirmece diye tutturuyor
Bana bile kızıyorlar kadınlara değer verilmez bu yanlış bir döngü
Vardır tabikide iyi insanlar inşallah öylelerine denk geliriz bidakine ne diyeyim ki :) ben yakın zamanda aldatıldım çok ağır şekilde o yüzden biraz bu aşk meşk işlerine kalbimi kapadım. Sanırım ağır bir tecrübeden dolayı
Nasıl aldatıldın ciddi misin?
Nasıl oldu?
Çok ilgisiz ve umursamaz davranıyordu bu yüzden ayrılmıştık. Sonra numarasini felan değiştirdi ben beklemiyordum 6 yıllık ilişkiydi çok çırpındım mesajlarıma bile dönmedi sonra 10 gün sonra kendi degistirdigi numarasini felan verdi bende saf olduğum için yanında oldum psikolojik sorunlarim var isten ayrildim diyerek döndü teselli ettim hep sonra ilişki istemiyorum demeler başladı psikolojim iyi değil sevgi ask islerini rafa kaldırdım hissiyatımo tekrar sana kazaninca oluruz diyordu aramalardan felan beni engellemiş baya kötü davranmaya başladı en son kendime saygısızlık yaptığımı farkedip ayrıldım. Hiç zorlanmadı bile sonra uzunca araştırdım ki hayatında zaten biri varmış çift hat felan kullaniyormuş kızla ayni isyerindelermiş kız yakın zamanda nişanlısından felan ayrılmış ismimiz bile aynı kızla bana aldığı kolyenin aynısından almış kıza bende gittim kıza mesaj attım şu şu tarihlerde konustuk hemcinsimsin haberin olsun seninde istersen ara konusalim dedim sonra kız beni aradı telefona eski sevgilim cikti bizi rahatsiz etme yakamı bırak diye beni ona takıntılı plotonik biriymişim gibi gösterdi kıza ve şu an hala devam ediyorlar ilişkilerine olan bana oldu en ağır aldatılan ben olmama ragmen takıntılı bir insan olarak kaldım. Zor şeylerdi yani
Piskopata denk gelmişin çok … manipülasyoncu bide
Maalesef
Cevap
1Cevap
gerçek aşk diye bir şey yok.. bu yüzden de engeli yapıştırırım
Gerçek aşk olduğunu ne alnından okuyabiliyoruz ne kokusunu alabiliyoruz. Engelden devam
Gğzelmiş
Çok engellediklerim oldu ama tek bir kişiye bunu yapamadım İyiki yapmamışım. 😜🥰
Beni raharsız etmeyen birini ne diye engelleyim canım 😄
İlk geeçek olduğunu kanıtlasın.
Hahah doğru söylüyorsun
Gerçek aşk ımm bilemedim 😂
😂
Atmam hoş geldin derim
Gerçekse kabul ederim
Engellerim ben böyle iyim
Aşk geçiçi.
Sevgi kalıcı
O da biraz da karşı tarafa bağlı. Büyüyedebilir küçüledebilir.
Bir
Söz var biliyor musun bilmiyorum
Gerçek sevgi ölmez
Gerçek sevgi tükenmez hep büyür
O biraz karşı tarafa bağlı dediğim gibi. İnsan güzel şeyler yaşamazsa ve hep acı çekerse tükenir ve yeniden başlamak istersin.
Gerçek aşkı engellemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?