https://youtu.be/dHDGC7SZEYM Yolun bir ucu sen, bir ucu o. Ortada buluşmak için arada olan engeller... Engellere takılıp düşe kalka yolu yürümeye çalışırken, yara bere içinde kalan duygular.
İnsan yorulmaz mı? Yorulsada, yolda yürürken yara bere içinde kalsada, engelleri ortadan kaldırmak ve kavuşmak mı mantıklı olan? Yoksa, pes edip o yoldan dönmek mi?
Tanır. Gerçekçi olmak lazım. Bazı engeller aşılması güç engellerdir. Ayağımıza dolanan taşları yine ayağımın ucuyla bir kenara itiveririm ama yürümeye devam ettiğimde o taşlar tekrardan ayağıma dolanır. Çünkü onları aşamamışızdır, o sorunlar hâlâ hayatımızdadır. Ben aşamadığım, aşamadığım gibi de beni yıpratan bir duvara tırmanmak istemem. Tırmanıp da daha çok yaralanmak istemem...
Sevdiğim kadar seviliyorsam hayır tanımaz. Ama sevilmiyorsam vazgeçerim. Aradaki aşk kuvvetliydi yıkılmaz solmaz ve tükenmez. Her iki tarafta eşit çabada olursa sonun güzel olması kaçınılmaz. Yıldız tilbe dinlemek kötü etkiliyor beni şimdi çıkmam lazım sorudan 🙂
Yıldız tilbenin en sevdiğim şarkısını paylaşmışsın gı. Neyse soruya dönecek olursam, aşk engel tanımaz ama oluru varsa tanımaz oluru yoksa çokta şeapmamak lazım.😄
Artık tanıyormuş, bunu gördüm. Geçenlerde birini reddettim. Aslına bakarsan gayet de dikkatimi çeken biriydi. Lakin insan yanındakine güvenemiyor. Bir de uzağımdaki... Hiç güvenilir değil.