Ya şimdi bir çocuk var tanıştık benden sürekli anlık istiyor bunun sebebi beni gormek istemesiymis sonra attım işte bu sefer de köprücük kemikli foto at diyor bende niye atiym ki dedim hadi yaparsın sen diyor bende dedim ki sen beni kullanıyorsun sohbetin yok biseyin yok sürekli foto istiyorsun dedim şu an çok sinirlendim dedi sanki başka yerini istedim dedi köprücük kemiği nerde sen biliyor musun dedi bende biliyorum evet ama şu an üzerimde tişört var atamam dedim Allah'ım ya sanki nude istedim çok aşırı sinirliyim dedi bende peki dedim bu ne oluyor şimdi ya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Resim alıyor. Biz buna mastürbasyon öncesi beyin SS'i diyoruz. Telefonden ekran resmi kaydet gibi düşün. Resmi alıyor beynine kaydediyor suyun altından sahne başlayacak
Bide ben 2 yıl ciddi evlilik istemiyorum dedi
Bide gelince sarılalım dedi
Evliliğe ben inanmıyorum toplumu bir arada tutmak sınıflandırmak için tıraş fasa fiso
Tamam da ciddi görmediği biriyle niye sarılıyor ki
İlişkiden beklediği ne onu sor senin beklentin ile onunki uymuyorsa devam et
İki yıl ciddi düşünmüyorum diyo ee iki yıla kadar benle sarılacak edecek sonrada olmuyor diyip başkasıyla evlenecek bence yani o yüzden engelledim
uzak dur bence ilerde bu saf ve iyi niyetli senin acından gönderilen resimler sana kötü amaçlı kulanım ya da kendi gönderdi diye koz vermemek adına..
Ya işte foto at diyor sürekli önceden sohbet ederdi ama artık etmiyor hep foto istiyor işte
ee kişi kendini beli eder başta görmek isteyene. karşındaki kişide beli etmiş kendini çok özür baştan ( sen bazit bir kişilikmisin ) hayır tabi sakın kanma böyle kişilere ilerde oluşacak hatalara zemin hazırlamak ya da birilerin eline koz vermek senin elinde ve bir ailen var sakın bunu unutma sen genc bir kızın ve o kendine oynacak oyuncak istiyorsa bu sen değilsin akılı düşün olur mu..
Bide bana şey dedi ben ilk 2 yıl ciddi düşünmüyorum dedi direkt ve fotoğraf istiyor gelince sarılalım diyor yani kısaca takılalım diyor istr
gördügün ve duydugun gerçekleri yok ve hiçe sayamasın. kişi kendini beli eder sen görmek istediğin sürece.. asıl sorun sen ne düşünüyorsun.. olay sende biter
Olay adam değilmiş işte resim istemesine kızdım diye yazmadi bana
uzak dur ve sakın birdaha karşıma çıkma demen gerek böyle birine ve sakın sözlere aldanma.
Sapık çünkü cinsellik gayet doğal birsey ama aptal ilkel duygularıyla hareket ettiği için hormon yaratık hep aklı fikri fotoda
Senin kaçak bir şeyler yapıp yapmadığını öğrenmek istiyor
Bas engeli bas bas bas allahın kendini geliştirememiş abazası köprücük kemikli resim ne
Sapık bence mastürbasyon malzemesi istiyor senden
Net ol. ben oyle surekli foto atmam. canim isteyince ceker atarim de. kirmizi cizgi cek yani. ama bana hic guven vermedi bu cocuk. bence iletisimi kes
Bende açık konuş
Atma sende atamam de.
Uzaklaşşştırrrrr uzaklaştırrr
denyonun tekiymiş kaale alma
Ya ne uğraşıyorsun s. et engelle gitsin mk yaa
Engelledim
İyi yapmışsın
Burdan mı tanıştınız yoksa
Yok liseden tanidikti
Hmm anladım
Saçmalms
Konuşma gitsin sevmez bu seni uçkuru için kullanır