Aile & Toplum Bir erkek neden sürekli fotoğraf ister? GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yüzünü cek sanki ciplak istiyorum diyor sanki yüzümü atmak zorundaymisim gibi isteyince gıcık kapıyorum istemeyin abi Güncellemeler+1 yıl Engelledim ben de Bir erkek neden sürekli fotoğraf ister? Cevapla Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sapık olduğu içindir 0 0 Yorumla
Sarperalp Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tecrübesiz erkek. Ama bunu seni özlediği için istiyor. Samimi ama kadınların bundan hoşlanmadığın bilmiyo daha 1 2 Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Engelledim yine yazmis hala istiyor akillanmiyor yine engelledim Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Ve instagramdan takip ediyorsu zaten Yorumla
açılınbengeldimhülo Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Erkek arkadaş hariç birisine özel foto atmak çok saçma, instadan veya sosyal medyada zaten foto varsa ne diye atılsın ki 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnstadan takiplesiyormuydunuz veya seni gormüâmüydü daha önce 0 4 Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Takip ediyordu ecet Yorumla Benchbas +1 yıl Tipini gördümü daha önce Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Hee Yorumla Benchbas +1 yıl Bas engeli geç ya abazasına sndnndndnnd Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. sanki 7 24 elimizde fotoğrafla geziyoruz ya sabır 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Demek ki görüntüye aşırı derecede önem veriyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim konustugum bi cocuk da istemişti sanki nude mu istedim dedi atmadim israr ediyodu tersledim sonra konusmayi kestik 0 1 Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Ben de engelledim bu ne ya bizim biseyler istememiz gerekirken Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Sizi sevenin yaranılmadığı gerçeği 0 1 Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl nE Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fotoğraf istenmeden atılır bence. İstemek manasız 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende istemeden at işte ne var :/ 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı. Sapuk olduğumuz için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sapık olduğu içindir
Tecrübesiz erkek. Ama bunu seni özlediği için istiyor. Samimi ama kadınların bundan hoşlanmadığın bilmiyo daha
Engelledim yine yazmis hala istiyor akillanmiyor yine engelledim
Ve instagramdan takip ediyorsu zaten
Erkek arkadaş hariç birisine özel foto atmak çok saçma, instadan veya sosyal medyada zaten foto varsa ne diye atılsın ki
İnstadan takiplesiyormuydunuz veya seni gormüâmüydü daha önce
Takip ediyordu ecet
Tipini gördümü daha önce
Hee
Bas engeli geç ya abazasına sndnndndnnd
sanki 7 24 elimizde fotoğrafla geziyoruz ya sabır
Demek ki görüntüye aşırı derecede önem veriyor.
Benim konustugum bi cocuk da istemişti sanki nude mu istedim dedi atmadim israr ediyodu tersledim sonra konusmayi kestik
Ben de engelledim bu ne ya bizim biseyler istememiz gerekirken
Sizi sevenin yaranılmadığı gerçeği
nE
Fotoğraf istenmeden atılır bence. İstemek manasız
Sende istemeden at işte ne var :/
Sapuk olduğumuz için
Görüntülü konuşun mevzu kapansın