Size göre hangisi daha zordur? Evlilik insanın hayatını kolaylaştırır ama yanlış bir insansa...

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Size göre hangisi daha zordur? Evlilik insanın hayatını kolaylaştırır ama yanlış bir insansa...

Bekar Olmak O Kadar da Kötü Değil...
İstemsiz de olsa yine de ömür boyu yalnız olacağımı sanmıyorum,
Evlenmek ve/veya çocuk sahibi olmak sadece beni engeller, özgürlüğümü, canlılığımı ve sağlığımı elimden alır, bu da hayatıma zarar verir. Bunu istemiyorum.
Hala özgürlüğüm yok ve sağlığım da iyi durumda. Her iki şeyi de geliştirmek için bugüne kadar hala mücadele ediyorum.
Ama eğer kendime bir ilişkiye layık iyi bir bayan bulabilirsem, elbette mutlu bir şekilde bir ilişkiye girerim.
Evlilik ya da çocuk için hazır olduğum an kıymet bilecek beni duygularımı kullanmak yerine hayatta mutlu edecek bir insan olursa neden olmasın.
Ancak şu koşullar dahilinde bekar olmak daha avantajlı olduğunu söylemek yalan olmaz.
bekarlık daha zor. insan yalnız kalması.. değer vereninin olmaması zor günün de yanında kimsenin olmaması daha zor bence. evlilik de zor ama aynı zaman da mutlu eder insanı.. diğer türlü bir yaştan sonra özellikle de insan da bunalım başlıyor zaten hayat sıkıcı ve yorucu
Bekarlık daha zor bana kalırsa...
Belli yaştan sonra kimin kimsen yok arkadaşın esin dostun yok.. bayramlarda dahi kapını çalacak cocugun yok...
Diger türlü ailen var, neşen var , hüznün var ama etrafında birileri var yani sonuçta yalnızlık daha kötü ve öldürücü bir şey.
Kadınlar için evlilik zor, erkekler için ise bekarlık zor. Nedeni ise erkekler kendine hizmet edecek kişi aradıpı için evlenir, kadın ise hizmetçi olur oda kendi ayağına sıkar zaten.
Cevap
10Cevap
Evlilik sanırım ya daha yeni 3 evli arkadaşimlaydım.. Ben kendi halimde takıldım onlar eşleriyle anlaşmaya çalıştı ama sonu genellikle kavga
Evlilik daha zor çünkü bir ton sorumluluğu var nede olsa çocuk oyuncağı değil...
Kalana mı daha zor gidene mi ile eş değer bence bu soru
Ikside çok zor valla ama evlilik çocuk vs varsa daha zor çünkü sorumluluklar artıyor diye dusunuorum
Bence bekarlık zor.. İnsanin kendi yuvasının olması, çocuklarının olması iyi bir şeydir.
evlilik zor tabiki
Erkek için Evlilik
Kadın için Bekarlık
Evlilik daha zordur çünkü sorumluluk sayın cok cok fazla artiyor ama hangisi güzel desen yine evlilik derim (bekar düşüncesi 😂)
Bekarlık zor ama gene evlilikten daha mantıklı görüyorum bekarlığı o yüzden şuana kadar kimseyle birlikteliğim olmadı umarım hiç bir zamanda olmaz
Tabiki evlilik
Bekarlık çünkü iyi birine denk gelmezsek yandık 😂
Evlilik sanırım
Evlilik tabikide
Evlilik zor
Evlilik
Evlilik
Hayat zor 😔
Bekarlık = huzur
Evlilik daha zor.
Evlilik bence hahaah
İkiside