Bekarlık mı evlilik mi hangisi gerçek sultanlıktır sizce?

Bekarlık
Evlilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bekarlık mı evlilik mi hangisi gerçek sultanlıktır sizce?

İnsanın her konuda kendisini destekleyen yanında olduğunu hissettiren çocuk olduktan sonra eşine destek olan bir eşi varsa eğer evlilik zor falan değil şahsen ben bunu gördüm, kadınlar eş seçerken kendilerine bir dost, destekçi, yoldaş, sevgili ve çocuğuna bir baba seçtiğini unutmamalı. Hayattaki en güzel seçimlerinden biri de kesinlikle eşim olabilir.
Bekarlık daha zor benim için çünkü yalnız oluyorsunuz. ne güzel eşim olsa her gün ona sarılarak öperek uyandırsam diyorum. evli olanlar genelde yanlış kişiler ile evlendikleri için evlilik kötüdür der. Bekarlık, bazı insanlar için özgürlük ve bağımsızlık getirirken, diğerleri için yalnızlık ve izolasyon hissi yaratabilir. Bekar insanlar, genellikle tek başlarına karar vermek zorundadırlar ve maddi sorumluluklarını tek başlarına üstlenirler. Ayrıca, arkadaşları ve sosyal çevreleriyle daha fazla vakit geçirme özgürlüğüne sahip olabilirler. Ancak, bekâr yaşamın zorlukları arasında yalnızlık, romantik ilişkilerin eksikliği ve aile kurma isteğinin karşılanamaması yer alabilir. Evli olmak, ortak karar verme süreci, sevgi ve birliktelik hissi, maddi sorumlulukların paylaşımı ve aile kurma gibi birçok avantaja sahip olabilir. Ancak, evlilik de birçok zorluğu beraberinde getirebilir.
Bekarken sadece kendi problemlerin, kendi sıkıntıların vs. oluyor ama evliyken öyle değil. O evliliği yürütebilmek, sorunların üstesinden en doğru şekilde gelebilmek vs. fazla zor şeyler fakat tamamen eş seçiminin de etkisi var bunda. Gerçekten senin için doğru kişiyse yanında güç bulabildiğin biri var demektir zaten ama aksi olunca dünya zehir olabiliyor, iyi ve dikkatli seçmek gerek...
Teşekkür ederim şekerli pare.🫶😌🎈
🫠😍🙌
Bekarken daha zordu. Ailem herşeyime karışırdı. Tatile gidecem engellerler, dişariya arkadaşlarimla çikacam demedikleri laf kalmazdi. Evlenince cok rahat ettim. Hayatimda gormedigim saygiyi kocamdan gördüm. Dunyada param olsa dahi goremeyecegim yerleri onun sayesinde gordum.
Cevap
56Cevap
Hayatın kendisi zor zaten bu zorlukta her şey zordur
Bekarlığın zor bir yanı yok.. Aksine evlilik bir çok açıdan zorluğu var..
Evlilik daha zor hele bu zamanda
Aşıkken insan şuuru kapanır ve eğer maşuk gelişim düzeyi düşük biri ya da art niyetliyse aşığın bu acziyetinden faydalanarak ona zarar verir. Aşık bunu çoğunlukla fark edemez ama fark etse dahi bir çocuğun annesinden yediği dayakta bile ona sarılması gibi yediği her dayakta maşuğun insafına sarılır. Aşk bitince aşık ödediği bedeller ve farkındalık ile baş başa öfke içinde kalır.
İşte asıl marifet ordadır. Ya yaşanan tüm bunları büyük bir deneyime ve içsel bir farkındalığa dönüştürecektir ya da yaşadığı acıyla kendini sevgiye kapatacak veya bir zalime dönüşecektir.
Aşk sağlıklı bir duygu degildir ama akıllı bir insan için iyi terbiye edicidir.
Evlilik kendini iyi terbiye edebilmiş biri için sultanlıktır, bekarlık ise duyguları ile başa çıkamayıp bir zalime dönüşmüş olanlar için sultanlıktır...
Hangi evliye sorsam asla tavsiye etmiyor. Mantıklı düşününce bende gerek yok diyorum. Hele ki günümüz şartlarında evlenmek bir insanın kendi ayağına sıkmak gibi bir şey. Bekarlık daha kolay geliyor. Kendi işlerini yapabildikten sonra müthiş bir şey. Karışan yok, hesap soran, beklenti yok. Her şeyden önemlisi özgür bir adamsın. Bunun hissi çok daha güzel.
Evlilik iyidir güzeldir eğer uyumlu bir eşin olursa. Bekarlık zor. Daha önce evlenip ayrıldım. Bekarlığın zorluğu temizlik yapmak yemek yapmak falan değil. Geliyorsun eve duvarla sohbet ediyorsun üstelik duvar cevap veremediği halde. Evlilikte evde bir bekleyeni oluyor insanın. Birlikte yemek yapmak yemek içmek sohbet etmek daha güzel
Oyum evlilik tarafına Nedeni de şu.
Bekar iken çok fazla sorumluluğun yok bakmakla yükümlü olduğun bir ailen yoksa.
Ama evli iken bakmakla yükümlü olduğun eşin varsa çocukların oluyor o çok ayrı bir durum. Yetememek yetemediğini düşünmek Evli erkekler için Çok büyük piskolojik bir savaş oluyor.
Ikisininde arti ve eksileri var bu budur diyemiyorum hayirlisi diyorum
Bence ikisinin de zorlu olduğu yanlar vardır ama bekarlık bir tık daha zor sanki.
Bekarlık sultanlık. Kendi halinde yaşayıp gidiyorsun, istediğin zaman istediğini yap, kendinden başka kimseye karşı bir sorumluluğun yok. Evlilik zor. Evlilikte eşe ayrı bir sorumlusub, eşinin ailesine ayrı sorumlusun.
Evliligin milyon sorunu var, para, koca, kocanin ailesi, cocuk, cocuklarin dertleri, kaynana görmce , dedikodu vs vs
Ama bekarken genel sorunlar, okul is vs arkadas bide evlenmek istemek hahhaa
Bekarken bide aileyle sorunlar
Bekarlık daha zor gibi. Çünkü evli olduğunda hayatı kolaylaştıran, aynı ağacın gölgesinde nefeslendiğin bir insan var. Bekarkense yapayalnızsın ve her şeye dikkat etmen gerekiyor ‽
Mutlu bir evlilikse evlilik tabi ki. Anlayan, empati kuran , eğlendiğin bir eş varsa ala. Bunoar yoksa bekarlık tabiki sultanlık..
bekarlık sultanlıktır diyenlere cevabım , yürü git derdim. Bence doğru insanı bulursan evlilik daha güzeldir. Zaten bekar olmaktan bıktım bu hayatta. Seni anlayacak , zor zamanlarında yanında olacak dürüst ve karakterli bir bayanı arıyorum bu hayatta. İnş o kişiyi bulurum.
Anlaşamadığı biriyle evli olanlara evilik zor
Sevdiği kişiyle birlikte olamayanlara bekarlık zor
Keşke herkes ruh eşini bulabilse herkesin gözünden kalpler fışkırsa 😄
Evlilik.
Bekarken sadece kendinle ilgili sorunun oluyor.
Evli olunca ev, iş, çocuk, eş, hayat gayesi derken yoruluyor insan.
Evlilik sorumluluk demek, sorumluluk sahibi olmak zor olabilir. Bekarın bir zorunlu olduğu bir sorumluluğu yok kafa rahat o yüzden sultanlık
Bekar ve tek yaşamanın sorumluluğu ile evliliğin sorumluluğunu kıyas etmemelisin. Zerre alakası yok
Farklı şeylerden bahsediyoruz
evli olmak erkek için zor bekarlık kadın için zor. Benim için bekarlık daha iyi canım hangi kıza isterse yanaşırım
İkisinin de zorlukları var ama iyi bir eşin olursa cenneti yaşarsın kötü eşin olursa cehennemi yaşatır
kadınsan bekarlık erkeksen evlilik zor. kadın bekarsa evde kaldı kimse almaz kimse bakmaz erkek de evliyse doğasına uygun olmayan sekilde cinsel anlamdatek esli olmak zorunda diğer arkadaslari bi suru kiz goturuyo falan üzülr
İyi bir insanla evlenirsen evlilik çok daha iyidir. Ama yanlış kişiyle evlilik yapmaktansa bekar kalmakta daha iyidir.
Bekarlık zor bana göre çünkü yemek, içmek, gezmek, tatil seyehat bir çift olarak daha zevk verici olur.
Mutlu ve güzel bir birliktelik varsa evlilik daha güzeldir ve bekarlık zordur. Bu birazda kişilerin tercihine bağlı olarak değişebilir
Karşındaki kişiye bağlı, şuanlık bekarlık galiba. Artık insanların büyük bir çoğunluğu psikolojik çöküntü içerisinde.
Evlilik bekarlığa göre daha zordur hep sorumluluk çoluk çocuk vs vs
Evlilik daha zor. Bekarlığın hiç zor bir tarafı yok.
Ikisinin de iyi yanları var ve ikisini de kötü yanları da var
Evli olmak zordur. Aldığın sorumlulukların vardır. Bekarlıkta ise özgürlüğün.
Evlilik zordur ama kime göre neye göre. Kiminle evliliği yaptığına bağlıdır.
Her şeyin bir şeyi var ama 38 yaşında hiç evlenmemiş biri olarak bekarlık iyi yani fena değil
Sorumluluk işi evlilik. Evleneceğiniz kişiyi iyi seçin hayatınızla kumar oynamayın
Kafa dengi bir eş ile geçirdiğin bir her şeye bedel
Ben boşandım ve bekarlık daha zor demek istiyorum her anlamda helal gharam ihtiyaç vesaire
Bekarlık sultanlık. Evlilik sorumluluk alıyorsun zor yani. Ama artı yönleri de çok.
Evlilik daha büyük bir sorumluluk olduğu için evlilik diyorum.
Bekarlık sultanlık falan değil sürüngenliktir, Evlilik Business mevkii Hayat yolculuğudur.
alışkanlıklarını değiştirmen. bekarlıktan evliliğe geçmekte evlilikten bekarlığa geçmekte
Evliye sorsan bekar, bekara sorsan evli der.😄🤷♂️
Bir bekar olarak bence evlilik daha zor sanki
Benim açımdan bêkarlık, bir oyunun zorluk derecesinin '' Easy '' olmasıyla eşdeğer.
Bekara göre evlilik , Evliye göre bekar ortasını bir türlü göremedim😂
bekarlara dıyorlar kı evlensene bunun hastalığı var yaşlılığı var ((: dırekt bu evrelerden başlatıyorlar , cevabım evli olmak !!!
Bekarlıkta zor evlilikte ama bence bir kadın bekarken daha az zorlanıyor ya evlendikten sonra belli bir ölçüye göre hareket etmek zorunda kalıyoruz o yüzden evlilik daha zor
bekarlık kısmını biliyorum, evliliği henüz tatmadım.
Ailen baskıcı ve sorunlu değilse baba evi cennet. Ama doğru kişiyi bulduysan evlilikte bi o kadar cennet olur diye düşünüyorum. O yüzden bu sorunun bi cevabi yok fikrimce 😬🙂🙂
Evlilik daha zor daha çok sorumluluk sahibi olmak gerektir. Ama çok güzel bir şey evlilik.
Evlilik daha zor gibi duruyor. Şimdi her şey keyfimce yerinde takılmaksa takılmak gezmekse gezmek misss gibi :)
Bana evlilik çok korkutucu çekiyor bence evlilik çok daha zor.
evli olmak daha zor. ben evlenmeyi düşünmüyorum rahat rahat kendi başıma yaşamak daha iyi
Evlilik sultanlıktan sevgide hoşgörüdür daha nasıp olmadı ama
Ikisi de zor bazen ara ara
Bekarlık..
Bekarım evlilik kesinlikle daha zor
İkisinin de farklı güzel yanları var
Kesinlikle evli olmak çok zor.
Evlilik çok zor maalesef
Evlilik daha zordur bence
Her iki durumda zordur
Bekarlığı biliyorum. Evlenmedim hiç
Bekarlık. Sürekli kapris hali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?