Biz ayrıldık yıllar evvel. Birlikteyken onda beğendiğim kıyafetleri giyiyor, saç modelini yapıyor, beğendiğim mekanları hala neden paylaşıyor? Evlendi çocuk sahibi oldu ama hala neyin derdinde?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence açmışsın onu adam etmişsin açılmış bir şekilde takılıyor işte.
Ben öyle bir şey yapmıyorum mesela. Bana kattığı ne varsa onunla birlikte yol aldılar yok oldular ama o her fotoğrafında konuştuğumuz bir konuya temas eden detay veriyor
İki ruhlu psikolojik bir durum olabilir buna benzer çok vaka gördüm hatta bu kişi balık burcu da olabilir. Ailesinin istediği kişiyle evlenip aklı başkasına olanda var. Bunda böyle bir durum olabilir mi
Ya bana nispet olsun diye evlendi ya da ailesi istedi diye evlendi. Başka bir ihtimal veremiyorum. Benim onunla paylaştığım bak bunlar çok sevdiğim şiirler dediğim şiirleri o kızla olan fotoğraflarına yazdı. Evlendiği kıza mı üzülsem kendi geçip giden zamanıma mı bilmiyorum
Burcu neydi bu elemanin
Doğum gününü hatırlamıyorum onun
Onun ne olduğunu iyi biliyorsun bende mantık çerçevesinde yorumladım. Senin sevgini kullanıp başkasıyla paylaşmışsa seni de cepte tutmuş kullanıp atmış gibi bişey olmuş. boş ver üzülme o kız çeker ceremesini. Takipte etme boş ver.
Çok üzüldüm yıllardır. Yakıştıramadım, yediremedim..
Nasıl bu kadar bana düşmanca davrandı aklım gönlüme anlatamadı.
2. cümlendeki gibi benim güvenimi hayallerimi kimselere açmadığım gönlümü kullanıp attı
85 milyon insan içerisinden 1 tane parazit sana bulaştı hasta etti diye böyle olmaya devam etme. İnan gerçekten kalpten seven bir insanlarda var bu hayatta. Bence pes etme. O sadece psikolojisi bozuk merhametsiz insanın tekiydi
Bunları kabullenip içselleştirirsem yaşadığım onca acıyı aşmış olacağım. Çok sağol. Herkesi bir tutmuyorum erkekleri genellemiyorum ama yaşadıklarımı aşmak kolay olmadı tabii bunları ne kadar düşünsemde
Tabi herkesin bir yarası var zor iyilesen veya çabuk iyileşen. Önemli olan bu süreçte kafanı toparlamak ve senin için hayırlı olana sağlıklı kafayla sevgini verebilmen. Geçmişine takılırsan geleceğine yön veremezsin
Benim için hayırlı olan hala karşıma çıkmadı diyorumki iyi ki çıkmamış. Dağınık bir kafa ile onun kıymetini anlayamazdım. Ben hazır olduğumda şartlar karşıma o insanı çıkaracaktır
Aynen bu en doğru düşünce ve karar. Doğru bir insan zaten seni üzmez.
Ben dağınık bir kafayla buradayım
Seni buraya getiren nedir
Bende aynı şekil. 6 ay önce biten yüzüklü uzak mesafe ilişkim vardı 4 senelik. Babası kiralık eve kız vermem diyince bitti. Travmalar yaşamış olsam da kaybeden ben olmadığım için kolay atlattım. Nişanı bohcayı herşeyi bana yaptırdılar dediler ki kız tarafının bütün harcamaları sana ait dediler ve 120000 TL zarar ettim. Ex te bana acımadı babam haklı dedi 4 yıllık ilişkiyi çöpe attı. Daha çok fazla anlatacağım şeyler var içini yer bitirir de kısacası böyle işte cekmedigim çile kalmadı. Çok şükür borçlarımı da ödedim kurtuldum. Zararın neresinden dönersen kârdır demişler. Bu hayatta beterin beteri var Allah daha beter şeyler yaşatmasın. Nişanlılıkta bir tanıma süreci nede olsa. Tanıdık ayrıldık yabani gibi insanlardı alkoliklerdi. Çok bırak diyen oldu da sevince bırakılmıyor işte. Gönül söz dinlemiyor mantık dışı şeyler yaptırıyor. Ama iyi ki de olmamış diyorum. Beni kiralık evde kalmam boşanır baba evine giderim diyen maddiyatci bir kızla evlenseydim neler çekeceğimi şimdi daha iyi anlıyorum gözüm açıldı yani. Sende üzülme herşeyde vardır bir hayir.
Yazdıkların yani yaşadıkların cidden çok ağır şeylermiş ama gördüğüm kadarıyla sen fikren çok iyi durumdasın. Zihnen iyi durumdasın. Yoksa başka türlü bu sözler dökülmez insanın dilinden. Allah gönlünüde toplasın.
Kız ve ailesi cidden ne vicdansız insanlarmış. Verilmiş sadakan varmış ki erken evrede onlardan kurtulmuşsun. Dünyanın bin bir türlü hali varken yuva kuracağın insan ve ailesinin iyi gün kötü gün demeden bir bütün olmayı başarabilen insanlar olması lazım. Sen bunların zaten çok iyi farkındasın. Kurtulmuşsun diyorum
Aynen yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sende kaybeden taraf olmamışsın daha doğrusu ahın alınmış olarak hissettim. Allah sabredenlerle beraberdir.
Kimsenin hakkına girmemiş kimsenin ahını almamış olmayı diliyorum bende.
Zaman zaman kendimi hesaba çekiyorum acaba birine bir şey mi yaptımda bu süreçleri yaşadım diye. Düşünüyorum düşünüyorum bile isteye kimseye bir şey yapmışlığım yok cevabından başka cevap gelmiyor içime
Zalimlerden ve mazlumlardan olmamak için mücadele veriyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah. 85 milyonun içinden 1 tane parazite denk geldik bizi hasta etmesine müsade etmeyelim. İyiye denk gelene kadar mücadeleye devam.
Çok doğru diyorsun.
Sineklere denk geldik midemiz bulandı. Toparlanıp sineklerin mikroplarını def edip önümüze bakma zamanı.
Sen sakın benim gibi yıllarını bu yaşadıklarını düşünerek heba etme. Gönlünü hayatını emeklerini vicdanlı bir kıza ver. Sende zaten bu yürek var
Çok teşekkür ederim değerli sözlerin için 🦋 inan öyle şeyler yaptım ki yüreğin sızlar ama bir önemli kalmadı artık çünkü bitti çöpe gitti 🙂 Umarım ikimiz içinde hayırlı insan çıkar karşımıza değer kıymet bilen.
Bende aynı şekilde sana teşekkür ederim 🌹iyilerin sınavı kötülerleydi ilk insandan beridir bizde bu kanunu yaşadık sanırım..
Allah gönlüne göre çabucak ve hayırlıca versin 🌹
Amin inşAllah ben teşekkür ederim sohbetin duaların için 🦋🌹
seni istiyor hala demek ki
Evli diyorum
olsun istiyordur ya da belki de hic umurunda bile degilsindir..
Gereksiz bir üzerime alınma yapıyor olabilirim evet bu ihtimalde var
bence ignore et ve kendi dunyana odaklan bu iyice vakit kaybettiriyor ve belli sen unutamamissin ama o coktan unutmus dunyasina dalmista olabilir..
Benim için travma oldu ard arda yaptıkları. Ve psikolojik dünyam alt üst oldu. Haklısın.. O hayatına bakıyor hayatın güzelliklerini yaşıyor. Bense bana bıraktığı enkazla yaşamaya çalışıyorum yıllardır
dinlemek lazim hikayeni ama burada kalman seni batakligin icinde camurla cirpinman hissiyle oteye goturmicek guzel manzarlar var yoluna devam et.. lutfen yap planini hayati bi kere yasiyosun kendi hikayeni guzellestirme derdinde ol boş ver yasandi bitti sen onemlisin kendin icin cabala..
O kadar teşekkür ederim ki tavsiyelerin için. Bu gerçeklere rağmen yaşadığım ızdırapların içinden çıkmakta zorlandım. Keskin bir çizgi ile kapatamadım yaşadığım çirkinlikleri. Ama istiyorum umuyorum inanıyorum bugün ya da yarın hepsinden arınmış olarak yaşayacağım
rica ederim.. aynadaki kendine bak yola devam et engellerini kaldir zihninden ve yapabilecegin seyler cok fazla.. lutfen ama lutfen uzulme inan dahaa mutlu olucagin bir yasam senin elinde bunu sekillendir.. gulumse simdi :) uzaklardan el salladim mutlu olasin insana rast gelesin diyorum..
Zihnime reset atıp pamuk gibi bir zihinle yaşamak istiyorum.. Ön yargılarından korkularından arınmış biri olarak..
Sende insana rast gelesin güzel insan
beyhan budakla mi konusuyorum hissi guzel insan.. :)
bu dediklerini yapabilirsin senin elinde. stop and shift tekniginden bahsediyor Karen allen kitabinda yasadigin duygu durumunu anliklarda ya da kalicida stop and shift (yerini degistir) caban self development hallerin bunun bir ornegi olucak neyse benden bu kadar.. hade rasgele..
Not aldım söylediğin her bir şeyi. Düşüncelerimi yeniden şekillendirmeye çalıştığım şu süreçte bunlarda benim için faydalı olacaktır. Nerden mi biliyorum konuşmanın en başından beri sağlam dayanaklı konuşan bir insanın verdiği referanslar da kendisi gibi sağlamdır.
Eyvallah
estagf hocam.. kendini tani kendini sev.. senden bi tane onu uzme.. iyi bak kendine - bu veda sozunden ote tam yerinde oldugu icin sey yaptim hocam :)
Kendimle aram kötüydü.. Kendime düşman gibiydim adeta.. Biraz biraz barıştık sanki.. Hatalarımda, zaaflarımda, üstesinden gelemediklerimde dahi kendi sırtımı sıvazlıyorum artık
basini oksa kendinin.. bu muhabbet boyle uzicak ben kacayim mi..
Kaçın kaçın ☺️
kahve benden gelsin sana burdan, burada gunduz yurtdisindayim ben so plz take care :)
bi gidemedin git gari de icinden bi de hala yaziyor :) diyebilirsin
Benden de sana bir çay gelsin.
Be good to yourself☺️
Gracias, Arigatto, Xie Xie.. Thanks. Spazdikhim. Obrigado.. Spasiva. :)
Ben yurt içinde yaşıyorum
Добрый вечер для меня
Senin için gündüz olduğuna göre
Добрый день для тебя
no russian. sorry
I * sorry too. Let us continue in Turkish
ya gelsen bi mesaja dicem sonra da yok yaa git gelleri..
No message ☺️
temam.. :)