Aşk İlişkileri Bir erkek yenilenip dışarı açılım yapıp neden kız arkadaşını unutur? gizemlikızz29 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her şey normalken Güncellemeler+1 yıl İşinde gücündeydi Bir erkek yenilenip dışarı açılım yapıp neden kız arkadaşını unutur? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. sevmediği içindir. 0 0 Yorumla
Milabeni Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Daha iyi ya işte yeni kız arkadaşı eskisine takıntıyla uğraşmamış oluyor. Keşke ama kadınlar bunu yapamıyor yeni ilişkiye eskiyi taşıyor 0 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sıkılmistie 1 4 Yorumla gizemlikızz29 +1 yıl Sıkılmışsa neden söylemedi ve kıskançlık krizleri oluyordu hep Yorumla olasılıklararenedak +1 yıl Bunun sürekli detayları çıkacaksa kimse bir şey diyemez kıskançlık krizleri olduğunu varsa başka bir şeyler belirtmeliydin o zaman seni süründürmek istiyor son yazdığına göre Yorumla gizemlikızz29 +1 yıl Neden süründürüyo ki Yorumla gizemlikızz29 +1 yıl Onun için herkesi çıkardım hayatımdan yani Saçmalık Yorumla
awwpaçi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl elindekinin kıymetini bilmediği için 1 2 Yorumla gizemlikızz29 +1 yıl Üzücü Yorumla awwpaçi +1 yıl evet Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Gozu baskalarina kaymis gozune sktugum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevmediği içindir.
Daha iyi ya işte yeni kız arkadaşı eskisine takıntıyla uğraşmamış oluyor. Keşke ama kadınlar bunu yapamıyor yeni ilişkiye eskiyi taşıyor
Sıkılmistie
Sıkılmışsa neden söylemedi ve kıskançlık krizleri oluyordu hep
Bunun sürekli detayları çıkacaksa kimse bir şey diyemez kıskançlık krizleri olduğunu varsa başka bir şeyler belirtmeliydin o zaman seni süründürmek istiyor son yazdığına göre
Neden süründürüyo ki
Onun için herkesi çıkardım hayatımdan yani
Saçmalık
elindekinin kıymetini bilmediği için
Üzücü
evet
Gozu baskalarina kaymis gozune sktugum
Merhaba gizemli kız