AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adam takılı kalmamış hayatına devam etmiş reddeden neden onu düşünür ki hala :D
ben merak edip profiline girdim gizli hep gidip hesabı açmış video atmış gözüme sokuyo aradan onca zaman geçti bence dediğin gibi hayatına devam edemiyor pek dokunmuşum yoksa gerek duymazdı sizde böyle düşünüyosunuz da onu reddediğim için fazlasıyla şımarık olduğumu düşündüğünden böyel cevap verdiniz ama emin olun hak etti onca çabaya bunu
Amacı; ben boş durmam, çakacak kız bulurum demek.
gözüme neden sokuyo o saçma aradan aylar geçti çünkü
Gözüne ne şekilde sokuyor ki?
hesabı gizlidir hep herkese açık yapmış video atmış bi kız son kez görüşelim demiş kaç kilometre yol gitmiş ülke değiştirmiş bunu arkada bizim birbirimize vericek hesabımız yok ikimizde karar verdiğimiz hayatı yaşıyoruz sesiyle editleyip paylaşmış yorumda da arkadaşı ne için bu çaba yazmış zevk demiş
Anladım, seni kıskandırmaya çalışıyor
neden onca zaman sonra yapar ki içinde bitiremediği yediremediği şeyler var demek?
Evet içinde ukte olarak kalmışsın
bi umut vardı onca şeye rağmen ama ben bunu yutabilicek bi kız asla değilim bundan sonra imkansız bile değil
Sen niye reddetmiştin?
serseri saygısız her türlü pislik var bana tamamen ters ama zennediyo ki diğer kızlar gibi tipine serseriliğine tutulup onu kabul edicem değiştirmemi bekliyordu ama ben bunlarla uğraşıcak bi kız değilim
O zaman çok iyi yapmışsın. Serserilerden uzak dur, zaten adam olsaydı sekss maceralarını paylaşmazdı. Adam değilmiş...
aynen çok terbiyesiz içinde hep yara olarak kalmak isterdim kalır mıyım sizce çok çok uğraştı peşimden koştu
ama bi şans bile veremedim
Kalacaksın gibi duruyor yara.
Anladığım kadarıyla senin de sanki ona biraz ilgin varmış gibi geldi bana
evet ama hiç güvenmedim emin olmadım o yüzden denemeye gerek yoktu bunca zaman sonra bile bunu yapmaya gerek duyuyorsa bundan sonra zor unutur gibi geliyo sizce bi gün mesaj atıp yalvarır mı
Mesaj atar mı bilemiyeceğim fakat senin dr durumun hoşuma gitmedi. Ona karşı duyguların var; acı çekmesinden hoşlanıyor, seni unutmasını istemiyorsun. Bence engelle onu, iyi adam olsa neyse diyeceğim. Seni kötü emellerine alet edecek biri bu kişi.
ona karşı ciddi bi duygum yok ama ilgimden dolayı kırıldım ve bu kadar kötü biri olmasından ve beni kırmasından dolayı acı çekmesini istiyorum
Anladım, sen en doğru olanı yapmışsın.
Bırak ne hâli varsa görsün
evet çok şükür zeki bi kızım :)
Herkes senin gibi olsa keşke.
neden
Öyle serseri sexo manyaklara tutulup, kendini kullandıran, sonra üzülen, darp edilen, ağlayan, hayatını maffeden çok kız var. Sen zeki ve bilinçlisin.
mübalağa ediyorsunuz teşekkür ederim
Yok gerçekten söylüyorum. Konuştukların çok mantıklı.
Umarım karşına delikanlı, dürüst, seni üzmeyecek, senin gibi zeki, güvenilir, sevip sevileceğin biri çıkar. ☺️
inşallah çok isterim öyle birini kriterlerimi söylediniz ama insan bazen endişe ediyor seviceğim kendime göre biri olmazsa diye
Evet, ne yazıkki sevdiğimiz kişi bazen beklentimizi karşılamıyor. Ama sen dediğim gibi bilinçli ve zekisin. Elbet hakettiğin kişi karşına çıkacaktır. Yanlış bir kişiyle olmaktansa, yalnız olmayı mantıklı bulmuşsun. Çok sevindim, halen senin gibi insanlar da var. 🌹
teşekkür ederimmm :)))))
Kendinize iyi bakın, sohbetiniz için ben de çok teşekkür ederim ☺️
Hayat, gönlünüzce olsun. İyi geceler 🌹
sizin de hayatınız gönlünüzce olsun teşekkür ederim samimi cevaplarınız için iyi geceler :)
Kıskan diye ergenlikte yaparlar
onu reddedim aylar geçti
İste acitmis
gerçekten çok mu acıtmışş emin olun hak ediyor ben masum iyi kalpli çok sadık bi kızım o ise filmelerde pislik bad boy tiplerden emin olun egomu tatmin etmek için demiyorum bunları öyle bi kız değilim o çokkk kötü biri asla sevgi mi hak etmiyordu onunla olsam çok kırılıcaktım o yüzden bunu bilerek istemedim ama o çok istekliydi aylarca peşimden koştu samimi olsaydı aynı zamanda kızlara yazmazdı peşimden koşarken çünkü ben birisini isterken bile başka erkeğin yüzüne dahi bakmam
İyi yapmissin
evet daha sevgili bile değilken beni kırdı ve onunla ilgili fikirlerimi haklı çıkardı kendi zekamı taktir ettim problemlerin önüne geçmemi sağladı azda olsa umut vardı onunla olmam için ama artık dünya dursa güneş sönse yemin ederim onunla olmam gözümde bitti
En yisi
Kendini kanıtlamaya çalışır
nasıl?
Bak makina sağlam diye 😂
Hem de reddedilince kmtü hisseder birini vulup egosunu tatmin eder
makina sağlam ne alaka ya
ama aradan aylar geçti şimdi yapması saçma değil mi
İşte kendini cinselliğe vurmuş
peki neden acımı çekiyo unutamıyo mu
Seni de. kmek istiyo olabilir
ya yuh bunu nasıl çıkardın bu söylediğimden
Yokluk