İlgi veren erkegin bir anda soğuması?

Arkadaşlar ben sınıfta bı çocuğa aşık oldum. Arkamda oturuyordu okullar açıldığından beri. Derste sürekli saçlarımla oynayıp biseyler söylüyordu, saçlarımı örüyordu vs. Sonra baya samimi olduk bana ilişki istemediğini falan söyledi. Bu konuşmanın üstünden iki gün geçti ve bende artık ilişki istiyorum ama kız yok benim istediğim kız nazik vs. Olacak dedi. Bende dedim alla alla özgüven tavan. O da bilmiyorum belkiii ilerde karşıma biri çıkar dedi. Sonra bı gün okula gelmedi o gün yanında oturan arkadaşı benim arkama oturdu saçımı çekti şakasına bende kızınca çocuğun ismini verdi dedi o yapsa hoşuna giderdi ama falan diye güldü. Bende ne alak falan diye sert tepki verince şaka yapıyorum ama bu kadar sinirlendiğinde göre bişey var dedi. Bende yok dedim. Bizim solumuza geçtiler yerleri değişti. Bu hafta çocuk benimle neredeyse hiç konuşmadı derste baktığını hissediyorum ama konuşmaya da çekiniyorum. Teneffüslerde falan da bakiyo benim kız arklarimla ugrasiyo konusuyo ama bana takilmiyo hiç. Ne yapmalıyım sizce lütfen acil taktik
İlgi veren erkegin bir anda soğuması?