- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılSeni düşündükleri için gelmişlerdir, belki o çevrede bir erkekle yalnız görüşmen iyi algılanmayabilir. Bir de çocuğun niyetinin ciddiyetini göstermek için diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de öyle olabilir ama ciddi olduğunu göstermek sözle yetmez hareketleri davranışları da önemli aslında
En İyi Cevaplar
Gezmek için gelmek istiyormuş bahaneyle tanışırsınız alttaki yorum atan arkadaşlar olayı hemen bağlamışlar aferin, Beğenirsen devam edersin beğenmez isen yoluna bakarsın emin ol yanında nikah memuru ile gelmeyecekler kafan rahat olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bazı şeylerde kötü oldum sonuçta meraktan sordum onunda kötü bi niyeti yok şimdilik hem aileler de tanışmış olur ama isterdim ki beraber olalım ama nasip
Soran+1 yılYa zaten annem olucak bide ikimizin tanıdı ortak birileri daha 😅
Soran+1 yılBakalım nasıl olucak ama ilk önce tek başına gelseydi daha iyi olurdu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,1b cevap paylaştı.
u +1 yılumursamazlıktır
00 Yorumla
+1 yılCiddi düşünüyorsa getirir bu normal ailesinden onay bekler çünkü
11 Yorumla
Soran+1 yılBana saçma geliyordu ama bu yorumdan sonra bi normal gelmeye başladı 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulmus bunamislarda bugun
cocuk efendi ahlakli demekki sadece evlilik istiyo basbasa yalniz kalmak istemiyo edepli
21 Yorumla
Soran+1 yılKnk zaten 7_8 sene tek başına yaşamış sonra işte yurtdışına yerleşti halası gilde yaşıyor evlenmek için kız arıyorlardı beni gösterdiler falan öyle tanıştık işte
Benim eski sevgilim ilk buluşmaya da ikinci buluşmaya da annesi ve kız kardeşi ile gelmişti. Lakin mecburdu o şekilde gelmeye. Bünyem alışık, şaşırmam herhalde böylesi bi durum olursa😀
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yok daha neler arkadaş. Öyle erkek ya da kadının normal düşüncesi yoktur.
20 YorumlaKendi görüşü olmayan başkalarından yardım isteyerek bir kızla görüşmek ne bilim çocuk ya canım veya aile veya akrabalarının sözünden çıkmayan bir aile kuzusudur. Böylesiyle sevgili olmayı bırak arkadaş bile olunmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez böyle bir şey gördüm duydum umarım oğullarına evlilik için kız arıyorlar diye sana bakmaya gelmiyorlardır
20 Yorumla Ben tek başıma karar veremiyorum onay verirlerse görüşürüz demek için olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İlk buluşmaya gidiyor ne öyle bizde gelelim gezmiş oluruz demek. Tavrını koymalıydı. Ben gezmeye gitmiyorum diyerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılDa ben ginede hayır diyemezdim diyemem saygısız görünmek istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bazen insanın görmediğini yanındaki görür fikir verir. Dışarıdan görülmek istenen şey daha iyi anlaşılır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Konuşma da problem yaşayacağını düşünmüştür. Sessiz ortam olmaması için filan 🖤
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem herkes kötü düşündü ama ben merakımdan sordum yane umarım dediğin gibidir
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Yalnız gelmemesi çok güzel bir şey. En hayırlı olanı bu. Hem tanışmış olursunuz. Severseniz de ilerletirsiniz.
10 YorumlaGezmiş oluruz muu demiss 😀😀 hangisine sinirlenicegimi bilemedim senden mi korkmuslar acaba cocugu kaçırırsın falan diye 😄
01 Yorumla- +1 yıl
kızın da birisiyle gelmesi çirkin bence
+1 yılBura da iki seçenek var ya aile yapısı çok rahat ya da çocuk ciddiyet düşünüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılKnk zaten ammem tanıştırdı bana kendisini düzgün aile kızı arıyordu evlenmek için ama böyle ciddi şeyler zaman alır tabi de hem bi saçma hep bide anlayabiliyorum kendilerini
- +1 yıl
Halasıyla falan geldiyse ilkten uzak dur bence çok ilerletme aile lafına çok giden yonlendirilen kişiler oluyor genelde o tipler.. İlk buluşmada o tarz bişey saçma...
Çiçeği çikolatayı da alıp gelseydiler direk işi bitirirlerdi
02 Yorumla
Soran+1 yılOna daha zaman var be knk bu işi hafife almamak lazım
+1 yılBana aşırı gereksiz ve çocukça geliyor. Bir de ilk görüşme yani 3 4. buluşma olsa belki dersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Birey olmayı öğrenememiş bence. Ya da özgüveni düşük.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi özgüveni tavan öyle gözüküyor en azından
Soran+1 yılÖyle kişiler ile hayat çok zor oluyor diye biliyorum illeri zamanda
Özgüvensizdir ya da ailesi çok lafçıdır aileye düşkündür vs
10 Yorumla
+1 yılBu insanlarda hiç ince düşünce yok.. öyle şey mi olur
10 Yorumla
+1 yılDirekt isteme olayini da halledin de bari balayi seceneklerini konusursunuz😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSebebi, çocugun canım olmasından başka bir şey degildir bence :P
00 Yorumla Kendi başına korkmuş olabilir başka bir şey aklıma gelmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilesinin de onayı olmasını ister bende isterim bunu
13 Yorumla
Soran+1 yılAma aile kuzusu anlamına gelir mi peki
Cevap sahibi+1 yılÇok bağlıysa ailesine aile kuzusu anlamına gelir var öyle insanlar
Soran+1 yılArtık orasını zamanla görücez gerçekten öyleyse durmam daha fazla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk buluşma böyleyse siz hiç başbaşa kalmazsınız demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılAyy hiç öyle deme ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim başıma iki defa geldi.😊bitanesi pskopat çıktı. diğeri takıntılı
026 Yorumla- +1 yıl
Ailesi sana bir şey yapmasin diye gelmiş o zaman😀
Cevap sahibi+1 yılÖyle oldu ailesi daha pskopat çıktı başımdan atmam 3 ayı buldu
- +1 yıl
Görüşmeden once kimle gelicen tarzı konuşma olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılBen evlilikten bahsettim başımdan atmak için oda ailesini ayağıma getirdi.2 de direk ablasını kuzenin getirdi tanıştırdı. evlilik dusunuyom diyince beklemiyordum
- +1 yıl
Seninle devam etmek istemiyorum cümlesinden anlamıyor mu 😀
Cevap sahibi+1 yılAilesini ayağıma getirmiş ayıp olmasın diye oturdum. sonra devamı geldi halalari teyzeleri ne olduğunu anlamadim
- +1 yıl
seni eve götürüp artık evin burası dememişler allahtan 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGötürdüler 😄 Mersin'de yazlıklarını satılığa verdiler. dubleks ev bulmuşlar gösterdiler. ne olduğunu anlamadım
- +1 yıl
Sen evlenmedin değil mi emin misin😂
Cevap sahibi+1 yılYok be adam pskopatmiş kolları kesikti. Ailesi bir an önce evlendirmek istemiş adamın travması varmış o yüzden sevgili olmak istemiyor sevdiği kız baskası ile evlenmiş 5 yıl pskiyatri tedavisi almıs kolları kesik sonradan duydum.
- +1 yıl
İyi o belki düzelir diye başka kızı harcasinlar çok yazık
Cevap sahibi+1 yılEvet başıma neler geldi 1 ay içinde. ailecek bana aşırı ilgi gösterdiler. hediyeler aliyolar araba almak istediler zengin bir aile oğlan yakışıklı bu kadar ilgi beni çok korkuttu. hersey hızlı ilerliyordu.
- +1 yıl
bu ne hız yiğidim deseydin sende 😀
Cevap sahibi+1 yılAklıma gelen başıma geliyor. adam kıskanc aşırı kaybetme korkusu olan biri. surekli beni iş yerimde takip eden. konustugum adamları döven canavar oldu.
- +1 yıl
yuhhh diyorum şaka gibi senin yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl33 bu olay 25 yaşındayken başıma geldi
- +1 yıl
İyi üzerinden geçmiş atlatmissidnir o zaman
Cevap sahibi+1 yıl1 yıl dışarı çıkmaya korktum. ailesi kendisi iş yerimi tehtit ettiler. isten ayrıldım iş yerimi silahla bastı. vazgecemezsin evleneceksin diye. numarami değiştirdim işten çıktım. ondan sonra korkudan kimsey ile görüşmedim. hemen evlilik düşünenler sakat çıkıyor. tek şansım kendi ailemle tanıştırmadım. olay çok buyurdü
- +1 yıl
Bu dediklerin umarım troldur öyle isterim yani
Cevap sahibi+1 yılValla trol değil keşke olsa yaşanmis hayat hikayesi
- +1 yıl
Evlerden ırak aman aman geçmiş olsun
Cevap sahibi+1 yılSağol şükür onuda atlattık.
- +1 yıl
Bir nicksda diyebilirdin ama :(
Soran+1 yılKız Allah kurtarmış seni gerçekten bak hiç kolay da değil yaşadıkların. Benim de eski sevgilim de bütün ailesiyle erkenden tanıştım ama erkenden evlilik konuşulmadı ama şimdi konuştuğum erkek ilk başından beri evlilik düşünüyor da korktum şu an 😅
Cevap sahibi+1 yılDikkat et benden söylemesi tecrübe konuşuyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim dikkat ederim artık ☺️
+1 yılBak bu kız işte nasıl onay verdin mi demek istemistir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe ciddi misin aşırı saçma ilk görüşmede özel vakit geçilir, ailesi ne alaka
00 Yorumla
+1 yılSize ciddi yaklaştığını belirtmek istemiştir ya da öyle izlenim oluşturarak kapıyı aralamak amacıyla bu yola başvurmuş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk baştan beri ciddi ve evlilik düşünüyor herkes bu durumu acayip buldu ama ben o kadar da bulamıyorum ki
- +1 yıl
O zaman tamamen içtenlikle yaklaşıyor size
Soran+1 yılDimi bence bu durumu o kadar abartmaya gerek yok
+1 yılO insandan uzak durmalısınn kendini ailesine teslim etmiş şimdidenn
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında bana anlattıklarına göre tam tersi
+1 yılayyy ne demek ailesinden birilerini getirdi.. korkunc
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hshshshs ya sövmeye bile deymez kac ordan kac kac
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Görücü usulü istiyordur
110 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle tanıştık diyebiliriz
Soran+1 yılEvet ama ilk görüşme için tek gelmesi daha iyi olurdu sanki
Soran+1 yılEvet artık öyle ama ben zamanımı almak yöndeyim artık görücez nasıl birisi
Soran+1 yılYa her şey çok hızlı gelişsin istemiyorum böyle zamanla tanımak nasıl biri olduğunu görmek istiyorum
Soran+1 yılTabikide bakalım annemle bi arkadaşı değişik hareketleri olduğunu söylüyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVelisini getiriyor elinden tutsun diye 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İstemeye gelmiştir belki 🤪
13 Yorumla
Soran+1 yılYok be daha ona zaman var bence
Soran+1 yılBakalım artık zamanla görücez 😅
+1 yılAhahaha ana kuzusu 😁
20 YorumlaNe için geldikleri önemli yani niyetleri.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ilk baştan beri niyeti evlilik ama kendisi de ilk başta dedi böyle şeyler zaman ve emek ister diye
Soran+1 yılHerkes kötü yorumlayınca kafam baya ki karıştı diyebilirim
Soran+1 yılBilirim tabi bilmez miyim
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılonaya ihtiyacı var demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılAma işte ne için daha ciddi bi şey yok ki ortada
Korkak olduğunu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. ciddi bakıyo demek ki
00 Yorumla
+1 yılBirbilerini tanisin diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılBelki niyeti evlilik o yüzden getirmiştir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Kiz istemede getirilir bence yanlis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan bir durum bence uzaklaş
00 Yorumla
+1 yılAilesinin ilk buluşmada gelmesi garip
00 Yorumla
+1 yılÖyle denk gelmiştir çokta kasma 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Gerek yok ikinci görüşmede olur
00 Yorumla
+1 yılAile kuzusudur uzaklaş ondan
00 YorumlaNe insanlar var ben anlamıyorum saçmalik 😁
00 Yorumla
+1 yılAşırı saçma olay
00 Yorumla
+1 yılÖzgüvensiz ve ezikçe bir davranış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılRezillik
Öğğyykkk🤮🤮00 Yorumla
+1 yılCitti düşünecek birisini arıyo 😁
09 Yorumla- +1 yıl
Bence tan tersiiii
- +1 yıl
Siz erkeklerin tipi nur gibi maşallah 😂🤣
- +1 yıl
Abla biz erkeklerin tipi kim🥺
- +1 yıl
Yanlış olmuş kusura bakma 🤦🤦
- +1 yıl
Yemin ederim çok başıma geliyor özür dilerim
- +1 yıl
Abla dermanın olabilirşm
- +1 yıl
Anlamadım 😁
- +1 yıl
Yani derdin varsa gibi
- +1 yıl
Yok yok teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılOneyla saka gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvensiz olması. Direkt yok ver zaman kaybı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnay istiyor demek bu arada da ciddiligi belli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik düşündüğünü belli etmek için
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilk baştan beri evlilik düşünmüyor knk
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyor mu düşünmüyor mu
Soran+1 yılDüşünüyor pardon knk yanlış yamışım
Soran+1 yılYazmışım*
+1 yılSenden korkmuş çocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yorumu kaç kez gördüm de neyimden korkacak Allah aşkına ya
- +1 yıl
orasını bilmiyorum artık
Erkek mi? 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Ay çok saçma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyy tam bir ergen
10 Yorumla - Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne