Güncellemeler
+1 yıl
Birde bu adamı ben bir kadınla kapıyı kilitlemiş bir şekilde gördüm ama arkadaşım demisti. Biz aynı isterinde çalışıyoruz hepimiz. Ben zaten adamdan uzak duruyorum. Ve adam bunun üstüne o adama gidip aranızda birdey var sizin diye sormuş.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu adamdan hiç ayrı kalamazdim ilk kez böyle oldu bu adam neden beni arastiriyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kendi kaybettiğini başkası mı sahiplenmiş ariyor işte. Birseylerden emin olunca peşine düşer. Yani başkası yoksa hayatında peşinde düşer
Daha da uzak dur o zaman
Ben istemiyorum onu soğudum ama neden beni arastiriyor
Eşinde bulamadığını sende bulmuş olabilir ya da sende daha çok tafmin olmuştur veyahut kaçamak ilişkiler heyecan verdiği için buna devam etmek istiyordur
Birde o kadınla kapı kilitliydi
Çok haklısın ama o kadınla da oluyorsa bana neden ihtiyaç duysun
Bak erkekler gerçekten çok doyumsuz açgözlü olabiliyor. Yani birden çok kadının kendine ait olduğunu istediğinde sahip olabildiğini bilmesi aşırı bir özgüven verir. Ve bu çok mutlu eder kendini üstün görür. Bunun için de erkekler hep ellerinde çok seçenek olması için uğraşır. Sende birsey bulmamış bile olsa ona ekstra bir alternatif olman bile yeter peşine düşmesi için
Vazgeçemiyor benden o zaman
Senden değil bir alternatiften olmak istemiyor bunu da tekrar kazanmak istiyor. Sizin çok kızdığınız bir konu varya obje cinsel obje. Bir noktada konu oraya gidiyor cinsel obje olarak kullandığı birini bırakmak istemiyor
Tmda o kadin la oluyorsa bana neden bakssin
Offf anlayacak kapasiten yokmuş gerçekten boş boş beni yoruyorsun iyi günler
Lutfen soyle
Bak açıkça yazdım hala onda bunda diyorsun yazdığımı anlasan konu kapanacak
Bende diyorumki kadina karşı duygusal ise neden bana baksın arastrsn
Yahu ortada duygusal bir şey yok dedim sana veya başka birine duygusal birsey hissetmiyor sadece kendini tatmin edeceği kadınların peşinde adam
Anladim beni de hırs yaptı 6 sy yoktum
Sonunda anlayabildin be
Çok canım yaniyor
Terapiye ihtiyacın vardır bu zamanlarda
adamı tersle kendini bir halt sanmış bir tarafını fazla kaldırmıssın sert ol haddini bilir
Adamla muhatap olmak istemiyorum
o kadınlada ilişkisi vardır seni pasif gördugunden böyle cesaret alıyor git adama hakaret et tersle sonrada akşam instagramdan karısını ekle bak nasılda yumusuyor karısını instagramdan ekledigini görunce :)
O kadınla ilişkisi olabilir olmayadabilir ama neden bunun üstüne beni arastiriyor?
adam seninle baskasının olmasını istemiyor senin onun cebinde olmanı istiyor böyle davranarak cevrenden birisiyle yeni bir ilişkin olmasınada engel olur ayrıca bu durum yayılır rahatsız olursun adama haddini bildirmezsen devam eder bu duruma
Haklsiin ama o kadın hayatında ise madem neden beni birakmiyor
karısıda var seni bırakmıyor
bu tur insanları iyi tanırım gözu doymaz her gördugunu elde etmek ister
sen sert olmazsan senle yasadıgının her detayını millete anlatmayada kalkar baskası senle cissi ilişki kurmasın benim elimde ol diye istersen takipp ettt beniii ordan konusalım yazması daha kolay olur bu konuda nasıl davranacagın konusunda fikir bakımından yardımcı olurum
Tm
Merhabalar
Sende evlenmiş boşanmışsın yaşlarınız kaç
Ben 35 o 53
35 yaşında bayansın mk bula bula 53 yaşında adam mı buldun hdhdhd
Bu adam başını belaya sokacak senin
Neden nolur aciklayin
Neyi açıklayacam ya
Neden evlinadamlarla takılıyosun kadının kadına zorbalığı bu işte
35 yaşında nasıl bir yokluktasın ki 53 yaşında adamla takıldın asıl soru bu olmalı
Başın belaya girecek
Evet sence neden sormus
Neyseee
Lutfen soyle
Söylemeyeceğim
Peki
Ama adın çıkacak başın belaya gircek oturduğun mahallede oturamaycaksın
Boş ver düşünme
Ne işin var evli barklı adamla
Anlamadim ya