Erkekler şöyle, kadınlar böyle. Sürekli eleştiri var neden hiç övgü yok?
Neden erkeklerin ya da kadınların hoşunuza giden yönlerinden bahsetmiyorsunuz?
Erkekler şöyle, kadınlar böyle. Sürekli eleştiri var neden hiç övgü yok?
Neden erkeklerin ya da kadınların hoşunuza giden yönlerinden bahsetmiyorsunuz?
Çünkü türk halkı sevgiyi, iltifatı, övgüyü gereksiz görüyor. Bir mevkiye erişmek ya da insanı kazanmak istenmiyorsa kimse diğerine iltifat etmiyor. Durduk yere ve gereksiz edilmesinden bahsetmiyorum. Gülmek sana çok yakışıyor demek görünürde çok basit ve ufak bir cümle gibi görünse bile insanı ölümden uzaklaştıran ve mutlu eden bir detay.
Bu yazıyı okuyan insan! Çok güzel gülüyorsun, aynaya bakmayı ihmal etme zira manzaran çok zarif.
Son dediklerin hayret verici lakin ben aynaya baktığımda bir canavar görmeyi tercih ederim 😈
Hoşuma giderse manitam olur zaten o zaman kendisine güzel şeyler söylerim. El kızını veya oğlunu niye oveyim durduk yere. Faydalı bir şey yapmış olması lazım ki vay helal diyeyim
Cevap
5Cevap
övmüyorum kimseyi
Gerçekten sevdiğim insanları cömertlikle ve içtenlikle överim fakat o insanların sayısı bir kaç kişiyi geçmez🍀🗝️
Övülecek kadar beni şaşırtacak bir kadına hiç rastlamadım. Haa yok diyemem ama görmediğim için bir şey de diyemiyorum.
ben kadınları ovuyorum canlarım hepsi
:D çok adil oldu
Masalla gözlerin ceylan gibi subanllah
Tişikkirler sipirmin
Önce erkekler övsün
Hiç beklemediğim bir hareket
Tam bir Türk kadını. Kalbimi bırakıyorum
İstediğini yap, bu ülke sınırları içinde iken kullanmaya değmez 🎩
Senin ağzın ne güzel laf yapıyor, oldukça dikkat çekici.
Neyse ben yatayım sen yine kimin kalbini kendi emellerin için kullanırsın bilemem. Şerefli Türk Erkeklerine selam olsun
Çünkü eleştirmeyi seven bir halkız
Övmem neden öveyim kedilerimi överim
öveyim seni reis gözlüklerin on numara yakışmış
Annemin gözlükleri onlar teşekkürler yine de
Gitmiyor çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?