hayır simsiyah kaşlı insnalar bile kendine kumral der oldu veya birine esmer diyince sanki kötü bişiy olarak algılanıyr. şimdi diyecekseniz sen de esmersindir kesinde ben bembeyaz ve kumralım ama esmer kızların güzelliği ortada.
o değil şu ülkede herkese hintli ve arap gbi esmer dğeilse kumral deniyor kumral adı üstünde kum gibi açık orta bugday veya beyaz tenli ve kahve ve koyu sarı/kahve tonalrında saç kaşlılara denir biri uydurmuş koyu kumral diye bişiy peşindne gidiyor herkes koyu kumral evet varda koyu kahve saçlılara kaşlılara denir boyalı kahve saç simsiyah kaşlılara değil.
hayır esmer güzlei olmak kötü bişiymi hayır göz var izan var yani. işte esmer güzeli hatunlar bu hatnlara açık tenli deniliyor ve esmer değil kumrallarmış. Rus kızları albino bende sarısınım o zaman. bildiğin esmer fıstık hatunalr işte
veya diğer esmer güzlei
Niye kimseye esmer diyemiyoruz veya esmerliği sevmiyoruz?
tenleri gayet koyu özellikle makyajsız. imsiyah kaşlı simsiyah dip boyası gelmiş insanlara kumral denmez bence ben sarısın ve albinoyum o nzaman. tamam cok esmer değillerde barz esmer kategorisindeler ki kesinlikle sana katılıyorum esmerlerin yeri ayrı
bak ten rengin beyaz oldugu için saçalr oyu kahevyse koyu kumralsın.
ama yukardkailer hele makyajsız beyazı gectim baya koyu bir bugdaylar esmere yakın. sen onlarla aynı kılasmanda değilsin gerçi esmer kadın iyidir o ayrı
yok ben sadece esmerlik kötü bişiymiş gibi esmere yakın esme rkızların bile ayy benim nerem esmer kuralız kumrla bunlr demesine karısıyım aşağılık kompleksi resmen. ki esmer ler daha güzle yani snele aynı düşünüyorum.
esmerler daha güzel değil nasıl ferrarinin tadı başka masseratinin tadı başka porsche nin tadı başka lamborgininin tadı başkaysa her saç göziten renginin de tadı başkadır güzelliği kendine hastır asıl önemli olan güzelliktir bir kadın güzelse güzeldir çirkinse çirkindir , eğer çirkinse sarışın da olsa boş esmer de olsa boş anladın mı ?
ama koyu tenli birine de kumral denmez saçını kahverengiye boyasada. kızlar esmere yakın hatta makyajsız esmerler. saçlarını srıya boyasalar sarısın kurmala boyasalar kumral olmazlar ki o saçma. kie smerlik güzeldir.
Kızıl sarışın kumral siyah bunlar saç rengi atıyorum Rihanna saçını kızıla boyatsa hem kızıl hem zenci olur kızıl olması zenci olduğu gerçeğini değiştirmez Adriana Lima saçını kumrala boyatınca esmer bir kumral olur saç rengi değişti diye ten rengi değişmez
En İyi Cevaplar