İnsanlarımız niye her şeye burnunu sokmayı kendinde hak görüyor? Neden bana ne demeyi bilmiyoruz? Niye kendimize bakmıyoruz?

Buradaki bir kadın evli adamla ilişki yaşayıp karısına boşanmadiği için ahlaksız diyor. Kendine bakmıyor hiç. Feminist bir kadın maskulen erkek istiyormuş ona karışıyorlar niye böyle istiyor hakkı yok diye. Sana ne. Onun zevkinden. İnsan mini etek giyebilirmiş ama sunroof giyemezmiş çünkü kapalilarin adını bozuyormuş ya açık ya kapalı olması lazımmış. Sana ne milletin kıyafetinden. Bunu diyen de çok açık giyinen bir kadın ironik cidden. Kimse sana eşcinsellikle alakalı fikrini sormuyor neden bu kadar nefret dolusun. Sana ne. Bir insan farklı bir ideolojide olabilir. Bunun doğru olmadığını düşünüp o insanı zorbalayamazsin sana ne. Bir çift 3 ay sonra boşanmış. Evlilik çocuk oyuncağı oldu diyorsun. Onların ne yaşadığını bilmeden yargılıyorsun. Sana ne. Kadın şişman ve sana eleştirme hakkı vermiyor. Sana ne onun şişman olmasından. Cidden bana ne cümlesini kullanmayı toplum olarak öğrenmemiz lazım. Aşırı derecede saygısız bir toplum olmaya başladık maalesef.
İnsanlarımız niye her şeye burnunu sokmayı kendinde hak görüyor? Neden bana ne demeyi bilmiyoruz? Niye kendimize bakmıyoruz?
Cevapla