Kadınların erkeklerden hoşlanma belirtileri nelerdir? Ben bir tanesini söyleyeyim. eğer her denk geldiğinizde size gülümsemeli ve uzun uzun bakıyorsa ilgisi vardır.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selam ✨
Bu konularda kadınların sinyalleri ne olur, kadınların hareketlerinde ne değişir ve kadınların beden dili üzerine biraz konuşmak istiyorum. Biz nasıl davranıyoruz, maddelendirelim.
Kadınların hoşlanma belirtileri nelerdir?
- Gözler kalbin aynasıdır, kadınlar da hoşlandıklarını özellikle bakışlarıyla belli eder. Bunu bazen kaçamak bakışlarla kimi zaman da uzun uzun bakışlarla gösterirler.
- Bir erkekten hoşlandıkları zaman, vücut pozisyonları genellikle o erkeğe dönük olur ve hatta o kişiye doğru eğim gösterebilirler.
- Sadece ona dönük olmazlar, aynı zamanda karşı tarafı dikkatle dinlemeye özen gösterirler.
- Heyecanlarını ve gülümselerini saklamazlar.
- Beden dili birçok konuda insanların tavırlarını belli ettiği gibi bu aşksal konularda da ön plandadır. Saçlarıyla oynaması, istemli ve istemsiz ufak dokunuşlar yapması gibi.
- Eğer çok utangaç değillerse sohbet açmaktan, aktif davranmaktan çekinmezler.
- Mimikleri ve el, kol hareketleriyle anlattıklarını destekleyip ilginizi çekmek isterler.
- Sizi tanımaktan, sorular sormaktan keyif alırlar.
- Ortak fikiler ve hobiler, ilgi alanları bulmaya çalışırlar.
- Eğer karşısındaki kişiye ilgisi yoğunsa, bazı durumlarda kıskandıklarını hissedebilirsiniz.
- Fırsat bulunca karşısına çıkıyorsa, onunla vakit geçirmeye çalışıyorsa o erkekten gerçekten hoşlanıyordur.
- Bir erkekten aldıkları iltifatlar, gününü güzelleştirdiğini hissettiriyorsa da orada bir duygu vardır. 🌸
41 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen sevdiğim insanda utangaç oluyorum ama ilgi duymazsam yanında rahat ve her şeyi derim.. Ama seversem elimi nereye koyacağımı bilemem bakarsam gözüne heyecan yaparım , bu yüzden bakmam da 😌.. Gizlice suzerim falan , ismini gizlice öğrenirim, sosyal medyadan gizlice bakarım her Fotosunun sülalesine kadar.. Sonra sevgilisi falan var mi gizlice öğrenirim, ev adresini sorarım birilerine... ama hiç belli etmem yüzüne bakmam arkasını dönünce hep bakarimmm.. Ee ben sapikmisjm ya kdhdjd
154 Yorumla- +1 yıl
Seri katil 🥴
- +1 yıl
ahhh ahh bu ulkede lise de cinsel egitim verilmeli , cogu genc utangac cekingen ve hep hatalar yapiliyor ben demiyorum herseyi yapin utanmayin ama bilincli olmak lazim, gecmiste bilen bilir , kondom sadece eczanede satilirdi, cogunluk bayan calisirdi onu istemeye almaya gencler cekinirdi %80 hic birsey degismemis , yanlis gebe kalma , korunmama , pozisyon bilmeme , hatta kimisi kondomu takmayi bilmez , hangi pozisyon da ne sekilde yapacagin , ve kadinlarin kabusu erken bosalan erkek , yani say say bitmez !!
+1 yılBen birisini beğenirsem sinyalle falan uğraşmam doğrudan ben yürürüm. Kimse kusura bakmasın benim zamanım değerli. Oldu oldu olmadı hiç bekleme yapmaya gerek yok.
51 Yorumla
gidip yüzüne bana yürüyebilirsin demesi.
sorunun altında yazan cümleye inanmayın önce kendisi gülümseyecek bakacak sonra siz açılınca kızın egosu tatmin edip size yok ben sana karşı öyle bir şey düşünmedim diyecek. Hemcinslerime uyarım bu memleketin hiçbir kızına güvenmeyin yarı yolda kalırsınız rezil olursunuz. Ukraynalı asil kızlara bakın onlarla evlenin.
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. *Sebepsiz gülüşler
*Kaçamak bakışlar
*Sürekli sohbeti uzatma çabası
*Anlamsız bakışlar
diye uzar gider bu maddeler. Ama bunlar genel geçer şeyler. Ben hareketlerini gözlemleyip, normal tavırları dışında davrandığında hoşlanıyor diyebiliyorum.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadın eğer güvenmek istiyorsa, hayatına almak istiyorsa karşısındaki insana karşı bakışlar atar çekinik tuhaf davranır bunu hareketleriyle öyle belli eder ki ama karşısındaki insan farkındasız bir insansa kadının çabaları boşuna olacaktır.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılgenelde cilve yapmaları olabilir. ama erkekler her kıza yürür zaten sapık oldukları için
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakışmalar Göz temasları yakın çevrede durma takip etme izleme inceleme bo, k gibi yapılan espirisine bile kahkaha atma Soru yağmuruna tutma kişisel hayatta dahil Olurda konuşma muhabbet etme faslı olursa Dikkatle dinleme yüz kızarması saçlarla oynama Pozisyonunu duruşunu Erkeğe göre ayarlama konumlandırma Heycanlanma Gülümsemeler. Gözünün içine bakmalar kaçamakta olabilir Omuz üstünden yapılan bakışlar Muhabbet etmeye çalışmalar Erkeği övme veya savunma olabilir diğer insanlar etrafdayken
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Benim gördüğüm kadın sevdiği hoşlandığı kişiye karşı hiç bir şeyi tanimaksizin tüm kuralları hiçe sayıyor yok sayıyor sevmediği birisi varsa kesinlikle sürekli hep kurallar çerçevesinde ilerliyor. Bana yürüye bilirsin sinyali olarak da yine karşılaştıklarımdan yola çıkayım sürekli bir konuşma çabası uzun süreler gözüme bakıp sık gulmeler saçma bir espiri yapınca abartılı gulmeler yine çoğu kadında denk geldiğim dudağını ısırıyor o da 10 kişiden iki ya da üç kişi falan çıkıyor bu durumlarda
20 Yorumla
+1 yılkarşılığında "keyfime kalmış, senin komutuna göre iş yapmam", s*ktir git sinyalini alır.
istiyorsa, çocuk gibi davranıp, bakıcılık beklemesin, kendide birşeyler yapsın.
o sinyali dinleyip, istediğini o gün versende, sonrasındada yapacağı herşeyi sana yaptırmak olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ne diyor anlayan😂
+1 yılHer kadına aynı taktikle yaklaşılmaz. Muhatabını dikkate alarak adım atarsa olumlu netice alması muhtemel.
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılşu an buna gerek kalmıyor neredeyse üzerine atlamadıkları kalıyor maşallah
61 Yorumla
+1 yılsana bakıp gülümsüyorsa geçerken omzuna koluna değmışse hoslanıyodur bence bayanlar böyle şeylere çok dikkateder beyenmediklerine bakmazlar hiç. ama şahisen ben bayanın özgüvenli olmasını severim gelip direk niyetını söylesin hiç uzatmasın lafı
10 Yorumla
+1 yılBir cok yontemi var tabiki vucud dili bakislari konusma tarzi, sana soru sormasi merakli hareket etmesi vs vs. Ha birde pardon telimi evde unutmusum sizin telden annemi ariyim mi diyip kendi telini aramasi var :D
02 Yorumla- +1 yıl
Böylece numaranı almış oluyor 😅
- +1 yıl
@UfkunÖtesi Cakal ya bi uyanik o :D işime gelirse veriyorum yoksa benimde sarj bitmiş kusura bakma :D
+1 yılGülümseme alakasız ben güleryüzlü bir insanım fakat uzun uzun bakmak ve süzmek doğru olabilir
31 Yorumla- +1 yıl
o senin adından kaynaklı olabilir @kremalifincanburegi
:D
+1 yılSohbeti kapatmam mesela konu açarım durmadan
40 Yorumla
+1 yılValla ben inanmıyorum siz kadınlara hiç sağınız solunuz belli olmaz
40 YorumlaBence en net işaret hayatınıza dair alakasız yerlerde sorular sorması. Bunu yapması kadının özel olarak ilgilendiğini gösterir. Sizi de tanımak istediğini.
00 Yorumla
+1 yılBu yol bozuk sinyali de var mı merak ettim 🤔
30 Yorumla
+1 yılUzun uzun bakıyorsa bilemiyorum bence de vardır ama gülümsemekle alakası olduğunu düşünmüyorum
37 Yorumla- +1 yıl
Peki bu uzun uzun bakınca, yanına gidip ne gibi konu açmak gerekir, giriş nasıl olmalı
- +1 yıl
Daha önce hiç sohbet etmediyseniz merhaba nasılsın deyip sohbet açabilirsin ama en yararlı yolu bence şu herhangi bi olayda ona soyleyerek olaya yorum yaparsan bi samimiyet oluşturmuş olursun yanına oturup konusabilecegin bi ilişki olur ama ben öyle uzatamam diyorsan merhaba de konuş tanı sonra olursa olur nasssiipte varsa
- +1 yıl
Anladım, umarım karşılık verir ve ilerletebilirim
- +1 yıl
Umarımm
- +1 yıl
OWNDKSMMXKSMMX
Ay cidden bu herkeste varmış ya. Normalden daha uzun süre gözlerine bakıp gülümseyip duruyorum genelde.
10 Yorumla
+1 yılİlgiyi anlamakta sorun yok ama açılmaya gelince naza mi çekiyor yoksa cidden istemiyor mu onu anlayamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki hiç bir kimse hiç kimseye o şekilde bakmaz illa ki bir şey düşünüyor veya hissediyordur...
00 Yorumla
+1 yılSana da yüz yazdığından birisi insan gibi davransın, sapık yerine koymasın, seni dinlesin yani normal davransın sen de o zaman anlarsın.
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmem ben kadının önce giyimine bakarım kadın zayıf vücutlu zarif sade ve dişi giyimli olacak...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kesin bir şey yok bazen bazı insanlara ayıp olmasın diye bile gülüyoruz göz göze geldiğimiz için
05 Yorumla- +1 yıl
@flawsome25 kızlara gulunse bu bana yürüyor der. Bi aynaya baksalar
- +1 yıl
Öyle düşünen pek kıza rastlamadım
- +1 yıl
Ya leyasu nun dediği gibi ya da onlara çekici geldiğin içindir ama sırf öyle geldin diye direkt yürüyen birinden de hayır bekleme
+1 yılBir Kadinin bana yani bir Erkege yürümesini hareketlerinden anliyorum. Zaten o yesil isiki kendileri yakiyor sinyali veriyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGoz kirpislari bariz artiyo ama bildigimiz tek goz kirmasi degil 2 goz birden bjsey var dedirtecek gibi yani.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nefes alması bile bu devirde erkeklerin böyle düşünmesini sağlıyor artık
10 Yorumla
+1 yılBu yastan sonra ugrasamam kimseye de yuruyemem 😬Bos isler gibi geliyor bana
12 Yorumla- +1 yıl
@Leyasu Eyvallah🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı uzatmak ve içtenlikle erkeğin sözlerini adeta kutsamak olabilir🍀🗝️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBakışlar, o kisi ortamdayken heyecanlanmasi, ilgili oldugunu her turlu belirtir hareketlerinden.
20 Yorumla
+1 yılHerkese samimi ama sana karşı çekingen ise olabilir
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi de bizden beklemesinler, söylemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTam öyle dediğimizde yanlış anladın beni diyorsunuz
114 Yorumla- +1 yıl
Dayı 42 yaşındasın kskkskskskskks
- +1 yıl
Bir ayağın çukurda hatırlatayım dedim
- +1 yıl
Gömdün akşam akşam ne yapayım onlar genelde yürüyor. Benim böyle bir amacım yok zaten
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Anladığın için. İyi akşamlar
- +1 yıl
Sana da
- +1 yıl
Gönül eğlendiriyorlar öyleleri
- +1 yıl
Gecelik ilişki ile sonuçlanıyor çoğu
- +1 yıl
Aynen öyle son gülen erkek oluyor ve iyide gülüyor
- +1 yıl
Sonuç iyi biterse evet
- +1 yıl
@sadecekonusmakiste YUHHHH 42 NE OLMUS ? ben 38 arkadaslar, yurt disinda yasiyorum kimsenin yas takintisi yok kadin erkek cogu en az 70-80 gidiyor ama hayatlarin da diet, spor sosyal etkinlikler var , gerci kizlar 42 dayider para varsa 60 yasina askim der :))))))))))))))))))
- +1 yıl
Aynen knk sen de bu görüşüne devam et
- +1 yıl
@Akdamar07 Sen de yurt dışına çıkınca kendini kültürlü sananlardansın anladık
- +1 yıl
@sadecekonusmakiste ergenleri muhattab alıp cevap verme üstadım.
Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. saç ile oynaması dudaklarının kuruması konuşurken kelimeleri seçerek konuşması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılİlgi ilgii. Bazen bazıları çok utangaç oluyor, istemeden kendinde de uzaklaştırabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılBen yüz yuze anlamiyorum konusmam lazım ki taniyayim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadından kadına değişir. Kimisi gülümser kimisi cool davranır. Bazıları heyecanlanır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerinde ki ışıltıdan ben anlarım. Tabi hafif bir gülümseme de olmalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu bir kadın olarak sen aöyle hdhdhdj biz masum cocuklarız bilmiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin teoriye kaldıysa bizim sekreterin bende gözü var😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saci ile oynuyorsa ve dikkaktli bakiyorsa ben ben hemen zipliyorum ve sonuc mükemmel oluyoo😅
04 Yorumla
+1 yılO sinyaller her ne ise bulup yokedelim ki, SAFKAN bi nesil gelebilsin.
00 Yorumla
+1 yılİşte bize böyle şeylerle gelin bizde sevdiğimizi bilelim 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılGel bana doğru adım at diyorsa bana yürü sinyali vermiştir
02 Yorumla- +1 yıl
Olm kizlarin yanina gittim gelebilirmiyim dedim dedi biraz uzak dur eee simdi dediğinle uyusmadi usta
- +1 yıl
Olum ne lan? Adam gibi konuşsana
Kız çağırırsa diyorum kız çağırmadan üstüne gidersen uzak dur der tabi
+1 yılİstediği sinysli versin dem demini tutmuyor kadınların :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçıyla oynaması düzeltmesi, her espride ya da gülümseme bana bakması, dokunmaya çalışma ve temas, gözlerine bakması, bir toplumda birseyler anlatırken bana bakması
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi gülümsüyor bana herkes mi yürüyor bana 😃😃😃
00 Yorumla
+1 yılÖpücük atması çakmak istemesi ya da adres sormak gibi. v. s
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDetayda söylediğin ilgiyi anlamayan erkek varsa özgüvensizdir zaten. Önemli olan bana yürüyebilirsin ilgisini hissedebilmek.
10 Yorumlabir kere kesinlikle tavrından anlarsınız daha özenli, cümleleri daha çok seçerek konuşur sizinle kesinlikle 3. kişi olacak bir kdın muhabbeti yapmaz çünkü hep bir ihtimalsinizdir
10 YorumlaMerhaba bi kız var 1-2 kez konuştuk falan instasını istiycem yarın ama okulda karşılaşınca falan sadece düz bakıyo ne yapmalıyım ne etmeliyim konuşurken falan nazikti baya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinyal minyal yok kızlar bazı erkekleri umursamaz sevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNefes almaları
Su içmeleri
Yemeleri
Yurumeleri
Ayakta durmaları...00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNezaketten gülümsemek değildir. Bunu sinyal sanmayın artık beyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinyal vermeyi bilmediğim için hiç ilişkim olmadı belki de.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mabollaaa Far bozuk değil. Ben sinyal vermiyorum.
+1 yılKonuşurken gözlerinin için gülüp gözlerini gözlerinden ayırmıyorsa net ilgilidir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye yürüyemem isteyen gelip yanıma oturup konuşabilir.
00 Yorumla
+1 yılseninle zaman geçirmek istiyor ve bunu tekrarlamaktan keyif alıyorsa,
yeterli bir sinyaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi arkadaşça gülümsüyoruz yanlış anlıyorlar herkes için geçerli değil bu
10 YorumlaGülümsemesi saçlarıyla oynaması
51 Yorumla- +1 yıl
Saçlarla oynama olabilir , daha öncede duymuştum
Karsındaki insan neden yürüyor ki sen kendine değer vermedikten sonra kimse sana değer vermez ilk önce sen kendini sevcen sonra herkes seni sever
028 Yorumla- +1 yıl
Ne dediğini kendin anladın mı?
- +1 yıl
Senin kendini sevmenden kime ne , nasıl sinyal verilir onu sormuş , neyse ya sen kendine değer verince millet peşinden koşacak he
Geç geç - +1 yıl
Kaç kere sen dedin kız , ergenler gibi
- +1 yıl
tamam , kavga etmeyelim olur mu?
- +1 yıl
Çok mu takıyorsun sanki , herkesin bir akıl yapısı var , kimseyi değiştiremezsin
- +1 yıl
Biraz sakin , relax ol. Hep sakin insanları takdir ederim , akılsız birini bire görseler sakinliklerini korurlar
- +1 yıl
Demekki bakanlar sövülmeliktir , arkadaşın güzel mi peki?
- +1 yıl
Sen kaba değil misin?
- +1 yıl
Yaşın kaç bu arada
- +1 yıl
Dm kapalı , burdan yazmak zor oluyor bence
- +1 yıl
Takip atsana dm de konuşuruz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu işaret değil, bariz gel beni ye demek. eşek olmak lazım anlamamak için.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Bişey yapmaya gerek yok😂😂
41 Yorumla- +1 yıl
Ruhsuz
+1 yılSeni merak edip kendin hakkında sorular yöneltmesi.
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem