Annem vefat etti nolur yardım edin?

50 yaşındaki anneciğimi kanserden kaybettik. İçim o kadar yanıyıor ki, bugün ona aldığım siparişler geldi😢 kokusunu öyle özledim ki😢 ben daha 25 yasındayım annemsiz kimsesiz kaldım 😢 eski sevgilim annem hastayken hep yanımda olmuştu ama 5 ay önce ayrıldık onu hala unutamadım, baş sağlığı diledi sonra ben o kadar kötü oldum ki nolur beş dk göreyim seni senden güç bulucam dedim kavga ettik. Çünkü ayrılırken ben hep yanındayım demişti. Annemin acısını onunla paylaşmak hüngür hüngür ağlamak istemiştim. Bana en son dediği şu oldu sen nasıl bi kız midem bulanıyor senden anneni ben geri getiremem git acını yaşa seni istemiyorum ısrar etme hasta mısın sürekli acıtasyon yapıyosun git acını yaşa ben sana iyi gelmem dedi. O kadar kalbim kırıldı ki. Hiç arkadaşım yok burada. O bana çok yakın desteğini istemişken bana senin anneni geri getiremem senden midem bulanıyor diyip bana kendimi yapayalnuz çaresiz hissettirdi. Bir insan düşmanına demez bunları, acımdan naptığımu şaşırdım, kalbim o kadar kırıldı ki, ölmek istiyorum anneciğime gidip sarılmak istiyorum, nasıl dayanıcam, zaten acım çok ağırken üstüne böyle şeyler demesi beni kahretti, ahımı aldı, yaşattığını yaşar mı? Annem benim eriyip gitti onunla konusup rahatlamak istedim çok mu imkansızdı bu kadr kötü olunur ku kalbim çok kırık kimsesiz kaldım napıcam çok canımı yaktı😢😢😢

Güncellemeler
+1 yıl
Allah sabır versin ama benden böyle şeyler isteme seni görmek istemiyorum sen hasta gibi davranıyorsun acını yaşa bana yazma arama dedi. 😢😢😢
Annem vefat etti nolur yardım edin?