Anneannem vefat etti?

Anneannemi 1 yıldır görmüyordum yurt dışında yaşıyorum. Şimdi o vefat etti 4/5 saat oldu ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl davranacağımı bile şaşırdım. Çok üzülüyorum. Onu çok seviyorum ama hayatımda hiç kimsenin gömüldüğünü görmedim şimdi kendi kanımdan birisinin toprağa verilmesini izlemek bana çok acı veriyor. Yanlış mı düşünüyorum? Belkide hayatımda hiç kimsenin cenazesine gitmediğim için nasıl davranacağımı ve ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Ne yapmalıyım yarın gitmeyi düşünüyorlar Türkiye’ye ben çok kötü fenalaştım, karnıma kramp girdi benim bağırsaklarda sorun var ve nefes alamadım bunaldım. Sizce Türkiye’ye gitmelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gitmek istiyorum bilet de aldık ama ben çok kötü fenalaştım, karnım ağrıyor kazakla üşüyorum, ve midem bulanıyor surekli kusuyorum. İptal edeyimmi yoksa gideyimmi lütfen cevap verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Ara da cenazeye gittim çok hastaydım hastaneye götürdüler yine de bindim uçağa. Anneannemi son yolculuğuna uğurladım, ve bunu yaptığım in çok mutluyum, git diyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ❤️
Anneannem vefat etti?