Anneannem vefat etti. Bakar mısınız?

herkese merhaba. Anneannemi 2 gün önce kaybettik. Her işini kendi halleden, asla kimseye muhtaç olmayan, kaç kere gel yanımızda yaşa dememize rağmen asla kabul etmeyen bir kadındı. Çok severdim. Pamuk gibiydi anneannem. Geçen ay yürüyemiyorum diye acile gidiyor anneannem. Acilde iğne vurup yolluyorlar sadece. Sonra anneannem kötüleşiyor ve hastaneye yatırılıyor bayram öncesi. Önce çatlak var deniyor bacakta, daha sonra kırığa dönmüş deniyor. Ama bunların hepsi anneannem hastaneye yattıktan 10 gün sonra deniyor bize. Çünkü doktorların hepsi bayram tatilinde ve anneannem hiçbit tedavi olmadan yatıyor öylece. Anneannemin yanına gittiğimde sayıklıyor sürekli. Torunlarıma para ayırdım dağıtın onları, bakkalın kızlarına para verin ihtiyaçları var, sakın cebinizden harcamayın maaşımı çekin, bayramda hastalanmak istemezdim sizi çok uğraştırıyorum vs vs. Anneanne diyoruz biz burda olmaktan çok memnunuz sen sadece kendini düşün. Sonra doktorlar geliyor anneannemi yoğun bakıma alıyorlar. . Kemik erimesi yüzünden kırılıyor kemik ve erken müdahale edilmediği için pıhtı atıyor beyne ve ciğere. Anneannem sürekli yanıyorum diyordu meğer ciğerlere pıhtı attığı için nefes alamıyormuş canım anneannem. Sonra birden kötüleşyi diye haber geldi. Ardından vefat haberi geldi. Toprağa gömülürken o pamuk bedeni inanamadım. Hala inanamıyorum toprağın altında olduğuna. Gün yüzü göremeden öldü anneannem. Kuşları vardı adını bizim isimlerimiz koymuştu. Güvercinleri beklerdi her sabah. Ablam da çok kötü şimdi. Anneannemin kalçasının kırıldığı gün ablam aramış anneanne biz geliyoruz sen sakın hiçbir şey yapma demiş. Anneannem kanepeleri çekip temizlicem derken kıt diye bir ses duymuş. Kimseye de dememiş. Ablam hep kendini suçluyor kafayı yicek diye korkuyorum. O kemik aşırı erimiş ve her türlü kırılacaktı diyorum. Kendini suçlama diyorum. Sizden istediğim anneannem için bir fatiha okumanız ve ablamo nasıl teselli edeceğim hakkında bir şeyler söylemeniz. Şimdiden allah razı olsun hepinizden
Anneannem vefat etti. Bakar mısınız?