Annemiİn vefat etmesi?

Anlatsam acı bir film olur belki, anneciğimin keder dolu hayatı gerçekten acı bir film ama yaşadığı her şeye rağmen psikopat babama rağmen sevgi nedir bilmeden geçen annesi ve biz hariç kimseden koşulsuz sevgi göremeyen ama bize anne şefkati nedir öğreten pamuk annem gitti.
8 ayı geçti. Biz okuyalım diye babama katlanan dışarıya rahat rahat çıkmadan 38 yıl evde hapis gibi yaşayan annemin hastalığını ben mühendis olup işe başlayacağım ilk gün öğrendik kardeşimde üniversitede öğretmenliği yeni kazanmıştı yani belki 60 ından sonra anneme rahat ettirecektik ama olmadı vapurda el ele tutuşan anne kız görsem ağlıyorum hep tutardım annemin elini ama vapura bindiremedim ki hiç hiç yapamadığı o kadar şey vardı ki yaşayamadan bitti hayatı hazmedemiyorum tüm evin yükü bende hem çalışıp hem eve bakıyorum ben 2 kız kardeşim 4 antidepresan içiyor bazen devam edemeyecek gibi oluyorum nefret ediyorum bu hayattan kardeşim kötülemesin diye onla da konuşamıyorum annem için hayırlar yapıyorum 8 aydır her gün yasin okuyorum her hafta izin günümde ziyaretine gidiyorum buradan onun için daha napabilirim o burada olmadı orada huzurlu olsun en azından umarım kimse yaşamaz ama yaşayanlar naptı napmalıyım? Bu özlemle yaşamak çok zor İçimde çok ukte var ve hayat anlamwız gelito

Annemiİn vefat etmesi?