Annem babamla yasadigi sorunlardan dolayi gecen sene bu zamanlar intihar etmisti. Sans eseri uyanarak annemin intihar ettigini fark edip hastaneye yetistirmistik. Neyse cok sukur 1 sene de yasadigi psikolojik sorunlari biraz olsun yenmis durumda ama bazen yasadigi seyler aklina geliyo ve yine eskisi gibi oluyo. Cok korkuyorum tekrar intihar etmesinden. Sehir disinda okuyorum aklim annemde kaliyo. Annemin nasil mutlu olmasini saglayabilirim ve intihar dusuncesini kafasindan silebilirim? (Psikologa gitmeyi kabul etmiyor)
Cevabın nedir?
İntihar inansın aklı başındayken verdiği bir karar değildir. Ya çok bunalıma girecek, ya da inanılmaz derecede sinir krizi geçirecek ki ruhi dengesi bozulup intihara yeltenebilsin. Yani cinnet geçirme olayı denir kısaca buna. Onun yanında korkularını göstermemeye çalış onun yanındayken hep mutlu olduğunu ona hep hissettir ki kendine birşey yapacağı aklına geldiğinde sana olan sevgisi de aklına gelip yeltenmesin. Psikoloğa gitmeyi kabul etmiyorsa senin yapacağın tek şey onujçok değerli olduğunu hissettirmektir tabi bu durumda sen manevi olarak çok yorulacaksındır. Bir şekilde psikologa gitmeyi kabul etmeli senin yapacağın hiçbir şey psikolog kadar etkili değildir olamaz. Allah yardımcınız olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten cok bunalima girdi bir cok kez sinir krizleri gecirdi, ani tansiyon yukselmesi dusmesi her seyi yasadik. Suanda da duzelmis degil hala izlerini tasiyoruz. Maalesef psikologa gitmiyo 1 senedir ikna edemiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnene onsuz yapamayacagını göstermen gerekiyor her zaman bir ihtiyacın varmıs gibii davran böylelikle annen böyle birşeyi düşününce herşeyden önce kızım diyebilmeli. Ama sana hiçbirimizin yapamayacagı tek çözümğ söyliyim Allaha sığınmalısın Ona sürekli dua et Allah bağışlayıcıdır bu konudaki en büyük yardımcın o olacaktır.
ALLAHA emanet ol ve Allah uzun ömürler versin sevdiklerine12 Yorumla- +1 yıl
Allah razi olsun cok tesekkur ediyorum
- +1 yıl
Sendende Allah razı olsun umarım herşey gönlünce olur derin bir nefes al ve rahatla
+1 yılPsikoloğa değil psikiyatra başvurmalısınız. Onu bir şekilde ikna etmeye çalışın. Hiç yapamazsanız sen git psikoloğa bu konuda ne yapacağın konusunda yardım al. Babanla ayrı değilse hala, belki sorun yani çözülmesi gereken şeyler babandadır. Babanı götür. Kabul ederse birlikte gidin babanla sen. Birlikte aileyi kalkındırın annene nasıl davranacağınızı seçin. Yazda bunu hallet. bir de hep kafasını dağıtmaya çalış dışarı çıkın, ev işlerine yardım et ve asla sinirlensen bile üstüne gitme. Ben hep senin yanındayım de.
114 Yorumla- +1 yıl
Haziran sonunda geldim eve ve ona hicbir sekilde is yaptirmiyorum. Normalde de yaptirmazdim zaten. Evet hala birlikteler babam ayrilmak istemiyo. Tek cocugum ve gercekten problemli bir babam var. Babam agir derece de sinir hastasi psikolojik sorunlari var ruh sagligi yerinde degil. Artik onu gozden cikardim yani anliycagin. Annemi ise kimse ikna edemedi psikolog psikiyatri konusunda.
- +1 yıl
E çok iyi aslında tahminime göre. Babanı ikna edebilir misin psikolog ya da psikiyatr için?
- +1 yıl
Gitmesine gider ama ilac kullanmasi lazim nereye gotursek ilac veriyo babama ve babam ilaci 1 hafta icse 2 hafta icmiyo o da daha da kotu sonuc veriyo. O yuzden artik babami gozden cikarttim
- +1 yıl
Ben de sana şunu söyleyeyim. Eğer baban düzelmezse annen daha da kötüleşebilir. Baban ilaçları alsın. Sen hatırlat annen hatırlatsın sürekli kullansın. Annen daha iyi olacak. Şu an aile içi anne baba arası nasıl bilmiyorum ama annene destek olacak bir sen bir baban var. O destek olamasa da ortamı daha çok bulandırmasın diye bu sorumluluk sana düşüyor. Babana antidepresan mı verdiler? Annen için de psikoloğa gidip konuşmanı şiddetle tavsiye ediyorum
- +1 yıl
Hatirlayamiyorum simdi ilacinin adini ne desem yalan olur ama antidepresan degildi onu biliyorum. Yani biraz ornek vermek gerekirse babam cift karakterli. Yani 1 dakikasi 1 dakikasini tutmaz. Bir bakarsin cok iyi melek bir bakarsin cok gaddar ve sinirli biri. Yalani da var. Ozguven eksikligi de. Doktora bile yasadigi yasattigi seyler hakkinda yalan soyleyerek kandiran biri. Yani doktor sadece konusarak ve ilac kullanarak yardimci olabilecegini soyledi. Ama konusarak da anlasamadi ilaclada. O yuzden keske yazildigi kadar kolay olsa babami doktora ilaca ikna etmek
- +1 yıl
Anladım seni. Baban manik depresif/ bipolar olmalı. Anneni şimdi daha iyi anladım. Babanın ilaçları kullanmaması da normal o zaman. Peki annene yeterince destek olabiliyor musun? Dışarı çıkın biraz unutsun hayatı, senin için yaşadığını senin de onun için yaşadığını hissettir ona
- +1 yıl
Bipolar cok ciddi bir hastalik. Geri donusu de olamaz. Insallah oyle bir hastaligi yoktur. Annem bana kendimi seninle guclu hissediyorum dedi iyi geliyorum anneme bugun anladim bunu
- +1 yıl
Bahsettiğin şekilde sadece bu hastalık var, zordur tabi ama ilaçları var. Onu da kullanmayı bilmeli ama 😞 onunla iletişimin varsa hatırlatabilirsin aslında. Onu gözden çıkarmışsan da annene sürekli güven vermeye bak. Onun hayatında kilit nokta sensin. Anahtar sensin. Kendi değerini ve yapabileceklerini bil. Farkındasın zaten. Her zaman yanında olduğunu hep hatırlat. Ben anneme aynısını uyguluyorum. Benim de babamın problemleri annemi çok çok çok etkiledi ama dini inancından dolayı intihar etmez. Çok bağlıdır.
- +1 yıl
Inanclidir ama cok bagli degildir benim kadar. Babam hic inancli degildir. Yani ne yapicagimj sasirdim inanki
- +1 yıl
Sen annenin hep yanında ol. Zaman geçtikçe sana, sadece sen varmışsın gibi bağlanacak. Hep ona yakın durmaya çalış. Gerekirse okuduğun yere al onu. Birlikte hayat kurun, ama bunu eğer baban daha çok sorun çıkarırsa kurun. bir de bir psikoloğa git kesinlikle de ki bu durumda nasıl yaklaşım sergilemeliyim. Bak iki psikolojik vakanın arasında kendini ihmal etmemen gerek. Terapi yap. Belki annen de teşvik olur sen gidiyorsun diye gelir faln.
- +1 yıl
Cok cok cok tesekkur ederim. Gercekten yuregimi cok ferahlattin. Cok ilgilendin benimle 🙏🏼 Yarin anneme guzel bir kahvalti hazirladiktan sonra tekrar konusucam bu psikolog isini. Yine gitmek istemezse ben baslarim birinden bu isi iyi bilen birinden yardim almam lazim.
- +1 yıl
Ne demek 😊 asıl beni dikkate aldığın için hayatın daha iyi hale geleceği için ben mutlu oldum 😊 bir sorun olursa bana yaz çekinme, asla üşenmem cevap veririm. Psikoloğu kendin için başla yardım al bak nasıl her şey daha da kolaylaşacak. Bilirim bu yaşta kendinden büyük işlerle uğraşmanın yükünü.. Kendine iyi bak sağlıcakla 😊
- +1 yıl
Fikir alabilcegim biriyle tanistigim icin cok sansliyim. Tekrardan cok tesekkur ederim. Sende kendine iyi bak canim benim 💓
- +1 yıl
Unutma beni. Her şeyin bir çözümü olduğunu da ❤
+1 yılAnnen psikologa gitmiyorsa sen psikolog olabilirsin :) Bence yapabilecegin en iyi, en mantıklı sey;bir psikologla gorusup durumunu, psikologa gitmek istememesini vs anlatirsan, onunla iletişim halinde olursan yardımcı olur bence..
12 Yorumla- +1 yıl
Cok dogru, cok haklisin. Annem yerine gidip her seyi anlatirsam en azindan nasil davranmam gerektigini nasil yaklasmak gerektigini en iyi sekilde soylee
- +1 yıl
Kesinlikle öyle düşünüyorum. Bence bunu ihmal etme :))
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Diğer konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılPsikologa gitmesi gerekir onun için daha iyi olur başka çözümü yok allahtan başka, sen yine ferah ol allah büyük ve allaha sığın, annenin gitmesine sağla ikna et piskolağa.
Allah yardımcın olsun.13 Yorumla- +1 yıl
Kiz kardesleri annesi kuzenleri kimse ikna edemedi. Ben bile. Tanidik bie psikolog vardi onu da araci yaptim ama kabul etmiyo. Allah razi olsun cok tesekkur ederim.
- +1 yıl
Estağfurullah insanlık görevim, inş bir şekilde ikna edersiniz çok faydası var. Mesela ben gidiyorum, o yönden gitmesini isterim.
- +1 yıl
Tabiki rahatlar insan ama kabul etmiyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılanneni yanına almaya eğer yeterse ekonomik durumunuz birlikte sosyalleşmeye çalışın kurslara yazılın alışveriş yapın kafası mesgul olsun depresyondaki insanlara hep onerilir
14 Yorumla- +1 yıl
Maalesef durumumuz yeterli degil. Ben elimden geldigi kadar hediye aliyorum anneme. Ama baska sekilde de mutlu etmek istiyorum kafasi dagilsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbelediyenin ücretsiz kursları var aslında baya da işe yarıyor benim psikolojik olarak rahatsız bir akrabam var biz mesela aklı mesgul olsun diye deniyoruz dikiş kursunu belediye ücretsiz veriyor müzik ve dil kursu benzerleri de var annenin ilgi alanına göre bunları deneyebilirsin aramayı ihmal etme her gün aramaya çalış mesela el işi seti tarzı birşey hediye edebilirsin sudoku tarzı oyunların elektronik olanları var ucuz maaliyetli bu tarz seylerle uğrasması aklını mesgul eder depresif halden onu uzak tutar
- +1 yıl
Bir ara o belediye kurslarina yazdirmak istedim ama kabul etmedi gitmek istemiyo icine kapandi eski nesesi mutlulugu yok. Tek istedigi babami bir daha gormemesi o da maalesef mumkun degil cunku hala birlikteler. Şu an evdeyim okulum kapandi eve geldim ev islerini yapiyorum hic anneme is yaptirmiyorum zaten intihar etmeden bu olaylar yasanmadan oncede yaptirmazdim. Kozmetige bayilir iste hediyeler aliyorum ruj allik oje vs giyime de bayilir sever okuldayken kiyafet alip yolladim ev icin istedigi seyleri aldim. Yani sirf odak noktam annem. Simdi kafasi dagilsin diye yuruyuse cikarmak denize goturmek yemek yemege bir seyler icirmeye goturmek falan istiyorum. Yani kafasi dagilir mi?
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle birlikte gezmeye gidin çevrendeki arkadaşlarınla tanıştır sosyalleşmesini sağla arkdaşlarının anneleriyle belki içine kapanmadan önce konuştuğu arkadaşları varsa iletişime geçir tekrar
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikolok yaramaz o kadına onun kafa da benim ki gibi sinir stres hafif sıyırmış yanında olduğunu onun sende önemli olduğunu ve ona ihtiyacın olduğunu hissettir anne çünkü o sırtını kolay kolay dönemez. Çok da bunaltıcı şeyler yapılmaması lazım ama fırsat buldukça vakit geçir ona çocuğundan iyi ilaç bulamazsın çünkü o anne
00 Yorumla
+1 yılAnnen ALLAHA yönelsin ;
Huzur
RAhatlama
herşey orada13 Yorumla- +1 yıl
Annen için İnşirah suresi ve Nas Felak oku herşey düzelir.
- +1 yıl
Tamam, cok tesekkur ederim 🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim Anneniz iyi olacak emin olun buna annenize sadece bunlari okuyun ve samimi olarak gülümseyin sevginizi içten belli edin Anneniz normal yaşantisina dönecektir rahat bir nefes alacaksiniz şimdiden saygılar.
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. afedersinde psikologla olcak iş değil senin sırf annenle ilgilenmen gerek sevdiği şeyleri en ufak şeyleri birlikte yapmanız gerek tek çocukmusun bilmiyorum ama bazı şeylerden emin olana kadar annene arkana dönmemen gerek bana göre yani
03 Yorumla- +1 yıl
Evet tek cocugun
- +1 yıl
Tesekkur ediyorum 🙏🏼
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaninda ol yanina aldir ne bilim destek ol yanliz birakma kadini
18 Yorumla- +1 yıl
Universite de okuyorum bende yurtta kaliyorum nasil yanima alabilirim?
Cevap sahibi+1 yılAklima gelmedi değil hani. Ama ne bilim bir ev tutun maddi durum iyiyse beraber kalin sen uniyi bitirene kadar. O gunlerde destek cok onemli hele kiz cocugu olarak yaninda olmasin annenin.
- +1 yıl
Maddi durumumuz maalesef yeterli degil kiraydi ev giderleriydi derken cark anca donuyo. Bende bursumla idare ediyorum maddiyat yettikce annem icin gelmeye calisiyorum dogum gunune surpriz yaptim mikrodalga istiyodu mikrodalga aldim dogum gunu hediyesi mutlu edebilmek icin her seyi yapiyorum. Asla yalniz birakmiyorum ama gidince sadece telefondan iste
Cevap sahibi+1 yılHmm sana egitimini birak ta diyemem aklima da baska birsey gelmiyor o zaman günlük ara halini hatrini sor arada kargoyla guzel seyler yolla sorunu sıkıntısı var mı arada sirada sor
- +1 yıl
Tabiki ariyorum. Sabah uyandiktan sonra aksam yatana kadar konusuruz hem arasiriz hem mesajlasiriz. Annemle cok guzel anne kiz iliskimiz var. Bugun bana senin gibi kizim oldugu icin kendimi guclu hissediyorum dedi yani iyi hissettirebiliyorum
Cevap sahibi+1 yılBoyle hissettirmek ne guzel iste. Sen boyle davrandikca annende mutlu olur daha guclu olur hep boyle destek olmaya devam et
- +1 yıl
Tesekkur ederim 🙏🏼
Cevap sahibi+1 yılRica ederim lafi bile olmaz
+1 yılAbi bune ya gece gece zaten moralim bozuk birde bu yapmayın abi erkeklerde ağlar..
02 Yorumla- +1 yıl
Gercekler :)
- +1 yıl
Gülme cnım benim gülme moralim bozuk..
Onu hep ara deki anne seni ozledm anne hep aklimdasn ilgini goster surekli gormeyegit
10 YorumlaDiğer konusunda 306 cevap paylaştı. öldü sandım bende. intahara teşebbüs etmiş intahar etmemiş
03 Yorumla- +1 yıl
Sonradan fark ettim hatali yazdigimi. Kusura bakmayin dalgindim
- +1 yıl
Normalde dikkat ederim de tam ne yazicagimi da bilemedim ondan oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılIntihar etmeye kalkıştı desen daha mantıklı olurdu. Soruyu okuyunca o anlık psikolojim bozuldu. 😱
01 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma 🙏🏼 O sekilde anlatmaya baslayim diye dusundum kotu baslik yazmisim
+1 yılHangi yolla denemişti intiharı?
116 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlatmasam olur mu?
- +1 yıl
Olur tabii. Belki alternatif üretiriz diye konuya hakim olalım dedim.
- +1 yıl
Peki o zaman benimde zaten fikirlere ihtiyacim var bileklerini kesmisti ve bir cok ilac icmisti. Ondan sonra tekrarlamadi yeltenmedi bile. Ama korkuyorum cunku hala psikolojisi duzelmis degil
- +1 yıl
İntihar sonrası korkmuş muydu kendisi? Yani can telaşı yaşayıp sonradan pişman olduğunu belli etti mi?
- +1 yıl
Ya aslinda hatirlamak bile istemiyorum. Yogun bakimda kaldi bir sure kendine geldikten sonra cok agir hastalarin oldugunu kotu yerdi gibi seyler soyledi. Altinin temizlenmesini falan soyledi. Ama tam olarak aman aman bir pismanligi olmadi. Belki %10 diyebilirim
- +1 yıl
Bence fazlasıdır ama yansıtmak istememiştir. İnsan ölüm döşeğinde bile taviz vermek istemez çünkü kararlarından. Onunla konuşarak anlaşamıyorsan , tam olarak hedefini öğrenmeye çalış. Yani ne eksiktide bunu yaptı. ya da hangi dert fazlaydıda bunu yaptı. Ana sebep öğrenilirse sorun daha kolay çözülür.
- +1 yıl
Ana sebebin ne oldugunu biliyorum ve o sorun asla cozulemez. O yuzden zaten bunu yapti.
- +1 yıl
Çözemediği sorunu yok edebilmeyi birileri öğretmeli. Çocuğu olarak sana düşüyor bu görev. Sorun çözülmeyince kendini ortadan kaldırırsan sorun orada kalmaya devam eder. Sadece bu dünyadan ibaret olmadığını öğrenmesi lazım hayatın.
- +1 yıl
Belki kızı olduğun için seninle bu tarz muhabbetlere girmez ama , sırf anlatıp rahatlaması için bir psikiyatra gitmesi çok verimli olabilir. Yani sadece anlatsa bile iyi gelir
- +1 yıl
Gitmesi icin neler yaptim bir bilsen. Ama ikna edemiyorum ben dahil annesi kiz kardesleri kuzenleri kimse ikna edemedi. Surekli soyluyorum iyi ki varsin sensiz yasayamam diye her seyi anneme danisirim bilsem bile sorarim kendisini iyi hissetmesi icin bu sekilde yaklasiyorum. Bu sorunlar olmadan ondede anneme karsi hep boyleydim. Annem ince nazik birisi cok kirilgandir babamda tersi kaba sert birisidir. Annemde toparladigim duzelttigim seyleri babam yikiyo.
- +1 yıl
O zaman bu durumda babanla konuşsan daha mantıklı. Belkide onun net bir müdahalesi yetecek.
- +1 yıl
Zaten babam yuzunden annem bu halde. Annem boyle biri degildi mutluydu neseliydi dunyada gorebilcegin en pozitif insandi. Babam yasandi ve bitti havasinda. Ben o yuzden bu konulara artik babami dahil etmiyorum. Sadece annem ve ben olarak her seyi ele aliyorum
- +1 yıl
Hmm şimdi anladım. Kendi kendine farkına varması lazım bu dünyada böyle şeyler yaşayan tek insan olmadığının. Ama dediğin gibide düzelme aşamasını iyi geçmiş ve daha da iyiye gidecektir.
- +1 yıl
Insallah bunu cani gonulden istiyorum 🙏🏼 Bu arada cok tesekkur ederim cok yardimci oldun
- +1 yıl
Ne demek her zaman yardımcı olmak isterim. İnşallah hiç yaşanmamış gibi olur bir gün.
- +1 yıl
Insallah
Annene hediye al evcil hayvan olabilir...
14 Yorumla- +1 yıl
Kendini iyi hissetsin mutlu olsun diye surekli hediye aliyorum. Cicekleri var simdi onlari suluyo bemim adimi vermis ciceklerine de
- +1 yıl
Annemi iyilestirmeyi mutlu etmeyi seviyorum. Mutlu edebilmek icin arastiriyorum surekli cicekler insana sorumluluk verirmis. Suluyo bakimini yapiyo buyutuyo :) kedi veyahut kopek dusundum ama alamazdim bakimi cok zor cok buyuk sorumluluk
- +1 yıl
Geç yazdığım için kusra bakmazsin umarım. Annen için çabalaman takdire şayan onu kendi özel yaşamında ki başarılarına da ortak edebilirsin... Okuldan anlasabildigin rehberlik hocana aramasını soyleyebilirsin, başarı belgeni verip seni övmeleri, ne güzel yetiştirmiş siniz kızınızı, vs... demelerini saglayabilirsin... ya da anacagim ilerde çocuklarımi beraber buyutucez demen de güzel olur :)
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendin psikolog ol :)
12 Yorumla- +1 yıl
Deniyorum :)
- +1 yıl
Ben bir ara bayagi pskiloji kitaplari felan alip bayagi insan psikolojisi parapsikoloji felan bayagi takıntı yapip ugrasmistim mesaj yoluyla degil ama artik birebirde insanin ne nasil ne istiyor amaci ne hepsi anlasiliyor ya
+1 yılOnsuz yapamayacağını hissettir
14 Yorumla- +1 yıl
Nasil peki?
- +1 yıl
Hergun kinus hani laf arasi sensiz napardim iyi ki varsın bir ara buju bunu yapmistim şu bu örnek çok veremem annem yok ben ilgisini degil nefretini gördüm
- +1 yıl
Cok uzuldum 😔 Anne gercekten cok onemli. Insanin yasama sebebi. Yani gercek anlamda annem olmasa yasayamazdim
- +1 yıl
Ben 3 yıldır nefretiylr yasiyorum ikizim var ve aralari cok iyi kiskanmiyorum ama kiz bide ikizim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbabanla konustun mu o ne diyor?
12 Yorumla- +1 yıl
Babamla cok kez konustum ama bir onemi yok. Annemi nasil mutlu edebilirim? Ne yapsam sevinir? Yani eylule kadar evdeyim o zamana kadar kafasini dagitmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbenım arkadasımın da basından gectı. eger istersen görüştürebilirimde. arkadasım erkekti ama. erkek haliyle annesini kursa yazdırdı beraber gittiler bende yardımcı oldum tabi ikisine de lif&patik örüyolar onları satıyolar ceyizlik esyalar felan. kadın buna baya baya sardı. evde yapmaya basladı sattı biriktirdi felan. bir aksam oturuyoz balkona cıktık onlardayız. karsıda da bir araba var. arkadasım dedı kı arabası da güzelmiş dedi. araba da
carphotos.cardomain.com/.../21976740005_large.jpg
bundan. bizde dedik 15 bin felan. gitti geldi içeri 16700 lira para. git o arabadan kendine al dedi. meğerse parayı biriktirmiş. ikisinin mutluluğu gören ben erkek başımla ağlamıştım. umarım sana fikir verebilmiştimdir..
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence anneni her gün aramalısın
02 Yorumla- +1 yıl
Şu an evimdeyim zaten eylule kadar da evimde kalicam
- +1 yıl
e sorun neydi ki neden intahar etmişti
+1 yılDestek ol sevgini hissettir
01 Yorumla- +1 yıl
Her zaman destek oluyorum. Ama mutlu edebilmek icin baska neler yapabilirim?
zor bir durum. inanc konusundan gir biraz
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği