Annemin vefatını kabul edemiyorum?

Annem vefat edeli bir ay bile olmadı ben hiçbir şekilde kabul edemiyorum sanki hâlâ yaşıyormuş gibi hayatıma devam ediyorum çünkü annemin bir gün gideceğini hiç inanmazdım. Şu yaşıma kadar çok kötü şeyler yaşadım şu an ailem diyebileceğim kimsem yok babamda vefat etti babaannemde annemde gitti en sonunda. Zaten çok kalabalık bir aile değildik bildim bileli annemle yaşarım babam cezaevindeydi her zaman en son bi altı yaşında gördüm babamı. Annem öldü evet ve ben hayata normal bir şekilde devam ediyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum mesela gülüyorum bi anda ciddileşiyorum diyorum ki kendi kendime sen gülmeyi hak etmiyorsun. Ne yapıcamı bilmiyorum şu an teyzemde kalıyorum Allaha şükür 5 tane teyzem var bana bakarlar ama evin gibi olmuyor hiçbir şekilde. Olur olmadık yerlerde ağlayasım geliyor annem adına ama tek başıma kaldığımda ağlayasım gelmiyor bundan da kendimi suçluyorum. Yani şu yaşadığım süreçte bu suçluluk duygusu hep bende olucak. Çok merak ediyorum acaba benim yaşadıklarımı yaşayan var mıdır diye aslında çok isterdim benimle aynı şeyleri yaşamış biriyle dertleşmek, akıl almak.
Annemin vefatını kabul edemiyorum?