Ben hesapta kendi fotoğrafımı kullanıyorum yani anonim değilim. Burdan biriyle konuşup tanışma konusunda da katı değilim o nedenle dm genelde açıktır. Kendimi güzel de bulmam ama yazan insanlar demekki begeniyo ki yazıyo diye düşünüyorum. He farklı niyetle yazan da vardır onları direkt engellerim zaten.
Düzgün muhabbet edebildiklerimle de fotoğrafı gördükten sonra etkilenirsem konuşmaya devam etmek istemem benim hakkım değil mi? burada mesela karşıdakine durumu belirttim. Başta kendisi yazdı ve begendiğini dile getirdi. Fotoğrafı gördükten sonra etkilenemediğimi kibar bir dille söyledim. Hatta öncesinde de eger olumsuz oldugumda kırılmıcaksan fotoğraf göster yoksa arkadasca konusalım dedim. Ona ragmen aşırı tepki verdi engelledi sonra da engeli kaldırıp böyle bişey yazmış. He tamam kötü bişey yazmamış Allah razı olsun tavsiyesi için ama o biraz olsun etkilenmiş ki yazmiş aynı hakka ben de sahip olmak isterim.
Neden reddedilince büyük tepkiler veriyosunuz ki. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Her şey tip değil ama dış görünüşün önemsiz olmadığının herkes farkında.
Bi kızın begenmeyip konuşmaya devam etmeme hakkı yok mu?
Diyelim ki çok düzgün bir karakterim var merhametliyim saygılıyım on numara bir herifim ama yakışıklı değilim zengin değilim benimle evlenir miydin meraken soruyorum
Cok yakısıklılık beklentim yok. İçimin ısınması için yakışıklı olmasına gerek yok. Bazen gülüş, ses tonu ve koku bile birinden etkilenmeme yetiyo. He diceksin burdan tanıdıgın adamın kokusunu nasıl alcaksın diye o da sosyal medya sorunları maalesef ki. Burdan biriyle görüşmem için tip olarak hoşuma gitmesi lazım (tekrar diyorum yakışıklılık değil olay, hoşuna gitmek)
Hiçbir kimse beğenmediği ve etkilenmediği biriyle konuşmaya veya flört etmeye mahkûm değildir, ve kimse bundan hak dâvâ edemez ve etmeye hakkı yoktur...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok begendiğim kişilerle de muhabbet ettikten sonra soğuduğum cok olmuştur. Kimse dış görünüş her şeydir demiyo zaten. Ama biraz olsun etkilenmek istiyor. Wowww aşık oldum olayı zaten benim yaşımda biri için olmaz şu saatten sonra
Sana bilmediğin bişi söylim beğendikleri için yazmıyor çoğu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya tamam farklı amaclı yazan da var. Ama sonuc olarak ben muhafazakar biriyim oyle bir amac sezersem direkt engelliyorum. Veya konusma esnasında diyorum.
Kararsız kaldım gizli mi sorsam diye ama en son öyle karar verdim cok önemli değil yani benim için biri beni görmüş görmemiş. Ben sonucta çizgimi bozmadan bu sitede varım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Klasik yaşın geçmeden evlen sonra bunları da bulamazsın tavrını hiç sevmiyorum. Çok aptalca haller. Ben gerçekten beğenmeyeceksem neden evleneyim ki?
Biyolojik saatin tıkır tıkır işliyor aq yumurtalarin tükeniyor alan seni niye alsın şişme bebek alsın daha iyi en azından dırdır etmez
Tabiki herkes istediğini alabilir. Fakat begenmediğim biriyle bir ömür geçiremem.
Şimdi beğendiğini sonra begenmeyeceksin ki herkes cirkinlesecek
Evet o yüzden ilk dışa baksam da karakter olmadan ilerlemiyor
Belki düzgün karakter begenmedigin bir bedende saklı bilemezsin
Karakterle aynı yataga girmiyorum sonuc olarak
Diyelim ki çok düzgün bir karakterim var merhametliyim saygılıyım on numara bir herifim ama yakışıklı değilim zengin değilim benimle evlenir miydin meraken soruyorum
Cok yakısıklılık beklentim yok. İçimin ısınması için yakışıklı olmasına gerek yok. Bazen gülüş, ses tonu ve koku bile birinden etkilenmeme yetiyo. He diceksin burdan tanıdıgın adamın kokusunu nasıl alcaksın diye o da sosyal medya sorunları maalesef ki. Burdan biriyle görüşmem için tip olarak hoşuma gitmesi lazım (tekrar diyorum yakışıklılık değil olay, hoşuna gitmek)
Ben mesela sosyal medyadan gördüğüm herkesin kokusunu alabilirim nasıl dersen anlatılmaz Allah vergisi
İyi Yetenek 😂
Dimi yaaa😂😂
Hiçbir kimse beğenmediği ve etkilenmediği biriyle konuşmaya veya flört etmeye mahkûm değildir, ve kimse bundan hak dâvâ edemez ve etmeye hakkı yoktur...
Cok begendiğim kişilerle de muhabbet ettikten sonra soğuduğum cok olmuştur. Kimse dış görünüş her şeydir demiyo zaten. Ama biraz olsun etkilenmek istiyor. Wowww aşık oldum olayı zaten benim yaşımda biri için olmaz şu saatten sonra
Aynen de öyledir mânevî kardeşim...
Davanda haklısın, beğenmediğin biriyle sırf çirkinsin diye olacak değilsin. Eleman saçmalamış
Ya hayır çirkin vs gibi seyler asla ne düşünürüm ne de dile getiririm. Sadece herkes için değişiyor güzellik algısı
Onu demiyorum, senin için ortalamanın altında demiş ya, çirkin de olsan çirkini beğenmek zorunda değilsin diyorum
İşte o da ayrı konu mesela başta benim ne kadar hoş olduğumdan ama kendisini begenmeme ihtimalimin yüksek olduğundan bahsetti 😅
Beğenmeyince de hoşluktan nahoşluğa evrildin tabi😬
Öyle oldu hemen b o k atma başladı 😅
Aşağılık kompleksi, eziklik diyebiliriz
Dememeyi tercih ederim herkesin kendi karakteri. Cok karakterliyim beni tipten yargıladın diyen insan 2dk da karakterini gösterdi
Sana bilmediğin bişi söylim beğendikleri için yazmıyor çoğu
Ya tamam farklı amaclı yazan da var. Ama sonuc olarak ben muhafazakar biriyim oyle bir amac sezersem direkt engelliyorum. Veya konusma esnasında diyorum.
Tamam onlar için önemli değil senin yönün ne kadar farklı yöne olursa olsun karşındaki de öyleymiş gibi yapıp konuşmaya devam edebilir
Beklentisinin karşılıgını bulamayacağını bilip neden konuşur bi insan
boş ver şu manda yavrularını ya
Onun demesine göre 5 lik kız olmuyorsun böyle ocları takma kafana
5 lik olsam da kimse benim 7-8 lik beklentimi yadırgayamaz 😂 Allah'ın nimetleri sınırsız. Ben duamı eder köşeme geçer beklerim
Aynen aşko
Soruyu sorarkan gizliyiz ama nasıl olcak😃
Kararsız kaldım gizli mi sorsam diye ama en son öyle karar verdim cok önemli değil yani benim için biri beni görmüş görmemiş. Ben sonucta çizgimi bozmadan bu sitede varım
Öyle bişey demedim yanlış anlama
Genelde muhabbet nasıl geçer?
Sohbet ve birbirini tanımaya yönelik
Peki tanıdıktan sonra ne oluyor
Görüşme aşamasına geçmedim şimdiye kadar kimseyle
Benimle tanışsan imkanı yok görüşmek istersin yakışıklı sayılmam ama çok zekiyim
Senin amaç daha kullanıcı adından belli 😅
Sahi ya nasıl değiştirebilim aklıma direk bu geldi sıkıldım bu nicknamden
Değişmiyor maalesef