Bi kızın begenmeyip konuşmaya devam etmeme hakkı yok mu?

Ben hesapta kendi fotoğrafımı kullanıyorum yani anonim değilim. Burdan biriyle konuşup tanışma konusunda da katı değilim o nedenle dm genelde açıktır. Kendimi güzel de bulmam ama yazan insanlar demekki begeniyo ki yazıyo diye düşünüyorum. He farklı niyetle yazan da vardır onları direkt engellerim zaten.

Düzgün muhabbet edebildiklerimle de fotoğrafı gördükten sonra etkilenirsem konuşmaya devam etmek istemem benim hakkım değil mi? burada mesela karşıdakine durumu belirttim. Başta kendisi yazdı ve begendiğini dile getirdi. Fotoğrafı gördükten sonra etkilenemediğimi kibar bir dille söyledim. Hatta öncesinde de eger olumsuz oldugumda kırılmıcaksan fotoğraf göster yoksa arkadasca konusalım dedim. Ona ragmen aşırı tepki verdi engelledi sonra da engeli kaldırıp böyle bişey yazmış. He tamam kötü bişey yazmamış Allah razı olsun tavsiyesi için ama o biraz olsun etkilenmiş ki yazmiş aynı hakka ben de sahip olmak isterim.

Neden reddedilince büyük tepkiler veriyosunuz ki. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil. Her şey tip değil ama dış görünüşün önemsiz olmadığının herkes farkında.