Aile & Toplum Kızım üzerinde hiç mi hakkım yok? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 18 yaşında yıllar sonra benden olmadığı ortaya çıktı bu niye benim başıma geldi Allah niye bana bunları yaşatıyor? Güncellemeler+1 yıl Yaşım 38 Kızım üzerinde hiç mi hakkım yok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kanka müge anlıya mı çıktınız. genelde orada oluyor böyle şeyler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Müge anlısı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl naısl anladın durduk yere dna testi mi yaptırdın Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hakkın var tabi. Biri yok mu dedi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet herkes diyor Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl O zaman kıza harcadığın paraları geri iste. Kızdan, annesinden ya da babasından. Yorumla Soran +1 yıl Babası benim Yorumla Soran +1 yıl O p*ç değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yanlış karı seçmişsin amcaaa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Amca mı abi desende olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18inde kızı olan biri amcam olur Yorumla Soran +1 yıl Buna mi takıldın ya Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl aga bee 0 56 Yorumla Soran +1 yıl Sence o kızın babası ben miyim o biyolojik p*ç mi Yorumla princessNokia +1 yıl aslen o pic oluyor maneviyati senin uzerinde Yorumla Soran +1 yıl O haketmiyor Yorumla Soran +1 yıl Ben bunları yaşayacak ne yaptım Yorumla princessNokia +1 yıl kotuluk cikarma sen yine de kiz seni secer diye dusunuyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben yaşamak istemiyorum Yorumla princessNokia +1 yıl Gecer bunlarda gecer sen esinle olan iliskini bi gozden gecir ilk once Yorumla Soran +1 yıl Boşandım o bacım***dan Yorumla Soran +1 yıl Ve hiçbir şey geçmeyecek ben ölünce geçecek Yorumla Soran +1 yıl Or**us**pu yazacaktım sistem bacım olarak çevirdi Yorumla princessNokia +1 yıl anladin sen gene de uslubunu bozma zor bir durum evet adamlik sen de kalsin ahfjhf Yorumla Soran +1 yıl Benim anlamadığım bişey var ben niye hala yaşıyorum Yorumla princessNokia +1 yıl hala soktasin galiba Yorumla Soran +1 yıl Kızım gitti hayatım karardı Yorumla Soran +1 yıl En çok zoruma giden de o senin kızın değil dediler bana Yorumla princessNokia +1 yıl kizin ne dusunuyor peki Yorumla Soran +1 yıl Kızım beni istiyor Yorumla princessNokia +1 yıl tamam problem yok o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne demek problem yok hayattım bitti. Yorumla Soran +1 yıl Benim kızım değil artık 😔 bi kızımda olamayacak Yorumla Soran +1 yıl Niye kimse yorumlarıma cevap vermiyor 😔 Yorumla princessNokia +1 yıl kizin gorusmek istiyor ama Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar o senin kızın değil diyorlar Yorumla princessNokia +1 yıl olabilir senin dusuncelerin mi pis sanki Yorumla Soran +1 yıl Pis değil ama hukuki falan hiçbir hakkım yok Yorumla princessNokia +1 yıl ne hakki istiyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Görüşmeye hakkım yok Yorumla princessNokia +1 yıl hadi ya uzuldum Yorumla Soran +1 yıl 6 ay 60 yıl gibi geçti 😔 Yorumla Soran +1 yıl Sence o benim kızım mi değil mi Yorumla princessNokia +1 yıl o adam yokken sen var sen buyuttun sen besledin Yorumla Soran +1 yıl Böyle şeyler hep erkeklerin başına geliyor o kadın bana bu kötülüğü etti ama yine onun kızı Yorumla princessNokia +1 yıl her baba iyi baksa kizina keske¿ Yorumla Soran +1 yıl Benim gibi babaların başına gelir bunlar Yorumla Soran +1 yıl Benim artık bi kızım olamayacak Yorumla Soran +1 yıl En çokta buna üzülüyorum Yorumla Soran +1 yıl Bidaha bi kızının olmayacağı ne kadar acı Yorumla princessNokia +1 yıl bakalim hayat sana neler gosterecek Yorumla Soran +1 yıl Bunları Allah bana yaşattı Yorumla princessNokia +1 yıl esini neden suclamiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yüce kudret sahibi Allah bizleri korumaktan aciz değildir beni niye bu kadından korumadı Yorumla princessNokia +1 yıl ben islam dinine inanmiyorum bana sorma😄 Yorumla Soran +1 yıl Peki eşimi suçlasam ne değişecek feministler onu koruyor ama beni koruyan yok Yorumla princessNokia +1 yıl hayir kocaman insanlarsiniz iyiyle kotuyu ayird edemiyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Niye bu kadına ceza vermediler bizleri boşandırmaktan başka bişey yapmadılar Yorumla princessNokia +1 yıl her turlu bosanmaniz lazimdi Yorumla Soran +1 yıl Bu kadına ceza verebilirlerdi bana o kadar acı yaşattı hapis cezası örneğin Yorumla princessNokia +1 yıl ne ceza verebilirler ki hukuken bir sorun teskil etmiyot insanlar kimle yatiyorlarsa yatsinlar yok nasil gecinilecek Yorumla princessNokia +1 yıl yol hani gibi zaten Yorumla Soran +1 yıl Başkasından çocuk yapmakta mı Yorumla princessNokia +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Kocanı kandırıp ona acı çektirmekte mi Yorumla Soran +1 yıl Peki doğru söyle o kızın babası ben miyim değil miyim Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla princessNokia +1 yıl ay yeter artik babasisin Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim insanlarıda bunaltıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kanka müge anlıya mı çıktınız. genelde orada oluyor böyle şeyler
Ne Müge anlısı ya
naısl anladın durduk yere dna testi mi yaptırdın
Hakkın var tabi. Biri yok mu dedi.
Evet herkes diyor
O zaman kıza harcadığın paraları geri iste. Kızdan, annesinden ya da babasından.
Babası benim
O p*ç değil
yanlış karı seçmişsin amcaaa
Amca mı abi desende olur
18inde kızı olan biri amcam olur
Buna mi takıldın ya
aga bee
Sence o kızın babası ben miyim o biyolojik p*ç mi
aslen o pic oluyor maneviyati senin uzerinde
O haketmiyor
Ben bunları yaşayacak ne yaptım
kotuluk cikarma sen yine de kiz seni secer diye dusunuyorum
Ben yaşamak istemiyorum
Gecer bunlarda gecer sen esinle olan iliskini bi gozden gecir ilk once
Boşandım o bacım***dan
Ve hiçbir şey geçmeyecek ben ölünce geçecek
Or**us**pu yazacaktım sistem bacım olarak çevirdi
anladin sen gene de uslubunu bozma zor bir durum evet adamlik sen de kalsin ahfjhf
Benim anlamadığım bişey var ben niye hala yaşıyorum
hala soktasin galiba
Kızım gitti hayatım karardı
En çok zoruma giden de o senin kızın değil dediler bana
kizin ne dusunuyor peki
Kızım beni istiyor
tamam problem yok o zaman
Ne demek problem yok hayattım bitti.
Benim kızım değil artık 😔 bi kızımda olamayacak
Niye kimse yorumlarıma cevap vermiyor 😔
kizin gorusmek istiyor ama
İnsanlar o senin kızın değil diyorlar
olabilir senin dusuncelerin mi pis sanki
Pis değil ama hukuki falan hiçbir hakkım yok
ne hakki istiyorsun ki
Görüşmeye hakkım yok
hadi ya uzuldum
6 ay 60 yıl gibi geçti 😔
Sence o benim kızım mi değil mi
o adam yokken sen var sen buyuttun sen besledin
Böyle şeyler hep erkeklerin başına geliyor o kadın bana bu kötülüğü etti ama yine onun kızı
her baba iyi baksa kizina keske¿
Benim gibi babaların başına gelir bunlar
Benim artık bi kızım olamayacak
En çokta buna üzülüyorum
Bidaha bi kızının olmayacağı ne kadar acı
bakalim hayat sana neler gosterecek
Bunları Allah bana yaşattı
esini neden suclamiyorsun
Yüce kudret sahibi Allah bizleri korumaktan aciz değildir beni niye bu kadından korumadı
ben islam dinine inanmiyorum bana sorma😄
Peki eşimi suçlasam ne değişecek feministler onu koruyor ama beni koruyan yok
hayir kocaman insanlarsiniz iyiyle kotuyu ayird edemiyor musunuz
Niye bu kadına ceza vermediler bizleri boşandırmaktan başka bişey yapmadılar
her turlu bosanmaniz lazimdi
Bu kadına ceza verebilirlerdi bana o kadar acı yaşattı hapis cezası örneğin
ne ceza verebilirler ki hukuken bir sorun teskil etmiyot insanlar kimle yatiyorlarsa yatsinlar yok nasil gecinilecek
yol hani gibi zaten
Başkasından çocuk yapmakta mı
evet
Kocanı kandırıp ona acı çektirmekte mi
Peki doğru söyle o kızın babası ben miyim değil miyim
Lütfen
ay yeter artik babasisin
Özür dilerim insanlarıda bunaltıyorum