AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
446Cevap
Erkekler ilk adımı atmalı ama kızda atarsa bir sorun olmaz tabi usulune uygun yoksa yapmacık gelebilir sakin ve sadw bir konuşma uygun olabilir.
Kizlarin hepsi erkekler erkeklerin hepsi kizlar demis ;-)
Yok ya erkekler kararsız biraz :)
bu soru daha önce sorulmuştu :)
şikayet ettim
şaka bir yana :)
içinden gelen aşkını haykırsın
Of çok acımazsın :) daha önce sorulmadı ki :) hem ben bunu günün sorusu olmaya gönderdim
kedinlikle erkek atmali en azindna benim icin oyle..
Ben de öyle düşünüyorum
Farketmiyor önemli olan iki tarafın birbirine hissettikleri
hangisi daha uygun olur peki?
Erkeğinkidir ama aşk için her yol denenir sonunda mutluluk varsa
orası öyle :)
Mesela bazı erkekler gerçekten çok sever ama açılamaz bir türlü
İlsikide ilk adim derken neyi kastettigini iyice bir aciklaman lazim once.
yani konuşmaya ilk kim girmeli
erkekler atmali cunku kizlar atinca o* muamelesi goruyorlar
maalesef :/
. ASDASD:ASD ankete bak kızlar demiş olum manyaq mısınz biz özgüvensiz ve korkak oldugumz için kızlar atacakmış tabi ki erkekler atmalı...
anket şaşırtıcı gerçekten :)
aynen ilk adamı erkekler atmalı biz korkagız diye kızların atmalı diye bir kural yok iki tarafta atabilr ama başta erkegin atması daha makbül :D
bence de bir de kızlar açılmaktan korkar yani
ilk adımı kimin attığının bir önemi yoktur en cesaretli olan atabılır ancak yeterki o adım atılsın kızlar özellikle bu kon uda kezbanluık yapmasın yeterli illede ilk adımı o atsın ben kızım demesin yeter
Erkek balıksa bayan atmalı adımı..
Erkek akrep se bayan kaçmalı... :)))
Bugün e kadar ilk adımı bayanlardan gördüm Sağolsunlar yormadılar beni :)
O Yüzden hazır devir değişti ilk adımı bayan atmalı :)) çok yorulduk sıra onlarda
Bence erkek atmalı ama bazı durumlarda erkekler çekingenlik gösterebiliryor örneğin benim gibi boyle durumda da kız eğer bişeyler hissediyorsa erkeğin konuşması için biraz yardımcı olmasında mahsur yok bence
farketmez o ilk adımı kimin atacağı kız tek taraflı sever ilk adımı kız atar yoksa erkeği ilk adımı atsın diye çok bekler tabi aynı durum tam terside olabilir erkek birşeyler hisseder ilk adımı o atar...
Bence erkek ilk adımı atmalı.. Ama kız atarsa da yadırgamamak lazım.. Ilk kız arkadaşım bana geldi ve çok hoşsun benimle çıkar mısın dedi.. Tabiki çok şaşırmıştım
Neden erkek atmalı
Çünkü bir kız kendini ağırdan satmalı.. Zor olmalı ki herkes ulaşamasın...
ilk adımı eskiden erkekler atardı şimdi kızlar çabuk davranıyor, davranış nasıl olmalı diye bir soru olmaz zaten, insan olan nasıl davranacağını bilir.
Kızların atması sence nasıl peki?
kızların ilk adımı atması normal ama toplum bunu pek hoş karşılamıyor.
ön yargılar var bu konuda
Kızlar atınca itici oluyo bence, kız ağır olmalıdır erkek peşinde koşmalıdır bence olayın normali bu sonra erkek koşmayı bırakıp kız erkeğe alışıp beraber yürümeleri gerekir
Benim bakış açımla örtüşen bir yorum daha :)
Teşekkür ederim
Erkekler atmalı ama bazı kızlarımızda ego yükseltmek için bakışıp, konuşmaya çalıştığınızda nazikçe ilgilenmiyorum diyeceğine su görmüş kedi gibi davranınca şevkimiz kırılıyor.
doğru bir de onlar var :)
Her ikiside ilk adımı atabilir.
Ama şöyle bir bakarsak estetik olarak erkeğin ilk adımı atması daha mantıklı.
Bence farketmez eğer seviyosa kızda adım atabilir. Sonuçta herkesin duyguları var ve bunu dile getirmek ayıp bişey değil.
Öncelik tabiki erkeğin ama kızlar da ilk adımı atabilir diye düşünüyorum :)
tabi olabilir ama genel de zaten öyle demiş
Peki siz olsaydınız napardınız? Artık yorumları gördünüz bir fikriniz vardır herhalde..
benlik bir durum yok ki ben anket yapmak için sordum :) Benim her konuda zaten bir fikrim var :) Fikir çokkk bende.. şu an bu hissiyatta da değilim :)
Bence erkek atmalı ilk adımı ama önce bunun için bir nedeni olmalı konuşmaya başlamak için okul olur. Direkt konuya girer olur. Konu dediğim sohbet konusu falan . . Hoşlanıyorsa zaten zamanla cesaret toplayıp teklif edecektir.
Sizi tebrik ederim aslında bu sözleri söyleyeceğinizi bir nevi olsun aklımdan geçirmiştim içime doğdu :) Erkekler bu konuda çok cesaret edemezler acaba benim teklifi mi kabul eder mi sevgilisi var mı vb bir sürü şeyler kadının tuzu kuru tabiki
teşekkür ederim çok naziksiniz :) bu arada bana sorduğunuz için soruyu teşekkür ederim kimsenin aklına gelemedi bir de soranın fikrini alalım diye :)
Rica ederim :) Ama bir gün o hissiyat sizi farklı duygulara götürecektir...
ben eşimin bana olan duygularını biliyordum, söyledim ondan hoşlandığımı. iyi etmişim.
Beyler bayanlardan bayanlar da Beylerden bekliyor galiba :) sonuçlara göre.. Unutulmamalıdır ki keşke dememek için atmalı insan ilk adımı 😊
Fedakarlık önemli. Kimin adım atması gerekiyorsa o an o adım atmalı.
fedakarlık gerçekten önemli ama kızlar atarsa bir değişik algılanıyorlar
Rilk adimi atan kizin aklindan suphe ederim , herkees fitratina uygun davranmali Allah kadini yarattiki erkek pesinden kossun :)
ilk adımı nerede olursa olsun erkek atmalı ama sağolsun bizim kızlarımız salak saçma tepki verdikleri için biz erkeklerde bıktık
Kabul edelim ki bir kız ilişkide ilk adımı attığı zaman erkek o kızı çok umursamıyor
Umursamaz çünkü insanın fıtratına aykırı bir kere.
bence de umursamıyorlar
Siz cok mu umursuosunuz sanki
Aynen öyle umursuyoruz :)
bencede erkekler atmalı ama kızlarda erkeği ilk adımı aticak sinyali vermeli istiyorsa tabi 😉
Bence kiz belli eden taraf erkek ikiskiyi baslatan taraf olmali
süper
Bence kimin ati önemli değil kim daha çok beyeniyosa gidip o atabilir :)
tercihin hangi taraf olur peki?
Her zaman ilk adımı erkekler atar kafasından kurtulunmalı bence
neden ki?
Seven ya da hoşlanan kişi zaten ilk adımı o atsın demez bunlar karşılıkşı şeyler mesela karşımdaki 1 adım atıyosa ben 10 adım atarım bunlar güzel şeyler
kız erkek diye olay olmamalı bence hislerine önem veren saygı duyan ilk adımı atmalı. gerisi boş heves.
Bence seviyorsan kız erkek farketmez belli edeceksin. Şansını deneyeceksin ;-)
Güzel bir ilişki için kız hoşlandığını belli etmeli erkekde hoşlanıyorsa çıkma teklifi etmeli
kız teklif etmemeli yani kızların teklifine karşısın?
Ee tabi 1 kere ettim red aldm.. Ama kız benden hoşlanıyormuş öyle duymuştum
Sevgili prenslerimız ilk adımı atmalı ki biz de onların prensesi olabilelim...
güzel cevap :) beğendim
Kimin attiginin bir onemi yok onemli olan mutlu olmak...
orası öyle de bazıları önemsiyor :)
:)))
Adım hayırlı olduktan sonra ister kız ister erkek atsın, adımlar aynı (mutlu sona) yere götürecekse kız çocuğunun üstüne çıksın birlikte atsınlar adımları..
Yani bence erkekler çünkü kızlar ilk adımı atınca ne kızmış böyle kız mı olur insan azıcık ağır başlı olur ne şeymiş falan tarzında düşüncelere yol açar açıyor
Kızlar adım atmak zorunda değil ama biraz gururunu yakması gerekiyorsa yakacak bu coolluk sadece Türkiye'de var l*n
türk erkekleri işte kızlara adım attırmayı bir şey sanıyorlar :)
^.^ Yahu neden atmak zor geliyor kızlar için, şartlar değiştirir ki durumu eleman adım atmasam da olur diye no problem diyebilir 2-3 tane alternatif kız vardır
İş görüşmesi gibi seni neden seçmeliyiz ;-P über etkilenip aşık olmadıkça adım atmayabilir yani kim daha çok istekliyse o atsın
Erkek Tarafının açılması daha doğru ama erkek utangaçsa açılamaz :) e o zaman kız hiç açılmaz herhalde :d sonuç olacağı varsada başlamadan bitmiş olur :)
yoo bana teklif ediyorlar utanmıyorum ama bilerek teklif etmiyorum kız sinyali çakıyor ama ben bakmıyom bile kız merhaba tanışabilirmiyiz dedi karşıma oturup
He Her Kızda Gelip Sana Tanışabilirmiyiz dicek dimi :)
Cesareti olan. Bu arada kızlar atınca yanlış anlaşılıyor diyorsun aracıyla birlikte ilk adımı atan kızlar da hiç az değil. Ayrıca direk söyleyenlerde tanıyorum ve kimse bir tuhaf düşünmedi
Bence seven atmalı erkeklerde bir yerde pes ediyorlar (umudu kalmayınca) o yüzden seven sevdiğine sevdiğini söylesin.
oda doğru gizlemek doğru değil
ama sence hangisinin ilk atması daha uygun
Erkegın ama kızında ona karsı bos olmadıgını bellı etmesı lazım
Erkekler atmalı tabii... bu olay yaratmyor ama kzın atması farklı alglanabilr o yüzden erkek ilk adımı atmalii
neden erkekeler atmalı peki?
Ya nebiliyim kim seviyosa ilk adımı o atsın derim fark etmezki seviyosun sonuçta olursa olur olmazsa çay demleriz :D
Çay iyidir
Aynen :)
Sanki erkeğin atması daha iyi gibi
Senin dusuncen saygi duyarim ama ben cekinmem soylerim
Bence guzel bir ilişki istiosak hem erkekler hem kizlar birsey yapmali.
katılıyorum bence de @aşkkolik
Eskiden erkeklerdi ama şimdiki erkekler biraz şey 😄 kızlar daha cesur ama erkekler atmalı
Kızlar daha cesur değil artık günümüz kızları %99 orsp oluyor o yüzden
Erkekler de öyle o senin bakış açın içiniz fesat sizin be
Al işte bazı erkekler kızlar adım atsın demiş Arkadaşın düşüncesinde olan kişilere Bu durumlar ters , banada.
:) ters tabi nerede kaldı eski cesur erkekler rol değiştirdik biz adım atıyoruz artık pısırık oluyor bazıları
kızlar ufak bir cilve yaparsa eğer erkeklerde 10 adım atarlar. Mesele teklif etmek değil, gel artık bana teklif et derse kızlar eğer erkeklerde gönül rahatlığıyla açılabilirler.
onu derse bir kız kendini küçük düşürmüş olmaz mı?
neden küçük düşürsün ki çok saçma herşeyi de erkeklerden beklememelisiniz.
ben eğer reddedilme ihtimalim varsa teklif falan etmem, o riski göze almam. Çoğu da benim gibi düşünür
Genelde ilişkinin başlayıp başlamayacağını kadınlar belirliyor.
İlk adımı kimin attığı değil de nasıl attığı önemli bence.
ne onemı varkı aslında bunun onemlı olan ıkı kısını bırbırını ıstemesı yeterlı
Erkek atmalı bence. Ama onu ilk adımı atması için bir bakışıyla ya da gülüşüyle cesaretlendirecek olan kadındır.
Erkeklerin atması gerekli bencede yani.:)
Güzel bir ilişki içinde iki tarafında emeği gerekli.:)
Bayanlar atmali, ilişki durumunu beleirleyen bayanlar dir bence..
Tabiki erkek atmalıda kızda odun gibi durmamalı sevdiğini biraz belli etmeli gidipte senden haberi olmayan birinede gel sevgili olalım denmez
Kız deniz feneri erkek kaptan ilişki liman ikisine iş düşüyo
Aya çıksanız ilk adımı aydan beklersiniz sevgili bayanlar
abartma ya :D
abarttıysam özür :D
olayın gelişine göre degısır be o ama ısrar eden daha cok sever haaa
İlk adımın kimin attığının önemi yok, geri adım atılmasında..
onu da ben yapacaksam erkek ne iş yapacak ki zaten.
Erkekler atmalı çünkü gerçekten çok sevse dahi bir kız açılırsa kötü yorumlar yapılabilir.
aynen kızlar için açılmak çok zor bir durum :/
Bence erkek dediğin erkekliğini bilmeli. bir kızı da o duruma düşürüp egolarına yenik düşerek şımarık sevgili mattosu na girmemeli.
Kizlar utaniyo diyelim işte yaziktir erkekler atsin da sorun cozulsun ^^
Normal olan bir ilişkide; kadın belli eder, erkek ise gerekeni yapar..
Her iki tarafta kendisi gibi olacak ne bu kek tarifimi vericez...
kek değil ilişki bu :) kek de gerçi bir iletişim aracı birbirini seven gençler birbirine kek yapar :)