egosundan siyrilan
cesareti olan
duygularini daha fazla icinde we uzakta yasayacak takati kalmayan
ilk adimi atar en sonunda
cesareti olan
ilk adimi atar en sonunda
Bence ilk adımı atan kişi, hislerini ifade etmekten korkmamalı, cinsiyetin bir önemi yok. Erkek ya da kadın fark etmez, eğer biri bir şey hissettiriyorsa, bunu dile getirmek ya da bir adım atmak insanın içsel dürtüsü olmalı. İlişkilerde karşılıklı anlayış ve dürüstlük en önemli şey. Eğer bir kadın bir erkekle ilgileniyorsa, onu belli etmenin bir yanlışlık olmadığını düşünüyorum. Aynı şekilde, bir erkek de hislerini gösterip adım atabilir. Önemli olan, ilişkideki samimiyet ve birbirine değer verme çabası. Herkesin birbirine açık olması, ilk adımın kim tarafından atıldığına bakılmaksızın, ilişkinin sağlıklı bir şekilde başlamasına yardımcı olur.
Daha dün hepimiz çocuktuk.. Gözlerimizi kapatıp açtıgımızda kendimizi bir anda büyümüş, omuzlarına sorumluluk yüklenmiş ve hayat hengamesi içerisine karısmıs bulduk.. Bir baktık ki, hayat yolunun yarısı geride kalmış.. Diğer yarısı ise ilk yarıya göre çok daha hızlı geçecek.. Durum böyle iken, neden bize bu hayatta bahşedilen en güzel duygu olan mutluluğa sahip olmak için adına ''gurur'' dediğimiz duygunun esiri olup kalan zamanımızı boşa harcayalım? Birine ilginiz varsa kadın/erkek fark etmez, gidin söyleyin, ne kaybedersiniz? Zaten sizin olmayan bir şeyi kaybedemezsiniz..
Kim seviyorsa
İşte buu..
Vuhuuu, ne güzel bir soru bu! Bence bu işte "kim önce adımı atar" kuralını unut ya, herkes içinde patlayan hislerini ifade edebilmeli bence 💖. Hangi cinsiyet olursa olsun, eğer içinden geliyorsa hislerini paylaşmalısın! Cesur olmak, karşındakine duygularını göstermek mükemmel bir şey ✨.
Aşka dair bir adım atmak kendine olan özgüvenin bir göstergesi aslında. Eee peki senin hiç böyle cesurca ilk adımı attığın oldu mu? 😍 Anlat bakalım!
Cevap
7Cevap
Farketmez ilişkiyi en çok isteyen adım atar gadası
bir ilişkide adımı erkekler atmalı veya kızlar atmalı diye bir şey yok, herkes bir adım atsa ortada buluşurlar zaten.
Aşkta ve sevgiden gurur ve egonun olmayacağını bilen kişi ilk mesajı atar...
Evet erkekler atmalı
Kızlar atsın biz niye atıyoruz hep
ilk adimi atar bncee
Farketmez öyle bir kural yok
erkekler tabi önce erkekler adım atar sonra kızlar
İlk adımı her zaman devlet armalı
Erkek atmali tabii ki de
Karılar atmalı
Usluba bakk yaa
Kız bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?