AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
446Cevap
ilk kim hissettiyse o ya da en cesaretli olan. genelde bu erkek olur
2 tarafta insani duygular beslesin, birbirlerine hoş görü ve saygı göstersinler. Kimin ilk adımın attığı önemsiz...
Kimin içinden seni seviyorum, deme isteği ya da evlenme isteği daha çok geliyorsa, o atsın bence.
Aldım verdim oynanacaksa eğer genelde küçük olan ilk adımı atar. Nezakettendir.
Bu konu duruma göre değişecektir kesinlikle erkek veya bayan denemez.
Bir iliskide böyle bir sacmalık olmamalı bence. fark yok kız da atabilir erkek de.
ama sanki bir tarafın atması daha doğru gibi
açıkcası fark etmez ilk adımı ben her zaman atmaya hazırım da
sonrası adımlarımızın yatak odasına yönelmesi şartıyla
erkekler atsa abaza dersiniz kızlar atsa kaşar dersiniz
Bence ikisi de denmese ne güzel olur :)
heeeeeeçç
aynen :) sonunda beni anlayan biri çıktı :)
yalnız değilsin bacım :) artık ben varım :D
tüm sorunlar üst üste binse ne çıkar
tüm sorunları çözer mecnun çınar :)
Mantık erkek diyor. Gönlüm kızlardan yana :D Aslında şöyle diyeyim: Kızların bu konuda çekingen olmamasını isterim. Fakat Türkiyede bu iş çok zor. Hemen damgayı yer kızlar.
seven tabikide. erkek ya da kız demek yanlış onlar kendisine güvenmeyenler. eğer seviyosa insan sevmeyi beceriyosa sonucundan korkmamalı.. o yüzden sevdiği müddetçe bırak adım atmayı bence koşmalı..
anketin gösterdiğini özetlersek kızlar erkeklerden, erkekler kızlardan bekliyor (çoğunluk için konuşuyorum) ama bence beğenen, hoşlanan taraf cinsiyeti ne olursa olsun adımı atmalı.
Abi erkek edince mal gibi kalio hayir diyince ama kizlara hayir çek hele bir valla nasilda kurtuluolar anlam veremiom erkekler daha duygusal bu konuda hic degilse
Tabiki erkek atıcak , valla beklerseniz kızlardan yok ilk adımdır , ilk mesajdır ağaç olursunuz diyim size.
ağaç olursunuz :D iyi cevap :D
inatla bekliyip onu kızdırıp onun teklif etmesini bişeyler yapalım demesini beklemek daha haince gibi olsada ego tatmini için güzel ama aynı anda olsa daha süper ben sana bişey sölüyecem diyerekten
Tabikide erkekler açikcasi ben bir kız olarak adım atamam utanırım sadece bakarak falan belli ederim
Cevap veremedim :D Duruma göre desek?
Ama genellersek erkeklerden bekler kızlar. Nedense...
erkek atacak tabiki. Kadın atarsa erkek sonradan yüze vurur çünki.
En iyisi İkisinin de aynı anda açılması. Bu duyguyu yaşayan insanlar çok şanslı :)
Niyet ciddiyse erkek adımı atar, kadın beğendiyse ilişkiye yön verir.
İlk adımı her iki cinste atar yerine göre, attıgı adımlar degişir :)
ne farkederki sevdikten sonra insan gurur yapmamalı bence
Erkekler ilk adımı atcakki sonraları zaten kız da karşılığını verir
hangi taraf cesaret edip atarsa o taraf daha aşık bnce :)
Erkek adım atarsa bir ilişki için 10 adım birden atılmış olur yoksa kız boşa kürek çeker
Gecti artik illa erkek şeyleri cesaret eden atsin ulan adimi np yani
hala gecmedi malesef. daha zaman alacak, sağlam bir mücadele oluyor :) bu anketler %50-50 çıkmadan olmaz bu iş.
Seven aileden ister. Namuşlu insan burada adam kadın aramaz. Şerefsi9zlik yapmayın
Olaylar spontane gelişsin hacı kasmaya ne gerek var
nasıl oluyormuş o :)
Yani anlık gelişsin iki taraf da çaba harcasın :)
Bence erkek atmalı kızlar bu konuda daha çekingen çünkü
biz daha çekingeniz ama çekingen olan da baya erkek varmış
Her şeyi kızlardan beklemesinler yaa ilk adımı erkekler atmalı
Bence de
yerine göre değişir baktım çocuk elden gidiyor basarım itirafı :)) baktı ben gidiyırum bassın itirafı olay bu :))
Güzel bir ilişki için gereken iki şey vardır sadece... Sevgi ve vicdan.. İkisi varsa her şey var demektir. Saygı, sadakat, özveri, dürüstlük vs..
Genelde erkekler gözüksede bu durum kızlar tarafından süistimal edildiginden ortada kalıyor... ama Çogunlukta erkekler atıyor...
olay doğal akışına bırakılmalı bence. seven insan gözlerle de ifade eder söylediklerini illa söylemen mi gerekiyor?
Erkek kadınını sahiplenecek koruyacak kadını da ona sadık olcak sorun olmaz bide ilk adimi seven atar bir sekilde
Erkek atacak ağaa.. Yok öyle doğanın kanunu bozamazsınnnnnnn :)))))))
Doğanın kanunu :)))
Ne eksiliyonuz oglim. d. d
Erkekler Çünkü Ben Kizdan Adim bekledigimde hep kizlari kaciriyorum maalesef :D
hadi ya üzüldüm :D
Ben gidip söyledim o da bana aşıkmış zaten çokta iyi çokta güzel oldu 😏
çıkıyorsunuz şu an yani
Yess 8 aydır cıkıyoruz ☺️
Erkek atar abaza olur.
Atmaz, özgüveni eksik olur.
Karar verin kızlar
Ortası :)
Ortası tam olarak neresi oluyor?
Az biraz ipucu verin de sitenin erkekleri de faydalanıversin.
Gariplerim orta direk kaldılar. Acep ne yapsak derdine düştüler.
kızların verme ihtimaline göre verecekse olur :D hem adamın ağzına düşecek kızlarda oluyor onlar ne ayak anlamadım gitti
Bence kızlar atmalı ilk adımı :) Çünkü erkekler birinden hoşlandıklarında çok çekingen oluyorlar :)
Biz daha çekingeçiz :)
Sizin işiniz daha rahat, satıcıyım tuzum kuru misali. Pazarda gelen tekliflerden size en uygun olanı değerlendirebiliyorsunuz.
erkekler kızları demiş kızlar erkekleri demiş :D yok bu konuda uzalaşamayız
oy oranları öyle demiyor ama :)
erkeklerden A diyen B diyenlere göre daha fazla yani...
öyle demek ki çekinenler fazla ama biraz bölünmüşlük var :)
evet baya bir bölünmüşlük var :)
ha erkek ha kız fark etmez adım atıldıktan sonra karşı cins odunlaşmasıın yani götü kalkmasın yeter
Ahaha :D neden böyle dedin?
erkeğin adım atması daha önemli benim için Ne bileyim diğer türlü absürd kaçıyor.
neden erkekler açsana biraz :)
Her bku erkek yapsin sen bisi yapma aman biyerine bisi olur
Yaşadığın toplum yapısına bakarmısın Biz ailelerden ne gördüysek bu şekilde gider İstisnalar var tabi onlar hakkında da iyi şeyler düşünüldüğünü sanmıyorum. Kendi adıma konuşayım bende adım atmam ama hissettiririm bir şekilde Sözlere gerek kalmaz. Umarım anlaşılır açık olmuştur :)
Ayrıca Kızlarıdan öncelik bekleyen Erkekler Kendi Yakınlarına gelince Çelişki içine düşer kendi içinde ;)
Aynen öyle olur :) benim anlayışım bu Erkek de kız da karşılıklı ödün verecek zamanı geldiğinde uygun şekilde. ve işimize geldiği gibi konuşmayalım.
birisi seviyorsa kız veya erkek fark etmez söylemeli. sevgi cok değerli bir şeydir boşa harcamamak gerekir.
kız seviyorsa eğer kendini erkeğe farkettirmek için atmalı atabilir yani bunda garipsenecek bir şey yok. Seven tarafa bağlı bence
Ilk adîmı tabikide erkek atmalı ilişkiyi sürdürmek için de her ikiside
zaten karşılıklı aşk olmadan yürümez haklısın
Yani
Erkekler atsin sonra aklimiza bu kiz kasardi acaba herkezemi bole gibi sorular gelior
bence de erkekler atmalı
insanlar buna alışmışlar sonuçta
Erkekler kızlardan bekler kızlarda erkeklerden kimse adım atamaz herkez sap kalır.
anket sonucu işte :)
Karşındakine göre davranır insan, ben karşımdaki kişinin benden hoşlandığını anlarsam bir şekildee konuşurum
Erkek milleti salak ya ne anlar adımdan genelde kadına uçan tekme atar iftira atar kurşun atar
bunu bilmeniz de aydınlanma için bir adım ama :)
%90 ı denyo boş ver gündüzleri de fotosentez yapıyorlar o derece işsizler
Ahaha :D kendini de ayırmıyorsun galiba :)
kadın beğenmişse beklemez mutlaka gider alır ya da yolu açar.
sanmam ya herkes bir değil ki
hayırlı işte acele etmek gerek demiş atalarımız. bu konuda hızlı düşünüp çabuk karar veren hatun mutlaka istediğini elde etme ihtimalini yükseltir.
Kızlardan bir kişi bile kızşar şıkkını seçmemiş 😁😁 ya niye bir kız ilk adımı atsın ne saçmaa
seçenlerin fake olma ihtimali ne sence :)
erkek atmalı ama kızda hiçbir ışık yoksa erkek boşuna atlamamalı kızlar hoşlanınca adım atmasa bile belli ediyor yakın davranıyor
bence de böyle olmalı aksi halde kötü olur iki taraf için de
Istedigin kadar adim at bir kiz istemezse erkekle konusmaz ama erkekler acik hedeftir kiz sohbet etmek isterse genelde kabul ederler iliskide de bu böyle kanimca
her iki tarafta koşmalı hayat öyle bekliycek bekleticek kadar uzun değil kanka
Kim çok seviyorsa o daha önce atar adımı.. İlk atanda kazanır..
Hadi bunun cevabını buldunuz diyelim. Eşcinsel ilişkilerde ne olacak?
Bana bir adım gelene ben 10 adım gelirim. Yani kızlar atmalı
Fark etmez. İlk adimi bende atabilirim bir bayan olarak.
İlk adımı kızdan bekleyen erkek ne biliyim gerizekalı giibi bişey