AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
446Cevap
Ben erkegim sevdiğim kadını sahiplenirim diyosa tabikide ilk adımı erkek atacak. Hatun dediğin asil durmalı ilk adımı erkekten beklemeli gelmiyosada kendi kaybeder :)
Ilk adim atarim yakla bilmediysem koşmam onunda adim atmasini beklerim eyer yaklaşmiyorsa bende uzaklasirim ne kadar az deyer verirsen o kadar ayaklar yere basar
bence erkek atsin bir zahmet, 9 ay cocuk biz karnimizda tasiyoruz dogum sancisi biz cekiyoruz 2 sene oykusuzluk biz cekiyoruz, bir zahmet de ilk adim onlar atsin bunuda bizden beklemesin bir zahmet.
askere de siz gidip genç yaşta telef oluyorsunuz zaten.
Gnel olarak hepsini sen yapıyosun sandım bir an için öyle bir içten yazmışşın ki :)
haha dogru ya dogru, ilerde de dusunmmek gerek yemek yap ev temizle cocuk bak ise git calis ooohooo bizede acin yaaaa, o gunlerde gelicek simdiden bile dert yapiyorum @RealyMann
Bizde sizinle aynni aci cekiyoruz daha fazlasi bile. @trudodyr
Kızlar atmalı kafalardaki kız sevdiğini söylüyorsa kezban olgusunu yok etmek için ya da aa kız bir de teklif ediyor olgusunu kaldırmak için ama ben ettim mi? Hayır (sanırım egomdan ötürü) :D
Geliniz batsınızıdı.
Türkiyedeki kızların genel sorunu bu zaten :) ben kızım o gelsin psikolojisi bunlarla bir yere varılmaz geçin artık şunları bişeyler hissediyosan cinsiyetine bakmadan peşine düşeceksin. kaybedecek hiç bişeyin yok en fazla yok der ki bizim erkeklerinde yok diyeceğini hiç sanmıyom :D
arkadas ilk adem havvanin pesinden gitmis eger havva ademin pesinden gitseydim durum degisirdi. ulan adem biraz sabir etseydinya havva zaten sana kosup verecekti.
Kimin sevgisi daha ağır basıyorsa zaten ilk adımı atıcaktır dayanamaz eğer ki sevgi yüreğe sığmayıp taşarsa karşı tarafa böylelikle açılır hırçın bir şekilde hemde ve bu en güzel olanıdır bence.
Kız kendini ezdirmemeli bence yani sürekli erkegin her istediğini yapan biri olmamali ozaman erkek onu kullanir erkekler daha cok zor olanlari seviyolar bence
Bence kız kendini belli edip ilgi çekip ortamı hazırlamaları ve balığın ağa takılmasını beklemelii.. Ama asla kendi atlamamalı.. Sonuç olarak o adımı erkek atacak bitti. 😂
sebeb
Çünkü kızlar hooop diye atlayınca yanlış anlaşılabiliyor ve "yollu" diye tabir ediliyor. Ortamı hazırlaması yeterli olur bence..
Kız atmalı. Erkekler daha anlayışlı bu konuda. Kızlarda tersleme durumu söz konusu. Ne yapacağıda belli değil.
Seven erkek bir zahmet o riski göze alsın
Sizde oturun bekleyin. Yüzük bekleyin hediye bekleyin iltifat bekleyin anlayış bekleyin ufak bir itiraz edincede bir sürü laf edin. Oldu canısı =)
Gecmis zamanda yasiyan modern insanlara gore erkekler fakat zamanimizdabir farki yok istiyor arzuluyor ve beraber olmak istiyorsan ilk adimi atacaksin ki sonra baska bir adim atilmasin ve pismanlifin ile bas basa kalma...
Bir ilişkide bir zahmet artik ilk kizlar adim atsin. sıkıldim artik her defasinda hayir cevabini duymaktan. aglayacam ya:(
neden ki?
atmam ilk adım ömrü hayatımda hiç ilk adım atmadım onu da geç birinden hoşlandığımı belli etmem için bile karşı tarafın ilgisinin olduğunu hissetmem lazım yoksa asla belli etmem bilemez yani
bonjourrr biz evde kalıcaz bu gidişle :)
Bence bir kurala bağlanmamalı böyle iki şık gibi mesela... Rahat , relax olacaksın... İki taraftan biri öpüşmek istediğinde çekinmeyecek.. ;D gibi gibi işte...
Kızların dili başka kalbi başka söylemesin yeter. Biz erkekler olarak adım atmaktan çekinmeyiz. Ama böyle davranışlarınız tüm kızlara olan güveni sarsıyor.
İlk adımı erkekler atar. Sonra kız karşılık verir. Böyle karşılıklı olarak ilerler.
Ilk adımı atmak erkeğin işidir ama erkek çok utangaç ise kız tarafından bir yardım eli uzatılmasında bir mahsur yok bence :)
bugüne kadar olan aşklarında ilk adımı sen mi attın?
Bugüne kadar 1 kere aşık oldum zaten, onda da ilk adımı atmamistim olaylar kendiliginden gelismisti
nasıl oldu anlatsana?
Ya kar yağmisti her taraf kar tutmustu falan biz aynı siniftaydik zaten işte kar savaşı gibi bir sey yapmaya ciktik lise sondayiz ama bu sirada :D Sonra bizim okulun terasinin üstündeki böyle üst geçit tarzi bir yer vardi tamamen kar tutmustu bu oraya girdi çıkamadı girdim onu tasiyarak cikardim bir de 1.76 boyunsa falan bir kızdı benim onu öyle tüy gibi taşıyabilmemden etkilendi önce orda bir gülüştük gozgoze geldik öyle bir elektriklenme oldu sonra devamı geldi böyle başladı yani :)
aşk için bir adım beklemeyin madem her şeyi beraber yaşayacaksınız adımızlarını da beraber atın ki düşmeniz zor olsun saygılarımla
soru benlik değil zaten öylesine bir soru :) teşekkür ederim görüş için :)
rica edereim ben soruya cevp verdim sadece
Ilk adimi erkek atmali cunku bir noktadan sonra iliskileri kadinlar yurutur bari basta biraz yorulsunlar :D
Kızın ilişki yurutenine hic denk gelmedim şuana kadar :D
mantıklı bir yorum olmuş katılıyorum :)
Kadın veya erkek farzetmez. Zamanın kıymetini bilen kişi + cesur olan kişi ilk adımı atar. Sevgiler.
Boşver İlk adımı kim atmalı olayını.
Sevsin Kadın Erkeği Sevsin Erkek Kadını
Karışsın birbirlerinin adımları
Aşk varsa bırakın çalımı
Çalsın gönlünü el kızı-el adamı :)
Falım sakızdaki maniler gibi oldu la :D
Senin mantık biraz değişikmiş :)
Güzel diye bir iliski yok arkadas en sonunda her erkek hayvana dönüsüo. Allah topunun belasini versin.
Erkekler ya
kız yapınca kötü oluyor bence her zaman erkek ilk adımı atmalı kızda Seviyosa gerisi gelir zaten
Aynen kızlar atınca kötü oluyor
Ilk adimi ben attim. Atmasaydim şu an birlikte olamazdik belkide. Eger karsindakine guveniyorsan kimin atacagi onemli degil.
Asla yapmam diyodum ama kocaman kocaman adımlar attım. Daha bir şey olduğu yok :(
gururun incindi mi peki?
Benim durum biraz karışık ama son büyük adımı 1 2 ay sonra atıcam baya, bir yere çağırıp " böyle böyle ben seni seviyorum" diycem yüzüne karşı. o zaman redderse baya sarsılırım heralde.
Oy sonuca ne guzel oyle. Herkes karsi taraftan bekliyor.
Sonra vay efenim benim neden sevgilim yok.
aynen bu anket bence önemli bir sonuca dikkat çekiyor
Bir kiz askinda olse adim atmaz atmamali bana adim atan kizi ben ciddiye almam
bence de :)
Bir erkeğe adım at bak yıllarca söyler kızlar şımartmayın beylerii
aynen yanlış anlarlar falan gerek yok
Erkekler atmalı ama kızlarda cesaretlendirmelo karşısındakini , naz yapayım biraz sürünsün algısından kurtulmalısınız, yapıcaksanızda tadinda olmalı, erkekleri çok yıldırıyor
Bakış ları sayarsak kızlar bakacak ki erkekler onunla ilgilenecek doğaya bak dişiler koku salgılıyor erkekler koklayıp yanına gidiyor sizden ilk ışık gelmezse erkek nerden bilecek senin düşünceni
her iki tarafta birbirine sinyal vermeli. genellikle kadinlar hoslandigi kisiye karsi soguk davraniyorlar ve yüz vermiyorlar. olmuyor iste. niye sizde bir adim atmiyorsunuz?
Bence her iki tarafta ilk adımı atabilir bir mahsuru yok
orası öyle de tercihin hangisidir ?
Öncelik tabi erkekler
bence de :) teşekkür ettim cevap için :)
İki tarafta olucak Kız da yeri gelirse seviyorum l*n dicek ne öyle * kız naza kaçsın başka i**nelerde Ekmek çıkarmı diye yavşasın sonra nerde aşk nerde yatak belli değil. AŞk bu l*n aşk zaten içindeki duyguları bastırabılıyorsan o aşk değildir.
Her ikiside atacak diyelim erkek atamıyor kız atsın herşeyi karşı taraftan beklemek saçmalık yok o ilk konuşsun yok ilk mesaj atsın saçmalık bence seviyorsa iki taraf her ikiside bir şey yapmalı
Katıldım :) Güzel bir yorum olmuş peki sen hiç birine teklif ettin mi?
Seviyordum gittim söyledim sonuç değmezmiş ^-^
=^-^= olsun en azından keşke demeyeceksin :)
seni reddettiğine göre o kaybetmiştir.
Diyorum pisman etti cunku neyse bosver gitsin canim =^-^=:)
tamam üstelemiyorum :)
Bence kızı erkeği yok bu işin. Hızlı olan kazansın:))
Bana göre ilk adımı seviyosan karşı taraftan beklemek çok saçma kız ya da erkek ilk adımı kimin attığının ne önemi var :))
bence artık bunun fark etmemesi lazım kız erkek ne farkeder kim ne hissediyorsa gitsin söylesin
o da doğru :D
Ne bileyim yaa.. ikisi de atabilir ama türkiyede erkek atmalı..
Türkiyeye özel bir durum var doğru :)
Eskiden erkekler atardı hep, Ama zaman o kadar değişti, her şey o kadar değişti ki artık kızlar atmalı derim. bir o mu aynı kalsın olmaz yani :/
erkeği kızı yoktur bunun haksız olan kimse o atmalı adımı.
haksız derken :D
Ben yanlış anlamışım soruyu sadece başlığı okudum :) tabii ki de erkek.
Erkek atmalidir deye dushunuyorum amma bazen erkekler cok trip yapiyorlar o havali yakisiklilardan bahs etdim)
havalı yakışıklılar çok egolu oluyor :D
her iki tarafta ilk adımı atabilir bunda büyütülecek birşey yok. Madem kadın ve erkek eşit ozaman ilk adımı erkek atmak zorundada değil :)
Erkek almalı canım öyle daha iyi oluyor
fuocoturco ya söyler misin kime adım atacakmış
ki ona açıyorum
Söyleyemem ki :)
Kızlar atsın seçen taraf kızlar nasıl olsa seçilen erkekler genelde. Aslında biz erkekler daha utnagacız nu durumlarda kızlar daha rahatlar.
Aslinda seven. insan gider konusur ama malesef biz kizlar genellikle erkeklerde bekliyoruz ilk adimi
Evet anket sonucu da onu gösteriyor zaten :)
Bence kizi erkegi olmamali. Kim bisey hissediyorsa adimi o atmali. Ama malesef kizlar atinca erkegin bir taraflari kalkiyo o konuda hem fikiriz.. Yasadim gordum
erkekler atınca kızların kalkmıyormu
Hayir kizlar bu tarz seylere daha aliskin o yuzden
Kadınlar diyorum. Çünkü erkek reddedilince kadından daha fazla kötü oluyor. Mesela özgüveni kırılıyor ve yıllar geçsede düzelemeyebiliyor.
Tabi ki de erkekler ilk adımı da biz atacaksak bırak yani erkek falan olmasınlar artık.
Erkek olmanın bununla ne alakası var
Valla çok alakası var her şeyi biz mi çekeceğiz ya ilk adımı atın bir zahmet.
ne çekiyorsunuz sorması ayıp :)
Hey Allahım evlenme teklifini biz yapalım mı ister misiniz? Diz falanda çökelim?
ego ya bak ya :D biz onları yapıyorsak erkek oldugumuzdan değil değer verdiğimizden yapıyoruz :D sen bu kafayla 50 yaşına kadar evde kalırsın
Ahaha sen öyle san ;) Egolarım yüksek evet sorun mu?
ego benlik demektir bir yere kadar kötü değil ki :) herkesin vardır bir egosu sonuçta :)
Kisacasi bana gore iki taraftada reddedilme korkusu var
Güzel bir cevap daha
Ben hep erkeklerden bekliyorum ama hala sap gibi ortadayim.
ben de hep kızlardan bekliyorum, ben de sap gibi ortadayım :)
sen istisnasın ama.
A diyen erkeklerin çoğu bence yalnız
Bence Erkek ilk adımı atmalı fakat ; bayanlarında empati yapması gerek. Çünkü bir anda adım atamıyoruz. Hele ki karşı taraf red eder diye açılmaya bile korkuyoruz.
Karşı taraf yani bayanlar atmalı. 1 aydirli utanıyorum konusamiyorum keşke o konuşsa keşke karşılıklı olsa :/
kimle konuşmak istiyorsun ki bu kadar
Biri Var ya işte. Ama konusamiyorum anlatamıyorum içimde tamamen
Artık bu sorunun Anlamı hic kalmadı!!!
Adımları hep dişi ler atıyor. .
gerçi eskiden erkeler atardı diyenler cikablir... oda yanlış
dişi kuyruk sallamasa erkek yola çıkmaz. .;)
bence seven atmalı hep karşıdan beklemekle olmak fedakarlıkta yapmak lazım
sen hiç attın mı peki?
evett
bence fark etmemeli kim duygularından eminse ilk adımı atmalı eger ilk adımı erkek atıcak diye bir kural belirlememeniz lazım kızlarr :D
Bencede erkek atmalı ama kızlarda lütfen işi zora götürmesin ya da erkeği peşinden koşturtmasın lütfen :D
Ilginc bir istatistik cikmis şu an itibariyle :D
Ozetce ks li uyelerimiz karsi cisten ilk adim bekliyor :D...
Guzel bir iliski icin
uyum
durustluk
sadakat
olmazsa olmazlardan.
kızlar alttan almalı erkekler doğal olarak gösterilen ilgiyi eksik etmezse sorun olmaz, ilişkide kimin adım attığının önemi yok
Kızlar erkekler erkekler de kızlar demiş.. bence seven söylesin bitsin bu iş.
aynen :)) sıkıntıdan kurtulsun çiftler :)
Gorunuse gore kizlar ilk adimin erkekler tarafindan atilmasinda hemfikir, ama erkekler degil. Toplum genelini enkete gore acilarsak, 114 kiz erkekelrden adimi belkerken gocecek dunydan.
Erkekler atmalı. Cünkü kizlar atinca ksar oluyor (!)
önyargıdan bunlar hep ama haklısın kızlar bence de atmamalı
Evet kesinlikle öyle
kaşar olmuyor zaten kaşarlar
@AlberttEnstein varan 1