Sevgilim dün bayağı eski sevgili muhabbetleri açmıştı bugün sabahtan itibaren soğuk konuşmaya davranmaya başladı bunu dikkate almaya başlamalı mıyım benim düşüncem ona belli etmeden sormadan neden böyle davranıyorsun demeden incelemek
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgili muhabbetleri açtı dedin. Senin esli sevgililerin mi kendi esli sevgilileriyle ilgili mi konuştunuz?
Eski olacaktı.
Kendi eski sevgilisiyle alakalı konuştu soğuma geldi bana zaten bugün de böyle yapınca aklıma takılmaya başlamaya başladı açıkçası
Eski sevgilisini özlemiş olabilir. Bir ilişki içerisinde eski sevgili olayları konuşulmamalı, konuşuluyorsa sıkıntı büyük demektir.
Evet soğumaya başladım
Direkt sormanı tavsiye ederim. Konuşun bence böylelikle arada problem uzamadan çözülür.
Konuştum fakat üste çıktı birbirimize girdik kendisi haklıymış olabilirmiş diyebilirmiş
Kendisi haklı değil, olamaz, diyemez. Bir kadın da bir erkekte eski kişilerin olaylarını açamaz. Açarsa ilişki zedelenir.
"Aynısını ben yapsam, sana eski sevgilimden, ilişkimden bahsetsem hoşuna gider miydi bu tavrım?" Diye sordun mu? Sorduysan ne söyledi?
Bazen insanlar burnunun dikine giderken, empati kurmasını sağlamak gerekir. Böylece seni bir nebzede olsa anlar. Öbür türlü zeytinyağı misali daima karşındaki kendini haklı çıkarır.
Sordum da beni yerin dibine soktu
Nasıl yerin dibine soktu? Ne söyledi ki sana?
Daha önceden söyleseydin demekki hoşuna gidiyordu dedi
😳 sen ne söyledinnn
Biraz incele eğer soğuk davranmaya devam ederse soğuk davranmanın sebebini öğrenebilir miyim diye sor
Kendisi bu konularda asla açık vermez daha önceden sormuştum söylememişti ama şu an ortada bir şey yokken böyle yapmaya başladı başka birisinden şüpheleniyorum şöyle daha yeni konuşmaya başlamış olabilir
benim de konustuğum kisi soğuk yapıyodu düzgünce sorun mu var diye sordum, o da açıkladı bence direkt sormak daha mantıklı
Sordum birbirimize girdik
Eski sevgilisinden bahsediyorsa kesin eski sevgilisinden haber aldı kafası karışık. bir süre uzak dur ortaya çıkar kokusu
Evet bence de
Benim sevgilimde yaptı ben hemen anladım oda ağzından kaçırdı. zeynep barışmak istiyor dedi. bende okey dedim. sana bir hafta mühlet veriyorum seçimini yap bana net kararla gel dedim.3 gün sonra beni seçtiğini söyledi 3 yıl sevgili olduk güzel bir ilişki oldu
Cinsellik yaşadınız mı
Evet
Şu an sevgilin var mı
Evet var
Onunla yaşadınız mı
O nasılsa aynı o şekilde davranmanı tavsiye ederim
Evet öyle yapıyorum zaten teşekkür ederim
Klasik kadın tripleri. Düzelmesinin en kolay yolu hediye ile şaşırtmak.
Hacım ortada herhangi bir sorun yok maalesef ortada bir şey yokken böyle bir şey oldu o yüzden dediğin geçersiz
Arkadaşım haklı biz küçücük hediyelerle bile mutlu olabiliyoruz kafada kurduğumuz her şey o küçük hediyeyle bile bitebiliyor
@Uzgunvekaramsar hafife alırsam mal gibi kalırım basit düşünüyorsunuz
Baskasini bulmus
Fark etmez ayrılırız biter