6 yaş yaş farkı fazla mi arkadaşlar biz birbirimizi seviyoruz ama annem ilerde sorun olur diyor onun ailesi seni kabul etcek mi falan diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Üzülerek belirtmeliyim mi aynı haneye girince o ilişki boyut değiştiriyor. Erkeğin geç olgunlaştığını da düşünürsek kadın için yük artıyor. Bir süre sonra eşi değil annesi gibi olursan şaşırma. Karşında erkek mi görmek istiyorsun yoksa çocuksu, zırlayan bir yetişkin mi? Sonra aradan zaman geçmiş bir bakmışsın yanlış yoldasın. Geçen zamana yazık. Şimdi toz kondurmak istemeyeceksin biliyorum, söylediklerimi de kabul etmeyeceksin belki ama durum tam olarak budur. Erkek yönetemeyeceği bir ilişkide bulunmak istemeyecek bir süre sonra, daha önce doyuramadığı birtakım açlıklarına da yoğunlaşırsa o gemi batar.
Çok boyutlu düşünmenizi tavsiye ederim. Kendinden yaşça büyük bir kadınla evlenecek kişi de çok detaylı düşünmeli. Çünkü emsallerine ve küçüklere nazaran daha zorlu bir süreç bekliyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlarınız kaç, sen kaçsın o kaç? Aranızda gerçekten gerçek bir sevgi ve aşk varsa ben hiçbir şekilde sorun olacağını düşünmüyorum, büyük olan sensin bu tamamen sana farklı mesela benimle ayrıldığım sevgilim arasında 10 fark vardı ben onu deli gibi seviyordum ona köpekler gibi aşıktım ama o aramızdaki yaşı sorun edip benden ayrıldı sen daha iyilerine daha çıtırlarına layıksın dedi ve ilişkimizi bitirdi oysa ki ben ona sırılsıklam aşıktım ama bir türlü dinletemedim ona ayrıldıktan sonra hayatımda beni en güzel seven adamsın, daha önce kimse beni senin gibi sevmedi diye bir itirafta bulundu gerçi sevgili iken de bunu diyordu bana ama ayrılırdıktan sonra söylemesi biraz daha anlamlıydı sanki velhasıl kelam bu tamamen sana bağlı eğer seni seviyorsa sende onu seviyorsan sıkıntı olmaz
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Erkeğin küçük olması her zaman kadın için avantajdır başka nedenlerden dolayı :) Neden olmasın annen biraz bu olaya karamsar bakıyor sen sevdiysen hicbişey olmaz. Yani tamamen iş sende bitiyor yarın birgün sıkılacaksan bence küçüğünle beraber olma. Çünkü bazı kadınlar kendinden yaşça büyüklerden hoşlanıyor olgun diye.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşını doğru girdiysen ve küçük olan o ise sorun olabilir ama o 24 sen 29 falan ise belki olabilir. Bizim eski bir tanıdık kadın kendinden 5 yaş küçük biriyle evlendi ve çok mutlular.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKız erkekten büyük olabilir tabi ki de.. ben de kendimden büyük bir kadınla evlenmek isterdim zaten
00 Yorumla
+1 yılValla şunu diyebilirim. Kadın büyük olunca erkek olgunluğu ve düşünce yapısı önemli. Sana uyum sağlayan ve fikir konusunda çok farklı görüşlere sahipsiniz bu tartışma ve çatışma boyutuna gidiyorsa sıkıntı.
Ünlü camiasında en güzel örnek çift Pınar&Yağmur Atacan çiftidir bu konuda. Aile olarak uyum olarak harikalar ve çok güzel tamamlanmışlar.
Ama bizim toplum çirkef hala kadina ve eşine dil uzatan beyin yoksunu çok fazla.
Bunların hepsini kaldırabileceksen durmak yok yola kör sağır ve dilsiz devam edin derim30 YorumlaAnnemin bir lafı var.. "Evlilikte kadın erkekten büyük ise zengin olur.." diye :D, bunu çoğu şeye yorarım, maneviyat, maddiyat vs.. Ama ben bilemiyorum.. Yaş faktörü önemli olabiliyor çağ ayırımı konusunda ama yetiştirilme, çevresel faktörler, bakış açıları konusunda uyum varsa bu konular rahatsız etmez diye düşünüyorum. Kişisel olarak kendimden küçük biri ile olamam karakterim gereği eş değil ebeveyn rolüne bürünmekten korkarım ama karşındaki insan sana bunu hissettirmiyor ve ilişkinizde bu zorlayıcı bir unsur değilse gerisini kafaya takma derim.. Tabi bunu detaylıca partnerinle konuşmalı ve soru işaretlerini ortadan kaldırmalısın bence, çünkü "benim fikrim" karşılıklı uyumu bozabilecek bir durum olabilir kadının büyük olması (sorumluluk, düşünce tarzları, en ufak istekler dahi vs. vs)... Umarım soru işaretlerini ortadan kaldırabilir ve mutlu olursun...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBabamla annem arasında aynı yaş farkı var annem babamdan altı yaş büyük ama gayet iyi anlaşıyorlar bir sıkıntıları yok iki insan birbirini seviyorsa yaşın bir önemi Peygamberimiz Hz Hatice ile evlendiğinde aralarında 15 yaş vardı ama çok iyi anlaşıyorlar ve birbirlerini çok seviyorlardı.
30 Yorumla
+1 yılEvet, evlilikte yaş çok önemlidir. Kız erkekten büyük olursa sevgi, saygı, sadakat, cinsellik ve gerçek bir evlilik olur ama erkek büyük olursa türlü türlü sorunlar olur ve zaten de oluyor. Erkek en fazla 3 yaş büyük olmalı kadın ise 15 yaş bile büyük olabilir erkekten ama erkek her zaman daha küçük olmalı.
27 Yorumla- +1 yıl
Evet, öyle. Hem cinsel istekleri ve güçleri de kadınlardan önce bitiyor, daha az yaşıyorlar, kadın büyük olunca daha saygı duyuyorlar vs. Bu sebeplerden ötürü kadın büyük olmalı.
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Olur
+1 yılEvlilikte bir kişinin diğerinden yaşça büyük olması, birçok kişi için sorun teşkil etmez. Her ilişki farklıdır ve yaş farkı, ilişkinin başarısını etkileyen tek faktör değildir. Önemli olan, çiftin birbirlerine saygı duymaları, birbirleriyle uyumlu olmaları, benzer değerlere sahip olmaları ve iletişim kurabilmeleridir. Eğer bu temel özellikler sağlanıyorsa, yaş farkı genellikle sorun oluşturmaz. Ancak, kişisel tercihlere ve kültürel normlara göre bazı insanlar için yaş farkı daha fazla önem taşıyabilir. Her iki taraf da mutlu olduğu sürece yaş farkının pek bir önemi yoktur.
20 Yorumla
+1 yıladam o kadına aşık ise bu mümkün aksi asla iyi olmaz. Hz Hatice 40 yaşındaydı Hz Muhammed 25 ama birbirlerini çok sevdikleri için ölümsüz bir sevgiye imza attılar.. eğer sevgi yok ise geçici hevesler söz konusuysa bunu tavsiye etmiyorum. yoksa erkek bir zaman sonra ne yapacağı belli olmayan bir sürece sürüklenebilir.. sadece aşk var mı yok mu emin olunup bu kararı almalısınız başınızda böyle bir iş var ise
10 YorumlaYani bu kişiyle ilgili bir şey karşındaki seni gerçekten seviyorsa yaşın hiç bir önemi yok gayet de mutlu olursunuz birbirinizi iyice tanımanız gerekiyor tabi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı zamana göre değişir 14 24 olmazda 24 34 olur mesela her şey bir yana aralarında hayli yaş farkı olan bir sürü tanıdığım var esas olan şey aranızdaki bağ aşk saygı her ne ise bunlara bakın gerisi iki kişi birbirini tamamlıyorsa eğer teferruat ♥️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir sorun olmaz sıkma canını ve kimseye de bakma karıştırma.. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu ya
- +1 yıl
Sevgiler çiçek gibi soldurmayalım,
Umudu boşluklara savurmayalım,
Hayat kısa dünyanın çilesi bitmez,
Yılları acılarla doldurmayalım...
(Ferdi Tayfur)
Akıl yaşta değil başta ikinizinde aklınız başınızda ne istediğinizi biliyorsanız sayıların bir önemi yok. yol aynı yol ikinizde birbirinize bu hayat yolunda beraber yürümek istiyorsanız gereken belli belediyeden nikah için gün bakabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBende benden 4-5 yas buyuk olsun sorun etmiyorum hem daha iyi olur hem eşlik yapar hemde ablalik ne guzel iste erkek buyuk olsa abilik yapar hemde kocalik
Ama benim seçimim benden büyük olsun benden akıllı olsun istiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. 6 yaş farkı o kadar da çok deyil bence insan seviyorsa birbirlerine önem veriyorsa 6 yaş önemli değil olmamalı ailene nedenini ne düşündüklerini sor
20 YorumlaÖnemli olan anlaşma durumu, birbirinizin arasında ki uyum, erkek küçük olduğu zaman ne kadar olgun olduğu önemli bir faktör,30 olup 5 gibi davranan da var, 20sinde 50 gibi olan da önemli olan insanın kendini gelistirebilmis öz farkındalığı ve duygusal olgunluğu oluşmuş olması gerekli bu her iki cinsiyet içinde geçerli
20 Yorumla
+1 yılValla hiçd3 sorun olmaz afedersin 10 yaşındaki kız 30 yaşındaki adamla evlenince sorun yok kız erkenden büyük sorun siz birbiriniz sevdikten sonra gerisi boş laf ayrıca hz Hatice balşdemşzdr pygamberimşzden büyüktü önemli olan iki insanın kafalarının uyuşması anlaşması
20 Yorumla
+1 yılÇiftlerin birbiriyle olan uyumu önemli bence örneğin sen akşam dışarı çıkıp arabada sonses müzikle eğlenmek çıldırmak istiyorsun ama ona bu çocukça gelebilir yaptığın bı davranış bı hareket onu bu yönde etkileyebilir ama sevgi varsa ortada bu yaşın sorun olacağını düşünmüyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Genç yaşlarda çok göze batar ama ileriki yaşlarda erkeğin olgunluğu arayı dengeler.
Kadının erkekten 7 yaş büyük olduğu ilişkiler biliyorum erkekle aynı yaşlar sanki.
20 Yorumla
+1 yılBendede 6 yaş var ilk zamanlar her şey çok iyiyken bı sure sonra erkek olgunlasiyo ve kadın daha deli dolu şen şakrak oluyo eğlenmek gezmek istiyo bence yaş farkı çok önemli ama bı arkadaşım var aralarında 9 yaş var adamla hala yeni evli gibi çok mutlular kişiden kişiye değişir ama istisnalar kaideyi bozmaz
10 Yorumla
+1 yılBence en ideali kadın minyon erkek irikesim
Yaş olarak 5 ve 10 yaşarası erkek kadından büyük olmalı.20 YorumlaYaşlanırınıza bağlı, mesela sen 25 yaşındaysan veya daha fazlaysan çok normal bence, 20 veya üstündeysen idare eder, 20nin altındaysan çok sıkıntı olur. Yaşlarınız küçük değilse max 6-7 yaş normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Kız büyükse sorun olur içini karartmak istemem ama erkekler daha geç olgunlaşır sonra ailesi seni istemez buda huzursuzluk çıkarır evlensen bile huzurun olmaz benim görüşüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadınlar erken olgunlaşır derler birde aşkın yaşı yok derler derleer derler takılma sen ve denemekten çekinme en kötüsü olgun sevdan başlar o kadar bu kendini keşfetmen için iyi bir fırsat
00 Yorumla
+1 yılbana göre birbirinizi seviyorsanız yaşın bir önemi yoktur ki varsa da bunu yargılamak bana düşmez, sizin ilişkiniz sonuçta. beraber mutlu olduktan sonra böyle küçük detaylar önemli değildir bence
20 Yorumlaolmaz erkek büyük olunca sorun olmuyor da kadın büyük olunca niye olsun iki taraf da anlaşıyorsa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılKız erkekten bitik olursa sorun olmaz , ama erkek kızdan büyükse yaş farkı fazlaya bu ilerde sorun teşkil eder
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama bişey olmaz, kadın daha büyük olmalı çünkü cinsel olarak erkek daha önce yaşlanıyor
Kadın yatakta hep iyidir
Kafalar uyuşuyosa tamamdır ayrıca
Benim sevgililerim hep benden küçük ve hep evlilik teklifi onlardan alıyorm çünkü onlar da olgun seviyo01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun benim arkadaşımda kendinden küçük sevgilisinden evlilik teklifi aldı
Bir şey olmaz kıvanç Tatlıtuğ ile karısı arasında da 6 yaş var kadın daha büyük ama gayette güzel geçiniyorlar aralarında sorun yok gibi. Evlenilir
00 YorumlaBirbirinizi anlamakta zorluk çekebilirsiniz, ama karakteriniz yaşadığınız kültür vb çok önemli unsurlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılAileler genelde karşı oluyorlar bu duruma ama bence bişey olmaz önemli olan sevmek anlaşmak uyum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer iki kişi birbirini seviyorsa sorun olmayabilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın bence büyük olmamalı çünkü biz erken yaşlanıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolumsuz etkilemek istemem fakat kadinin buyuk oldupta erkegin kadin kadar olgun olmadigi evlilik bosanmaya sonuclaniyor. arkadasim aynsini yasadi
10 Yorumla
+1 yıl7 ve 7 üzeri olmadığına göre bilim açısından normal.., yani bir nesil farkı yok aranızda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli tabi kadn büyük olunca biraz daha skıntı ama olabilir tabi aşk bu
Enfazla 5 yaş olabilir10 Yorumla Sen doğuştan mı canım mısın yoksa kendi çabaların la mı
10 YorumlaAldatır demişlerde. Aynı yaş olsa da aldatılıyorsun. 6 yaş bir uçurum değil , birbirinizden eminseniz yaşı sorun etmeyin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdilik bişey olmaz , yaşlanınca ne olur bilemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Anlaşıyorsanız sıkıtı yok ama erkek kızdan büyük olsa dahi iyi ya erkekler gec anlıyorda😂
00 Yorumla
+1 yılSen 25 yaş üzeri isen 6 yaş farkı büyük problem değil esasen önemli olan kafaların uyuşması
00 Yorumla
+1 yılbirbirlerini herçekten sevdikleri sürece bence sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Bir şey olmaz taraflar birbirinden elektrik aldıysa hiç sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılBence sorun olmaz erkekler zaten pek olgun olmuyor senden büyük olması daha iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılBence kadında 7-8 yaşa kadar normal ama 10 lara çıkmasın mümkünse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 yaş gayet ideal genelde kadınların ilişkilerde büyük olmasını tuhaf bulan insanlar bence saçma bir algı aynı şekilde kadının uzun olması ya da daha fazla almasını da tuhaf buluyorlar ilişkilerde dedigim gibi 6 yaş normal diyelim o 24 sen 30 san bunda anormal bir sey yok ikinizde gençsiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seviyorsanız ve sevginiz hep sürecekse bence sorun olmaz.
00 YorumlaErkek daha erken ölüyor, 6 yaş ile denkliği sağlamış olursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kadinin buyuk olmasini sorun eden aileler var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle sorun olacak. %100
Ayrıca sev seviyor. olabilirsin ama. bir erkek yaşça büyük bir kadınla menfaat için beraberdir010 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirşeyim yok ki sadece öğretmenim ve atanmayı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılOnun neyi var ki
Yaslar kaç.
Cinsellik varsa o yeter. Menfaat derken maddiyatan bahsetmedim
Soran+1 yılCinsellikte yok çocuk dinine bağlı birisi ve muhafazakar
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç meslek ne
Soran+1 yılBen 27 o 21 ilahiyat okuyor imam olcakmış ben öğretmenim edebiyat öğretmeni atanmayı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılOlmaz bu iş. Kesinlikle.
Yani bu kadar mı. yokluktasin sen ya.
Hiç mi çevren yok
Cevap sahibi+1 yıl@HiBeybii ne olmaz. Gelecek mi
Cevap sahibi+1 yıl@HiBeybii olmaz ki olamaz yurumezde
+1 yılFizyolojik bir olay. Kadın vücudu daha erken yaşlanıyor genelde maalesef. Bu bazen sorun olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılKadın erkeklerden daha çabuk yaşlanır bu yüzden genelde erkekler kendinden birkaç yaş küçük bir eş seçer. Bir yandan erkek geç olgunlaşır. Bunlar ilişkinize sorun çıkarır mı bilmem. Sanırım kişiden kişiye değişir bu durumlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendimden küçük tercih etmem ama edene de saygı duyarım. İki taraf da istediği sürece bir sakıncası yok
10 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim de benden 1 yaş küçüktü ona rağmen çok şey fark ediyor ne kadar olgun gözükseler de düşünce yapısıhiç öyle olmuyor ilişkinin ileri zamanlarında artık düşünce ayrılıkları çok fazla oluyor gerçekten erkeğin büyük olması gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşlarınız kaç?
Bence buda önemli bir detay. İkinizde 30'larda veya 20'lerdeyseniz sorun olmaz bence
10 Yorumla
+1 yıl6 yas cok fark ilerde çocuğunuz falan olduğu zaman kadın daha hizli yaşlanıyorum yoruluyor sorun olur bence 1 2 yas onemli degil ama 6 yas cok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Önemli olan karşılıklı sevgi ve saygı ile hürmet etmektir
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir.
Benim düşüncem ise Max beş yaş fark olabilir. Artarsa sıkıntı olur hele ki bizim toplumda kız büyükse kadınlık filan baya boka sarar ya10 Yorumlabana göre kız değil erkek daha büyük olmalı , ama erkeğin kafa yapısı ya da yaşına göre olgunsa bir sorun olmaz tutupta çocuk gibi insanlada kimse muhatap olmaz
10 YorumlaBence yaş bir rakam sadece akıl daha önemli. Ben yanımdaki kişinin benden daha olgun olmasını tercih ederim. Olgunluk yaşla değil akılla olabilecek bir şey bence d:
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eski manitle aramışda 6 yaş vardı ama mutluyduk
10 Yorumla6 yaş bence sorun değil sevdikten ve fikirler uyuştuktan sonra pek bi problem olmaz yaşıt olsanız anlaşamayıp kavgalar etseniz daha kötü olur hayırlısı neyse o olsun
12 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce evlilikte yaş önemli mi, kız erkekten büyük olsa ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler