Aşk İlişkileri Kafanıza koyduğunuz zaman istediğiniz kızı ya da erkegi ayarlayabilir misiniz? hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok iyi sorarım ona gore Güncellemeler+1 yıl Kimse yok , bu saatter tenhalarında var Güncellemeler+1 yıl Muko Kafanıza koyduğunuz zaman istediğiniz kızı ya da erkegi ayarlayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Özgüven meselesi, biraz femme fatale kadının işidir bu, elde edemeyeceği erkek yoktur. Varsa da o erkek kaliteden anlamıyordur. 0 6 Yorumla hharharis +1 yıl Anladim ama , tam net anlayamadım , ya da eksik yorumlar Yorumla Amanoof +1 yıl Gayet net bir şey yazılı orada oysa. Yorumla hharharis +1 yıl Okudum neyse tesekkurler Yorumla hharharis +1 yıl Kadın daha kaliteli olursa ne olur o takıldı kafama Yorumla Amanoof +1 yıl O istediğini elde eder işte Yorumla hharharis +1 yıl Aynı kalite olurlarsa kim ağır basar? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır ama şu sebepten güzel bi kızım ama çekingenim biraz 0 8 Yorumla hharharis +1 yıl Seni tahmin edebilirim ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla hharharis +1 yıl Salladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla hharharis +1 yıl Gizli cevaplara kapaliyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye cevap veriyorsun o zaman Yorumla hharharis +1 yıl Makarasina , eğleniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Allah akıl fikir versin Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle hırslarim yok 0 1 Yorumla hharharis +1 yıl Kariyer mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Özgüven meselesi, biraz femme fatale kadının işidir bu, elde edemeyeceği erkek yoktur. Varsa da o erkek kaliteden anlamıyordur.
Anladim ama , tam net anlayamadım , ya da eksik yorumlar
Gayet net bir şey yazılı orada oysa.
Okudum neyse tesekkurler
Kadın daha kaliteli olursa ne olur o takıldı kafama
O istediğini elde eder işte
Aynı kalite olurlarsa kim ağır basar?
Hayır ama şu sebepten güzel bi kızım ama çekingenim biraz
Seni tahmin edebilirim ;)
Nasıl yani
Salladim
Peki
Gizli cevaplara kapaliyiz