Aşk İlişkileri Kız düşkünü bir erkekle birlikte olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çekici bir kız görse hemen kalkıp iletişime geçen Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kız düşkünü bir erkekle birlikte olur musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Kızlar olurlar.. çünkü böylelerini severler en çok.. serseri olanlar 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Olurum sonra da kendime düşkün yaparım onu. 0 0 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Arkadaş olurken bile iki kere dusunurum. 1 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kızlar bu devirde her türlü erkeği tercih eder 0 6 Yorumla Yorgunlukahvesi +1 yıl Sen öyle san. Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl @Yorgunlukahvesi gerçekleri söylüyorum. Günde kaç bin kız ayrılıyor. Yorumla Yorgunlukahvesi +1 yıl "Hepsi aynı değil." Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl @Yorgunlukahvesi yaw he he. Nerede şerefsiz erkek varsa onlarla takılıp efendi erkek peşinde koşuyorsunuz Yorumla Yorgunlukahvesi +1 yıl Ne diyosun kardeşim ağzını topla s*lak ya Yorumla Wayne_Jenkins +1 yıl @Yorgunlukahvesi verin şerefsize sonra iyi aile çocuğu bekleyin nah size iyi aile çocuğu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar olurlar.. çünkü böylelerini severler en çok.. serseri olanlar
Olurum sonra da kendime düşkün yaparım onu.
Aldatması da olur onun. Olmazdım.
Arkadaş olurken bile iki kere dusunurum.
Kızlar bu devirde her türlü erkeği tercih eder
Sen öyle san.
@Yorgunlukahvesi gerçekleri söylüyorum. Günde kaç bin kız ayrılıyor.
"Hepsi aynı değil."
@Yorgunlukahvesi yaw he he. Nerede şerefsiz erkek varsa onlarla takılıp efendi erkek peşinde koşuyorsunuz
Ne diyosun kardeşim ağzını topla s*lak ya
@Yorgunlukahvesi verin şerefsize sonra iyi aile çocuğu bekleyin nah size iyi aile çocuğu
Döverim 😌😇